(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#cadburyriceviral Thankyou customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฏ FULLY CAIRAN CHOCOLATE CADBURY ๐Ÿ’ฏ . Sebarang pertanyaan atau oder boleh DM/Whatsapp 016-5687012 / 01126598173 ๐Ÿ“ฒ . #browniesbyalynn #brownieskualakangsar #brownieskualakangsarmurah #browniessedap #browniesmurah #cadburybubblerice #chocojar #cadburybubblericemurah #chocojamurah #cadburybubblericekualakangsar #chocojarkualakangsar

Share 45 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#cadburyriceviral SIZE S Cadburyrice OREO ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ฏ FULLY CAIRAN CHOCOLATE CADBURY ๐Ÿ’ฏ . Sebarang pertanyaan atau oder boleh DM/Whatsapp 016-5687012 / 01126598173 ๐Ÿ“ฒ . #browniesbyalynn #brownieskualakangsar #brownieskualakangsarmurah #browniessedap #browniesmurah #cadburybubblerice #chocojar #cadburybubblericemurah #chocojamurah #cadburybubblericekualakangsar #chocojarkualakangsar

Share 21 0

#cadburyriceviral SIZE S Cadburyrice OREO ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ฏ FULLY CAIRAN CHOCOLATE CADBURY ๐Ÿ’ฏ . Sebarang pertanyaan atau oder boleh DM/Whatsapp 016-5687012 / 01126598173 ๐Ÿ“ฒ . #browniesbyalynn #brownieskualakangsar #brownieskualakangsarmurah #browniessedap #browniesmurah #cadburybubblerice #chocojar #cadburybubblericemurah #chocojamurah #cadburybubblericekualakangsar #chocojarkualakangsar

Share 16 0
chemistryofpastry. Fudgy and moist as always. With chocolate chunks inside and a lot of n

Fudgy and moist as always. With chocolate chunks inside and a lot of nuts on top. This dark chocolate based brownies will surely win your heart๐Ÿ˜˜ #crazyrichbrownies #chemistryofpastry #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan

Share 20 1
buttersugar.co. Kek Batik Indulgence ๐Ÿ˜‹ .
Thanks Kak Hanim order ๐Ÿ˜˜
.
Thanks sebab ord

Kek Batik Indulgence ๐Ÿ˜‹ . Thanks Kak Hanim order ๐Ÿ˜˜ . Thanks sebab order ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ Sedap bagitahu member, tak sedap bagitahu kita ๐Ÿคช . Link in bio untuk order, order 2-3 hari sebelum ye, lagi awal lagi bagus tapi jangan lah cancel last minute pulakk hehehe . โ—๏ธSELF PICKUP ONLY โ€ผ๏ธ COD (terms and conditions apply) - Minyak bukan free ye guyss โœŒ๐Ÿผ . #kekcoklatmoist #chocolatecakemoist #kekmarble #rainbowcake #kekrainbow #buttercakesedap #cheesetartskualakangsar #cheesetartsgebu #brownieskualakangsar #browniespost #browniesnutella #browniestower #kekbatikindulgence #kekbatik

Share 19 0
buttersugar.co. Assorted Cheesetarts ๐Ÿฅณ .
Thanks sebab order ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ Sedap bagitahu mem

Assorted Cheesetarts ๐Ÿฅณ . Thanks sebab order ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ Sedap bagitahu member, tak sedap bagitahu kita ๐Ÿคช . Link in bio untuk order, order 2-3 hari sebelum ye, lagi awal lagi bagus tapi jangan lah cancel last minute pulakk hehehe . โ—๏ธSELF PICKUP ONLY โ€ผ๏ธ COD (terms and conditions apply) - Minyak bukan free ye guyss โœŒ๐Ÿผ . #kekcoklatmoist #chocolatecakemoist #kekmarble #rainbowcake #kekrainbow #buttercakesedap #cheesetartskualakangsar #cheesetartsgebu #brownieskualakangsar #browniespost #browniesnutella #browniestower #kekbatikindulgence #kekbatik

Share 19 0
buttersugar.co. Brownies with Nutella & Salted Caramel drizzles ๐Ÿคค Aku buat aku terliu

Brownies with Nutella & Salted Caramel drizzles ๐Ÿคค Aku buat aku terliur haha . Thanks @syeranee sebab order ๐Ÿฅฐ . Thanks sebab order ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ Sedap bagitahu member, tak sedap bagitahu kita ๐Ÿคช . Link in bio untuk order, order 2-3 hari sebelum ye, lagi awal lagi bagus tapi jangan lah cancel last minute pulakk hehehe . โ—๏ธSELF PICKUP ONLY โ€ผ๏ธ COD (terms and conditions apply) - Minyak bukan free ye guyss โœŒ๐Ÿผ . #kekcoklatmoist #chocolatecakemoist #kekmarble #rainbowcake #kekrainbow #buttercakesedap #cheesetartskualakangsar #cheesetartsgebu #brownieskualakangsar #browniespost #browniesnutella #browniestower #kekbatikindulgence #kekbatik

Share 13 2
chemistryofpastry. Roasted cheese #crazyrichbrownies
Tengok sharnaz makan, tetiba nak jug

Roasted cheese #crazyrichbrownies Tengok sharnaz makan, tetiba nak jugak! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #chemistryofpastry #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan

Share 58 2
siblingshomebaker. Mini Brownies Tower โค memang cute comel hihi.... boleh bg surprise gif

Mini Brownies Tower โค memang cute comel hihi.... boleh bg surprise gift utk yg budjet2 tau... ๐Ÿ˜ โค #brownieskualakangsar #browniessungaisiput #browniesmelaka #browniestower #bowniesmini #browniestowermini #brownies

Share 4 0
chemistryofpastry. Nikmat! Brownies cookies yang ni sedap sebab rangup sangat. Dark cokla

Nikmat! Brownies cookies yang ni sedap sebab rangup sangat. Dark coklatnya pekat terasa sampai tak sedar berapa keping lagi yang tinggal dalam bekas๐Ÿคญ . . Paling best, cookies ni available untuk tempahan doorgifts๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ Packaging style ziplock pouch. Siap free sticker & free gifts lagi! . . Dm for details and slot booking๐Ÿค— #chemistryofpastry #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan

Share 10 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
siblingshomebaker. Brownies Nutella Kit Kat ditaburi Magic Pearl โค .
#brownieskualakangsa

Brownies Nutella Kit Kat ditaburi Magic Pearl โค . #brownieskualakangsar #browniessungaisiput #browniesmelaka #brownies

Share 17 4
chemistryofpastry. Long time no see, but this time can see๐Ÿคญ
.
.
Hehe ada yang dah rindu

Long time no see, but this time can see๐Ÿคญ . . Hehe ada yang dah rindu #chemistryofpastry punya #browniescookies yaaa๐Ÿ˜€ Teringat-ingat kat cookies yang satu ni. Sekali makan, nak lagi. Sampai kepingan terakhir dok teringat. . . Dark , chocolaty and crunchy! . . Sape rindu, kita geng! #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan

Share 18 1
chemistryofpastry. Seronok dapat feedback begini dari customer di shopeeโค Alhamdulillah,

Seronok dapat feedback begini dari customer di shopeeโค Alhamdulillah, terima kasih! . . Yang memudahkan, Yang memahami, Yang mendoakan dan yang terus memberi sokongan, Terima kasih dari hati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #chemistryofpastry #crazyrichbrownies #trulyhomemade #kemewahandalamsetiapkepingan

Share 7 1