(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nasibah1234. Ya Allah 
Sesungguhnya aku bersyukur dengan nikmat yang kau berikan to

Ya Allah Sesungguhnya aku bersyukur dengan nikmat yang kau berikan tok merasa kemanisan yang hanya pinjaman mu ini.. #brownieskedutsedap #bakery By @ shikin naim #🥰

Share 6 0
mamasabdelivery. Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya y

Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪 . #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Share 10 0
mamasabdelivery. Congo bar femes penuh coklat chips.. Setiap gigitan takkan mngecewakan

Congo bar femes penuh coklat chips.. Setiap gigitan takkan mngecewakan!😍 Promo pos congobar dan brownies legend kami akn pos kan pade mamasablover satu malaysia!! . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje..😍 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Share 5 0
mamasabdelivery. Congo bar femes penuh coklat chips.. Setiap gigitan takkan mngecewakan

Congo bar femes penuh coklat chips.. Setiap gigitan takkan mngecewakan!😍 Promo pos congobar dan brownies legend kami akn pos kan pade mamasablover satu malaysia!! . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje..😍 #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #brownieskedutshahalam #congobarsedap #congobarmurah #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekbajet #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekcoklatmurah #kekshahalam #kekputrajaya #kekpuncakalam #keksetiaalam #kekklang #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch

Share 4 0
nrhomebakery_by_nabihahrosli. 6 Dec 2019

Alhamdullilah rezeki harini..TQ semua yg sudi order creamp

6 Dec 2019 Alhamdullilah rezeki harini..TQ semua yg sudi order creampuff dgn biha😘😘..harini pg je tau biha baking..kejap lg nk kuar sat cari brg2 pandan cheese..pastu mendobi..then mlm kite restock pandn cheese leleh utk order2 uolls esok💃💃..bz je mama ko..bile nk rehat ni😅😅..oo ye..creampuff ade extra..jap lg biha update okay😘.. Nak order boleh whatsap biha👇👇 Www.wasap.my/60183971633 #brownies #browniescantik #browniestower #browniestunang #brownieshantaran #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniessedap #browniesmurah #brownieskedutmurah #browniesampang #creampuff #creampuffsedap #creampuffgebugebas #creampuffmurah #creampuffvanillacreamycustard #creampuffampang #creampuffchocolate #creampuffchocolatecreamy #congobar #congobarmurah #congobarampang #congobarsedap #pavlova #pavlovasedap #pavlovamurah #pavlovaampang #minipavlova #codampang #0183971633

Share 6 0

Good morning sunshine 🌹💖 . THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘 . Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujaan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆 . Alhamdulillah brownies mendapat permintaan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤ . Rm35 Untuk order @ Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh whatsapp sy 🤗 📲 http://Wasap.my/60194504570/brownies/ . . Delivery setiap hari ke 🚗 KL 🚗 SELANGOR 🚗 KUANTAN 🚗 JB Delivery ke area lain mengikut jadual road tour #Superbrandsawards #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers #brownieslegend #browniesmamasab #brownieskedutsedap #codkuantan #codkeratong #codmuadzamshah #codbeserah #codsemambu #codsekilau #codbukitsekilau #codairputih #codtoksira #codtamantas #codsgisap

Share 2 0
mamasab_by_gda. Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz n

Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #cargobarmamasab #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #cargobarkualalumpur #brownieskedutklang #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 1 0
mamasab_by_gda. Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz n

Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #cargobarmamasab #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #cargobarkualalumpur #brownieskedutklang #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 0 0
mamasab_by_gda. Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz n

Siapa nak rase cargo bar Mamasab niii..?? sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #cargobarmamasab #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #cargobarkualalumpur #brownieskedutklang #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasab_by_gda. Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..??
Chewy, rase coklat pre

Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..?? Chewy, rase coklat premium..sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #brownieskedutshahalam #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 0 0
mamasab_by_gda. Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..??
Chewy, rase coklat pre

Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..?? Chewy, rase coklat premium..sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #brownieskedutshahalam #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 1 0
mamasab_by_gda. Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..??
Chewy, rase coklat pre

Siapa nak rase brownies legend Mamasab niii..?? Chewy, rase coklat premium..sweet but not so sweet juz nice masuk mulut..nyumsss..🤤😋😍 . . Rumah jauh nak jimat delivery..meehh akak pos terus ke rumah! . Sekarang tgh promo RM40 FREE POSTAGE!! RM50 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!! . Haa jomm order sekarang, promo hanya sampai minggu ni sahaje. Mana yg nak delivery boleh DM www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 . www.wasap.my/60192060669 .😍 #browniesbangi #brownieskedutklang #browniesmurah #brownieskedutshahalam #congobarmurah #kekviral #kekharijadi #kekcoklat #kektunang #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekbirthday #kekshahalam #kekputrajaya  #pecanbutterscotchcake #kekpecanbutterscotch #setiawangsa #mamasabwarriorsetiawangsa

Share 4 0

Special box as per request ! Yesssss ! Awak awak awak boleh request special box kalau berminat nak jadikan hantaran tau, tapi kalau nak box cantik mestilah harga pun cantik kan ! 😜 tapi jangan risau sis tak charge lebih2 tau, extra charge ikut harga box yang awak awak pilih 😘 . . #brownies #browniesjitra #browniesalorsetar #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniesmurahsedap #browniesedap #creampuffs #creampuffsedap #creampuffgebu #creampuffjitra #creampuffalorsetar #hantarankahwin #bazaarpaknil #birthdayparty #creampuffmurah #burntcheesecake #burntcheesecakejitra #burntcheesecakekedah #burntcheesecakesedap

Share 13 0