(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
browniesayang. Meriahnya 😍😍😍😍 terima kasih awak beli sekali dua. Sebab memang tak

Meriahnya 😍😍😍😍 terima kasih awak beli sekali dua. Sebab memang takkan cukup 1 kalau dah ramai2 hehe. . BrownieSayang Semoga hari ini dimurahkan rezeki saya , awak dan kita semua . Bismillah ..... Untuk tempahan boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ Untuk area COD juga boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ #brownies #hantaran #goodies #happybirthday #kek #brownieskualaselangor #browniessetiaalam #browniesmeru #browniespuncakalam #browniesmurah #browniesedap #surprisebrownies #browniestower #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalam

Share 0 0
sweetest_homemade. Brownies
#browniesalmond#browniestart#browniesundae#brownies#browniesk

Brownies #kulaijaya

Share 0 0

Thank u so much new customer tg norakmal sudi order 3 box CREAMPUFF GEBU CREAMY VANILLA + DARK CHOC, alhamdulillah semoga murah rezeki semua, Amin.. .. ✔️ Super gebu ✔️ Super creamy ✔️ Super nyummy ✔️ Mcm mkn aiskrim .. .. Wasap ye for order 🥰🥰 .. .. Super rich premium butter and premium choclate only ✅ Freshly baked everyday (made by order) ✅ Delivery with charge ✅ No minimum order ✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service ✅ Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
manis_medu. Gais open order gais open order!!! 🔥
.
Start order 25/10 until 31/10

Gais open order gais open order!!! 🔥 . Start order 25/10 until 31/10 Pick your date now! Order untuk Kuala Lumpur. UMT & UNISZA boleh order and dapat pada 4/11/2019 🌸 . #brownies #browniesedap #browniesmurah #oreobrownies #oreo #oreocake #plainbrownies #kitkatBrownies #toblerone #toppingbrownies #nutella #nutellabrownies #kualalumpur #ikeacheras #redvelvet #nutellapod #bakery #homebake #panas #brownieskedut #kekkedut #kedut

Share 3 0
enchanted.brownies. Brownies saiz 6 RM20 sahaja ! 
Topping nutella + almond + peanut + whi

Brownies saiz 6 RM20 sahaja ! Topping nutella + almond + peanut + white choc chip Assalamualaikum. Open order brownies setiap hari🍫 Pastikan order sehari awal 😊 Delivery bandar melaka Selfpickup lorong pandan Kenapa order brownies ni ? 🍫brownies fudgy 🍫Menggunakan coklat premium 🍫Topping free nutella, almond,peanut, choc chip 🍫Fresh from oven, customer order baru kita buat 🍫 Harga bermula Rm20 hingga Rm60 🍫Confirm tak menyesal, sebab yang penting SEDAP #brownieskedut #brownies #browniesmelaka #browniesmurah #browniesedap #browniesterbaik http://wasap.my/+601162523005

Share 0 0
browniesayang. Thank you 😍 half nutella and almond 36pcs RM27.00 (tidak termasuk del

Thank you 😍 half nutella and almond 36pcs RM27.00 (tidak termasuk delivery) . BrownieSayang Semoga hari ini dimurahkan rezeki saya , awak dan kita semua . Bismillah ..... Untuk tempahan boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ Untuk area COD juga boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ #brownies #hantaran #goodies #happybirthday #kek #brownieskualaselangor #browniessetiaalam #browniesmeru #browniespuncakalam #browniesmurah #browniesedap #surprisebrownies #browniestower #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalam

Share 2 0

Thank u so much puan Asma sudi repeat lg DOUBLE CHOC CHEESE BROWNIES, alhamdulillah semoga murah rezeki puan sekeluarga Dan Kita semua, Amin🥰🥰 .. .. Super rich premium butter and premium choclate only ✅ Freshly baked everyday (made by order) ✅ Delivery with charge ✅ No minimum order ✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service ✅ Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Share 2 0
roselle_bakery. \" Tak kenal maka Tak Cinta, Dah kenal mmg repeat Hari hari\" 😋😋 #rose

" Tak kenal maka Tak Cinta, Dah kenal mmg repeat Hari hari" 😋😋 #rosellefeedback . . Super rich premium butter and premium choclate only ✅ Freshly baked everyday (made by order) ✅ Delivery with charge ✅ No minimum order ✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service ✅ Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #biskutmazola #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapissarawak #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #petronas #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf

Share 2 0

Morning delivery 8.30am to our repeat n repeat n repeat juta Kali Izma, Baru je order last week, Arini order lg FUDGY BROWNIES CHOC+PEANUT Dan izma order 2 box Creampuff gebu creamy vanilla.. alhamdulillah thank u so much Izma, semoga dpermudahkan urusan Kita semua, Amin🥰🥰 .. Fudgy BROWNIES of coz la Jenis moist xkering, xlar nipis sgt MCM brownies yg lain, yg penting kurang Manis 🤭 .. Sape nak order wasap la ye, 😘😘 .. .. .. Super rich premium butter and premium choclate only ✅ Freshly baked everyday (made by order) ✅ Delivery with charge ✅ No minimum order ✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service ✅ Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Share 4 0
auntyfatindelight. Today!! ☺️☺️ _______________________________________ 🌷 12 small pack

Today!! ