(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bitesbyaisya. Moist Banana Cake

terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, moh

Moist Banana Cake terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, mohon dihalalkan. jangan serik. insyaAllah berjumpa lagi. setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Sagu Gula Melaka [SGM] 💥Cream Caramel [CC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Gelang Patah. ------------------------------------------ #jbbaker #jbfood #sgfood #jbcake #gelangpatah #denainusantara #sagugulamelaka #sagugulamelakajb #bananacakejb #moistbananacakejb #kekpisangjb #creamcaramel #creamcarameljb #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #browniesjb

Share 3 0
bitesbyaisya. Moist Banana Cake

terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, moh

Moist Banana Cake terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, mohon dihalalkan. jangan serik. insyaAllah berjumpa lagi. setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Sagu Gula Melaka [SGM] 💥Cream Caramel [CC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Gelang Patah. ------------------------------------------ #jbbaker #jbfood #sgfood #jbcake #gelangpatah #denainusantara #sagugulamelaka #sagugulamelakajb #bananacakejb #moistbananacakejb #kekpisangjb #creamcaramel #creamcarameljb #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #browniesjb

Share 2 0
homemade.cake.larkin. Customer dari Singapore repeat order 16pack kek coklat moist 😍😍 . Al

Customer dari Singapore repeat order 16pack kek coklat moist 😍😍 . Alhamdulillah. . Jom datang beramai-ramai ke CBS Aeon Bukit Indah 17Okt - 20 Okt (5petang- 11malam) untuk nikmati Brownies, Kek Coklat Moist & Muffin RM1 !!! . . #browniesedapjohorbahru #browniesjb #browniesjohorsedap #brownies #kekcoklatmoist #kekcoklatmoistkukus #kekcoklatmoistjohor #kekcoklatmoistjb #kekcoklatbanjir #kekcoklatjb #kekcoklatjohor murahsedap #johorbahrufood #johorbahru

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_jamieeats. Vibrant red colour for our brownies today!🍓🍓🍓
.
Combination of almo

Vibrant red colour for our brownies today!🍓🍓🍓 . Combination of almond brownies with nutella and strawberries toppings. And a little bit of gold dusting and mint. 🍓🍫🌱🌰🍯 . May it brighten up your day! Our little sunshine🌞!! . #dessertjb #brownies #browniessedapjb #browniesmurahjb #browniesjb #brownieskedut #nutellabrownies #brownieswalnut #browniesalmond #saltedcaramelbrownies #strawberries #congobar #congobars #congobarsjb #jbdelivery #jbfooddelivery #sayajual #alhamdulillah #instafood #foodphotography

Share 3 0
_lils_kitchen. Ingat tak semalam yg lily cuba pos brownies?? Yeayy berjaya !!! Sehari

Ingat tak semalam yg lily cuba pos brownies?? Yeayy berjaya !!! Sehari je dah smpai uolss.. Lily asing kan nutella dgn brownies klo sekali kn mmg tak jadi la rupa brownies nye nanti 😂 so hepi dapat tunaikan craving kwn lily ni..anyone yg craving nak cuba brownies lily tak? whatsapp oke ☺ 0139190647..area JB kita cod jurrr 😘 #kekmurahjb #kekpisangjb #browniesmurahjb #browniesmurahjb #browniesjb #browniesgelangpatah #browniesnusajaya #browniesskudai #brownieskangkarpulai #browniestampoi #browniesperling #browniesjohorbharu #doorgiftmurahjohor #deliveryfoodjb

Share 4 0
nzarakamin7296. Assorted brownies and carrot cake😋
Yang cuba pasti Tak menyesal😆

Na

Assorted brownies and carrot cake😋 Yang cuba pasti Tak menyesal😆 Nak Beli boleh Cari Zara k 0127759096🤗 #brownieskedut #browniesjb #browniespg #brownies #browniesbirthday #browniesnutella #carrotcake

Share 6 0

Fruit Pastry Cake terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, mohon dihalalkan. jangan serik. insyaAllah berjumpa lagi. setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Sagu Gula Melaka [SGM] 💥Cream Caramel [CC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Gelang Patah. ------------------------------------------ #jbbaker #jbfood #sgfood #jbcake #gelangpatah #denainusantara #sagugulamelaka #sagugulamelakajb #bananacakejb #moistbananacakejb #kekpisangjb #creamcaramel #creamcarameljb #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #browniesjb

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});