(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mymomoven. Harini mmo buat lagii nutella pod ni ๐Ÿ˜
Ketagihh rasa dia ๐Ÿ˜‹
__
Open f

Harini mmo buat lagii nutella pod ni ๐Ÿ˜ Ketagihh rasa dia ๐Ÿ˜‹ __ Open for order , Rm 24/16pcs ๐Ÿ’• __ Using pure butter anchor & 100% nutella ๐Ÿ˜‹ ___ Yg hitam kat atas tray tu bukan kotoran eh,yg tu sticker harga yang degil taknak tercabut ๐Ÿ˜†

Share 0 1
raredoorgift. DOORGIFT BROWNIES .
bagi yg mencari doorgift yg nampak mewah & esklusi

DOORGIFT BROWNIES . bagi yg mencari doorgift yg nampak mewah & esklusif boleh cuba kita punya brownies . Kita x kedekut ye , tgk brpa banyak nya kita buh dalam bekas tu . Size : diameter 9 cm x tebal 6 cm . Harga satu set ( kek brownies + sticker custom) . 50- 699 : Rm 2.20 700- 2k : Rm 2.00 . Berminat nk order boleh ws kami ke 0172082391 . #doorgiftkek #doorgiftbahulu #doorgiftkl #doorgiftampang #kekbrowniesmurah #doorgiftkekmarble #doorgiftkekbrownies #doorgiftkekbutter #doorgiftkahwin #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftsmresepi #doorgiftevent #doorgiftselangor #bahulupecahlapan #bahulucermai #kekbrownies #brownieskl #doorgiftwedding #weddinggift #doorgifcheras #goodieskahwin #kerjakahwin #kendurikahwin

Share 0 0
doughbyme. Nak background pokok-pokok kat belakang tu..tapi kita ni tinggal rumah

Nak background pokok-pokok kat belakang tu..tapi kita ni tinggal rumah tinggi..yang ada background bomboloni je.. Jadi lahh..๐Ÿคฃ . Fudgy Brownies 7" Plain-RM30 With topping-RM35 . Choices of topping โœ“Nutella โœ“Salted caramel โœ“Mix . Whatsapp to order! 0133236073 . #brownies #fudgybrownies #brownieskl #browniesmurah #brownies7x7 #nutella #saltedcaramel #browniescheras #brownieskedutsedap #brownieskedut

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
adunandesserthouse. Fruitarts & Assorted Cheesetarts both Rm30/25pcs. Buy 50pcs for Rm55.

Fruitarts & Assorted Cheesetarts both Rm30/25pcs. Buy 50pcs for Rm55. To order, click link on bio to whatsapp . ๐Ÿ’ต No COD. Confirm booking via full payment . ๐Ÿ“Self collect: Serendah, Rawang . ๐Ÿš— Delivery areas: Serendah/Rawang/Selayang/Gombak/Batu Caves/Segambut/Keramat/Melawati/Ampang/Ulu Kelang/Wangsa Maju/Setapak/Ukay Perdana/Bukit Antarabangsa/Ikea Cheras/KL Sentral/Bangsar/Brickfields (with charge) . #pavlova #pavlovakl #pavlovamurah #pavlovasedap #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartampang #cheesetartsetapak #cheesetartsedap #cheesetartkl #cheesetartmurahkl #cheesetartmurah #browniessedap #brownieskl #browniesmurah #browniesmurahkl #brownieskedut #brownieskedutkl #creampuff #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffgebu #creampuffmontok #creampuffampang #creampuffrawang #creampuffkl #creampuffselayang #creampuffmurahkl #creampuffsedapkl #pandangulamelakacake

Share 10 0
cakewhisk. Our 25 pcs mini bites pavlova + Nutella for Rm 50 only !! โšก๏ธ
Come and

Our 25 pcs mini bites pavlova + Nutella for Rm 50 only !! โšก๏ธ Come and do try our pavlova , its the best of all โœจ Come and order yours now at 0129772888 ! #pavlovamurah #pavlovakl #pavlovasedap #pavlovanutella #pavlovalover #pavlovamalaysia #pavlovaampang #pavlovamini #pavlova #brownieskedut #brownieskl #browniesampang #brownies #brownie #browniesnutella #cakekl #browniesmurah

Share 15 0
yendenbrownies. #Repost @brownies_by_yenden
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Kuala Lumpur, Malaysia

