(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dessertsbysyasya. Salam & Hi semua! Thank you to all yang dah beli last week hihi.. Tok

Salam & Hi semua! Thank you to all yang dah beli last week hihi.. Tok feedback dari my customers yang dah try my brownies so if ktkorg curious mok try, tunggu la kmk balit ujong bln 1 klk k hihi😆 #dessertsbysyasya #dessertssarawak #dessertsmiri #dessertsmalaysia #browniesmalaysia #browniessarawak #browniesmiri #browniesmirimurah

Share 3 0
tastychocs. Salam magnet rezeki...🌹
.
Custom design untuk brownies bermula dari R

Salam magnet rezeki...🌹 . Custom design untuk brownies bermula dari RM48 sahaja gaissss...😊 (bergantung pada topping / deko) sesuai untuk berikan pada yang tersayang 😍 atau untuk makan sendiri😋& yang paling penting mngikut BAJET anda!😎 . Klik link di bio untuk FAST RESPONSE ye..😊 #browniescikedut #browniesmalaysia #browniesmurah #browniessedap #browniesdipndip #browniesdipndipmurah #browniesnutella #codbrownies #codbrowniesampang #codbrowniescheras #brownieshululangat #browniesbandarmahkotacheras #cheesetartmontok #cheesetartlover #cheesetartgebu #magnumcheesetart #codampang #codkajang #codmahkotacheras #bandarmahkotacheras #btho #hululangat #ruangrezekihanania #aafiyahanakibu

Share 1 0
tastychocs. Salam magnet rezeki...🌹
.
Custom design untuk brownies bermula dari R

Salam magnet rezeki...🌹 . Custom design untuk brownies bermula dari RM48 sahaja gaissss...😊 (bergantung pada topping / deko) sesuai untuk berikan pada yang tersayang 😍 atau untuk makan sendiri😋& yang paling penting mngikut BAJET anda!😎 . Klik link di bio untuk FAST RESPONSE ye..😊 #browniescikedut #browniesmalaysia #browniesmurah #browniessedap #browniesdipndip #browniesdipndipmurah #browniesnutella #codbrownies #codbrowniesampang #codbrowniescheras #brownieshululangat #browniesbandarmahkotacheras #cheesetartmontok #cheesetartlover #cheesetartgebu #magnumcheesetart #codampang #codkajang #codmahkotacheras #bandarmahkotacheras #btho #hululangat #ruangrezekihanania #aafiyahanakibu

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

No 1 BROWNIES IN PACK! . ADA APA DENGAN BROWNIES DELCASIS??? 😍 _ Generally , brownies adalah cake kecil-mecil , dan selalunya adalah berperisa cokelat . Dan teksture nya ada fudgy atau cakey _ Brownies Delcasis pula, nampak keras dari luaran. Tapi kalau gigitan pertama aumm lembut . Bak kata omputih , tough on the outside but soft on the inside. Haa gituuu . Kenapa kek Brownies By Delcasis? -Kurang manis. -Ready to eat. -Penuh dengan rasa chocolate. -Hanya menggunakan bahan berkualiti. . Ramai yang tak sabar nak tunggu brownies kek by delcasis ni restock. Sebab asal restock mesti habis je. Cube tag kawan korang yang hantu brownies. . Harga hanya RM25 sahaja! . Kalau berminat nak try just DM or Whatsapp je terus 0174773796 tau. . #delcasis #browniesreadytoeat #browniessedap #browniesinpack #browniesmalaysia #browniesipoh #browniespadu #deltour #delcasisbrownies #browniesdelcasis #delcasisrazzo #delcasissquad #teamdelcasis

Share 5 1
cecontengart. Owhhhh sukanya tengok sihitam maneh kita berjalan kemana2.. tq awk2 sb

Owhhhh sukanya tengok sihitam maneh kita berjalan kemana2.. tq awk2 sbb order bby brownies kita... 👇👇👇👇 brownies sedap! www.wasap.my/60168976165/NAKBABYBROWNIS #babybrownies #5"brownies #browniesmalaysia #babybrownies #browniesmurah #brownieshantaran #browniesbajet #browniessgbuloh

