(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zarithsweetchoc. 🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY🍓
.
.
. 👇 Berminat klik 👇
http://www.was

🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY🍓 . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh #browniestowerstrawberry

Share 7 0
zarithsweetchoc. TQSM ORDER 😍
.
🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓
.
.
📷:BY CUSTOMER
.
.

TQSM ORDER 😍 . 🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓 . . 📷:BY CUSTOMER . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh #browniestowerstrawberry

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zarithsweetchoc. 💞 BROWNIES FOR BIRTHDAY 💞
.
.
. 👇 Berminat klik 👇
http://www.wasap

💞 BROWNIES FOR BIRTHDAY 💞 . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh

Share 6 0
kitchenbymisseli. Tak tahu nak bagi apa dekat yang tersayang? Jangan risau lah cik kak o

Tak tahu nak bagi apa dekat yang tersayang? Jangan risau lah cik kak oii😖 — Cik kak order je brownies dengan @kitchenbymisseli settle masalah🥰 — #brownies #browniesipoh #browniesipohmurah #brownieskualakangsar #browniestaiping #browniesedap #freebrownies #birthdaygift

Share 22 0
chemistryofpastry. Jarang jumpa brownies cookies as doorgifts dalam majlis. Lagi2 yang  s

Jarang jumpa brownies cookies as doorgifts dalam majlis. Lagi2 yang siap pek dalam transparent ziplock, then dimasukkan dalam white pouch macam ni. Kedap udara, tahan lasak. Cookies pon fresh, maintain crunchy. Yang penting rasa cookies bukan biasher biasher naa😉 Wajib cuba!😛😛 . . Dm@whatsapp for details & booking #chemistryofpastry #crazyrichbrownies #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan #fudgybrownies #browniescookies #brownieskualakangsar #browniessedap #browniesmurah #codkualakangsar #kualakangsardelivery #kldelivery #selangordelivery #browniesdoorgift #browniesbolehpos #browniespostage #doorgiftkualakangsar #doorgiftkl #doorgiftbrownies #doorgiftcookies #doorgiftcomel #doorgiftcantik #doorgiftexclusive #weddingdoorgift #pesonapengantin

Share 8 0
zarithsweetchoc. TQSM ORDER 😍
.
🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓
.
.
📷:BY CUSTOMER
.
.

TQSM ORDER 😍 . 🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓 . . 📷:BY CUSTOMER . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh #browniestowerstrawberry

Share 5 0
zarithsweetchoc. TQSM ORDER 😍
.
🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓
.
.
📷:BY CUSTOMER
.
.

TQSM ORDER 😍 . 🍓BROWNIES TOWER STRAWBERRY 🍓 . . 📷:BY CUSTOMER . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh #browniestowerstrawberry

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zarithsweetchoc. 🍫 BROWNIES KINDER BUENO 🍫
.
.
. 👇 Berminat klik 👇
http://www.wasap

🍫 BROWNIES KINDER BUENO 🍫 . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #brownieskinderbueno #kekharijadiperak #browniesharijadiipoh

Share 6 0
zarithsweetchoc. 💞 BROWNIES & CHEESE TART 💞
.
.
. 👇 Berminat klik 👇
http://www.wasa

💞 BROWNIES & CHEESE TART 💞 . . . 👇 Berminat klik 👇 http://www.wasap.my/601139578440 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 #kekharijadiperak #cheesetartperak

Share 9 0
chemistryofpastry. Nak December dah uii. Banyak persiapan majlis tak settle lagi.
Yang ta

Nak December dah uii. Banyak persiapan majlis tak settle lagi. Yang tak sempat nak settlekan bab doorgifts, meh kami bantu😃 . . . Boleh try doorgift brownies cookies by #chemistryofpastry ni . 7pcs dalam satu pouch. Pek dalam clear ziplock, then letak dalam white pouch. Double packaging, siap sticker sekali😉 . . . Paling penting, cookies confirm fresh sebab dibuat pada minggu tempahan. Rasa pon tiptop. Terasa dark chocolate kat dalam brownies cookies ni, walau makan sekeping aje. Tu yang terlagi-lagi🤭 . . . Untuk details & booking, boleh dm atau whatsapp terus naa ❤❤❤ . . . Dark , chocolaty & crunchy! Insyaallah puas hati🤗 . . . . #crazyrichbrownies #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan #fudgybrownies #browniescookies #brownieskualakangsar #browniessedap #browniesmurah #codkualakangsar #kualakangsardelivery #kldelivery #selangordelivery #browniesdoorgift #browniesbolehpos #browniespostage #doorgiftkualakangsar #doorgiftkl #doorgiftbrownies #doorgiftcookies #doorgiftcomel #doorgiftcantik #doorgiftexclusive #weddingdoorgift #pesonapengantin

Share 7 0
siblingshomebaker. Tqsm Aiman... Buat surprise untuk wife tersayang.. Sweet sangat, semog

Tqsm Aiman... Buat surprise untuk wife tersayang.. Sweet sangat, semoga murah rezeki kalian dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. Aamiin... Bouquet + baloon & mini Brownies (almond +nutella) RM55 tak termasuk caj delivery. #surprisedeliverymelaka #surprisedeliverysgsiput #melaka #kualakangsar #sgsiput #browniesmelaka #brownieskualakangsar #congobar #nutellapod #browniessungaisiput #melakatengah #instafood #brownieshantaran #brownieskahwin #browniestower #browniesbite #browniesmurah #browniesCadbury #browniesfudge #congobarmelaka #terapiinstagram #kekcoklat #congobarkualakangsar #kekmelaka #creampuffkualakangsar #creampuffmelaka #surprisedeliverybajet

Share 4 0
chemistryofpastry. Nak habaq mai🤭
#chemistryofpastry dah ada perkhidmatan surprise deliv

Nak habaq mai🤭 #chemistryofpastry dah ada perkhidmatan surprise delivery tau 😍😍 Pakej siap belon, coklat & brownies lagi! Part paling best, lepas bagi kejutan boleh terus celebrate dengan #crazyrichbrownies . Senang! Tak perlu pening nak cari kek, hadiah semua. All in 1. Yang penting, boleh request tema dan bajet. Insyaallah puas hati❤❤❤ . . . #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan #fudgybrownies #browniescookies #brownieskualakangsar #browniessedap #browniesmurah #codkualakangsar #kualakangsardelivery #kldelivery #selangordelivery #browniesdoorgift #browniesbolehpos #browniespostage #doorgiftkualakangsar #doorgiftkl #doorgiftbrownies #doorgiftcookies #doorgiftcomel #doorgiftcantik #doorgiftexclusive #weddingdoorgift #pesonapengantin

Share 21 2