Hello

#Repost @brownies_by_yenden โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Kuala Lumpur, Malaysia Hello pencinta brownies semua... semoga sihat sejahtera semua hendaknya... Sekolah dah nak cuti.. lately ni banyak sangat oder dari cikgu2 kerani2 pejabat .. jom wasap saya 010-8968123 cpt2 untuk oder Brownie Nutella y superb sedap ni .. baru lah glamour jamuan bawak brownie nutella by @yendenbrownies . . . #Yendenbrownies #Seindahrasacinta #freshbake #nutellamelimpah #brownieslover #Brownieskl #browniesmurah #premiumbrownies #brownieskedut #browniessedap #browniesklselangor #Beraroma #premiumtaste #BMF #agendiperlukan

Share 6 0

Thank u so much Hasnita order KEK BATIK MODEN CADBURY , alhamdulillah semoga dpermudahkan urusan Kita semua, sis busy sket harini Dan esok, so maaf ye kalau lmbt reply, tngh siapkan order last pickup cust jam 10pm mlm ni, ๐Ÿ˜Š .. .. Nak order tekan je link kt profile tu, jgn dm takut sis xprasan ok๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ .. .. Super rich premium butter and premium choclate only โœ… Freshly baked everyday (made by order) โœ… Delivery with charge โœ… No minimum order โœ… Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service โœ… Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Share 2 0
mamasabbakery.sar. Nutella cheese cake by Mamasab Bakery

First layer: oreo crumble
Secon

Nutella cheese cake by Mamasab Bakery First layer: oreo crumble Second layer: cheese + chocolate Third layer : cheese Top layer : nutella Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Slice Rm10 . . Mmg puas hati dgn ketebalan nya Meh sapa yang hantu kek wajib try ni . . KAWASAN2 DELIVERY:- โœ”๏ธ SEKITAR KUALA LUMPUR โœ”๏ธ PETALING JAYA โœ”๏ธ SUBANG JAYA โœ”๏ธ BANGSAR โœ”๏ธ CHERAS โœ”๏ธ SHAH ALAM โœ”๏ธ BANGI โœ”๏ธ KAJANG โœ”๏ธ CYBERJAYA โœ”๏ธ PUTRAJAYA โœ”๏ธ DENGKIL โœ”๏ธ SEMENYIH โœ”๏ธ NILAI โœ”๏ธ JOHOR BAHRU โœ”๏ธ DAN LAIN2 KAWASAN . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . JOM ORDER ! WHATSAPP NO DI BAWAH @ TEKAN LINK DI BIO IG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ 0107647161 . ๐Ÿ“ฒ0107647161 . #brownies #browniessedap #browniesmixnut #congobars #comboabangsado #brownieskl #browniescheras #browniesshahalam #browniesnilai #keksedap #kekmurah #mamasablovers #nutellacheesecake #nutellacheesecakemurah #nutellacheesecakesedap #nutellacheesecakekl #nutellacheesecakeshahalam #nutellacheesecakecyber

Share 3 0

DM US OR CLICK THE LINK IN OUR BIO TO ORDER NOW!! . ๐ŸŒธ Free writing on brownies (birthday, engagement & etc) ๐ŸŒธCOD to Shah Alam, Subang, Klang and more ๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜ ๐ŸŒธ Can pos to all states in Malaysia ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ“ฆ ๐Ÿ˜ DM US NOW!! ๐Ÿ˜ . Whatsapp us 017-7463277 . We make our brownies homemade & 100% fresh from the oven ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ’ฏ โœ… Really Addicting Once You Taste It ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ โœ… Fudgy Brownies โœ… Chewy & Moist โœ… ๐Ÿ’ฏBerylโ€™s Chocolate ๐Ÿซ โœ… Homemade Salted Caramel ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ โœ… Cheap Delivery Fee WE HAVE 3 SIZES: โ€ข 9inch (36pcs) โ€ข 7inch (25pcs) โ€ข 5inch (16pcs) FLAVOURS: โ€ข Nutella โ€ข Salted Caramel โ€ข Mix (both) ๐ŸŒธ Delivery to Shah Alam, Subang, Petaling jaya, Damansara, Klang & KL. ๐Ÿ“ฆPos to all states in Malaysia ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฏโค๏ธ Interested? โœจClick the link in the bio ๐Ÿ‘†๐Ÿปโœจ DM us!! Whatsapp us 017-7463277 Whatsapp us 017-7463277 Whatsapp us 017-7463277 #browniessedap #browniesbyannamochi #brownies7inch #browniesnutella #browniesshahalam #brownieskl #brownieskedut #browniesmurah #browniesketagih #browniesmelaka #browniessaltedcaramel #fudgybrownies #codshahalam #browniessubang #browniessubangjaya #browniespetalingjaya #browniessedap #brownieskuantan #browniesmalaysia #browniesmurah #browniesshahalammurah #reviewbyannamochi #feedbackbrownies #feedbackbrowniessedap #reviewbyannamochi #birthdaybrownies #browniesbirthdaymurah #browniespuchong #brownieskl