Share 3 0

DM US OR CLICK THE LINK IN OUR BIO TO ORDER NOW!! . 🌸 Free writing on brownies (birthday, engagement & etc) 🌸COD to Shah Alam, Subang, Klang and more 🚘🚘🚘 🌸 Can pos to all states in Malaysia 👩🏻‍🍳📦 😍 DM US NOW!! 😍 . Whatsapp us 017-7463277 . We make our brownies homemade & 100% fresh from the oven 👩🏻‍🍳💯 ✅ Really Addicting Once You Taste It 😍🥰 ✅ Fudgy Brownies ✅ Chewy & Moist ✅ 💯Beryl’s Chocolate 🍫 ✅ Homemade Salted Caramel 👩🏻‍🍳 ✅ Cheap Delivery Fee WE HAVE 3 SIZES: • 9inch (36pcs) • 7inch (25pcs) • 5inch (16pcs) FLAVOURS: • Nutella • Salted Caramel • Mix (both) 🌸 Delivery to Shah Alam, Subang, Petaling jaya, Damansara, Klang & KL. 📦Pos to all states in Malaysia 😱💯❤️ Interested? ✨Click the link in the bio 👆🏻✨ DM us!! Whatsapp us 017-7463277 Whatsapp us 017-7463277 Whatsapp us 017-7463277 #browniessedap #browniesbyannamochi #brownies7inch #browniesnutella #browniesshahalam #brownieskl #brownieskedut #browniesmurah #browniesketagih #browniesmelaka #browniessaltedcaramel #fudgybrownies #codshahalam #browniessubang #browniessubangjaya #browniespetalingjaya #browniessedap #brownieskuantan #browniesmalaysia #browniesmurah #browniesshahalammurah #reviewbyannamochi #feedbackbrownies #feedbackbrowniessedap #reviewbyannamochi #birthdaybrownies #browniesbirthdaymurah #browniespuchong #brownieskl

Share 27 0
socehaa. Oven kembali panas 🔥🔥😆
.
KHAMIS Ceha ada nak delivery Shah Alam
JUM

Oven kembali panas 🔥🔥😆 . KHAMIS Ceha ada nak delivery Shah Alam JUMAAT Banting & Bandar Salak Tinggi SABTU nak ke PD, (Port Dickson) & Subang Jaya AHAD nak ke Bangi . So siapa nak join order n delivery boleh whatsapp Ceha okies ❣ . Thank you kak Aniz dari Dengkil 😊 . #browniessocehaa #brownies #browniespromo #browniesminipack #browniesraya #promobrownies #browniespromo #browniesuitmdengkil #browniesbirthday #browniespotluck #brownieshantaran #browniestower #browniesnutella #browniesstrawberry #brownieschocolate #browniesshahalam #browniesputrajaya #brownieskotawarisan #browniescyberjaya #brownieskotadamansara #browniesdengkil #browniesbangi #browniesnilai #browniessepang #browniesbanting #browniesmalaysia #browniesmurah #browniessedap #browniesyummy #browniessocehaa #0193047857

Share 7 0

Yes sis boleh reserve kan order korang hihi siapa lagi nak order #delcasisbrownies , boleh contact sis. DM atau Whatsapp 0174773796 🤗 __ Perghhh baru beli saja nak cuba! . Alhamdulillah selalunya dapat brownies yang terlalu manis, keras dan tidak berkualiti. Sebelum ni asyik kecewa je sebab dapat brownies tidak berkualiti. Hmm sedih! . Tapi dah tak menyesal cuba CAKE BROWNIES BY DELCASIS ni. . Jika anda ada masalah yang sama seperti saya, try lah DELCASIS. Ia sudah terbukti terhadap saya. . Dapatkan segera sebelum kehabisan stock! . Ingat Brownies, Ingat Delcasis!!! . #delcasis #browniesreadytoeat #browniessedap #browniesinpack #browniesmalaysia #browniesrawang #browniespadu #deltour #delcasisbrownies #browniesdelcasis #delcasisrazzo #delcasissquad #teamdelcasis

Share 6 0

Congratsss Malaysiaku ! We're so excited sampai lupa nak upload this picture. Lambat 2 hari , but hey better late than never kan ? __ #malaysia #proudmalaysian #masvsindon #delcasisbrownies

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});