Share 27 0
mamasabbakery.sar. Tengok la mama Sabrina, owner Mamasab Bakery makin banyak makan kek ma

Tengok la mama Sabrina, owner Mamasab Bakery makin banyak makan kek makin pula kurus dari hujung rambut ke kaki. Buat demo makan-makan pun still kurussss ajaib sungguh!!! Nak tahu rahsia dia??? Makan oat bar ni je dessert paling dia suka. Orang panggil Nutella Gunung Berapi / NGB. BUKAN RM60 BUKAN RM50 BUKAN RM45 TETAPI RM40 SAHAJA!!! Biasa makanan sihat ni mesti mahal-mahal tapi dekat Mamasab Bakery menu paling sihat... Aaaa ni lah dia.. You alls vegitarian tak??? Nutella oat bar ni sesuai untuk yang ala-ala dia vegan2 tu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sebab menu ini antara produk kami yang *TAK ADA TELUR* ๐Ÿšซ๐Ÿฃ Hanya Oat Almond Dark Chocolate dan sejemput Nutella kat tengah. Walaupon nak buat tu renyah, dalam sehari team production mamasab boleh keluar kan 300 kotak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ช๐Ÿปโ€ผ๏ธ . . KAWASAN2 DELIVERY:- โœ”๏ธ SEKITAR KUALA LUMPUR โœ”๏ธ PETALING JAYA โœ”๏ธ SUBANG JAYA โœ”๏ธ BANGSAR โœ”๏ธ CHERAS โœ”๏ธ SHAH ALAM โœ”๏ธ BANGI โœ”๏ธ KAJANG โœ”๏ธ CYBERJAYA โœ”๏ธ PUTRAJAYA โœ”๏ธ DENGKIL โœ”๏ธ SEMENYIH โœ”๏ธ NILAI โœ”๏ธ JOHOR BAHRU โœ”๏ธ DAN LAIN2 KAWASAN . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . JOM ORDER ! WHATSAPP NO DI BAWAH @ TEKAN LINK DI BIO IG ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ 0107647161 . . ๐Ÿ“ฒ0107647161 . #brownies #browniessedap #browniesmixnut #congobars #comboabangsado #brownieskl #browniescheras #browniesshahalam #browniesnilai #keksedap #kekmurah #mamasablovers #nutellacake #nutellaoatbarsedap #nutellaoatbarkl #nutellaoatbarshahalam #nutellaoatbarmurah #nutellaoatbarpantaidalam

Share 4 0
tresbiendessert. Selamat tengahari and Hepi Lunch from @tresbiendessert .
Karipap and c

Selamat tengahari and Hepi Lunch from @tresbiendessert . Karipap and creamy vanilla cream puffs @tresbiendessert . Tap link di bio kami to order ๐Ÿ˜Š . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #tresbiendessert #pinggancantik #pingganviral #brownieskl #makanan #dessert #fudgybrownies #serdang #sayajualkaripap #sayajualcreampuff #karipap

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yendenbrownies. wow siap sumpah bagai customer @yendenbrownies ni.. kat hotel pun xdpt

wow siap sumpah bagai customer @yendenbrownies ni.. kat hotel pun xdpt brownies sedap mcm ni katanya.. . kami hanya sediakan yg seindah rasa cinta je utk anda nikmati..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bley pm atau klik link kat bio okeh untuk order.. . . . . #Yendenbrownies #Seindahrasacinta #freshbake #nutellamelimpah #brownieslover #Brownieskl #browniesmurah #premiumbrownies #brownieskedut #browniessedap #browniesklselangor #Beraroma #premiumtaste #BMF #agendiperlukan

Share 2 0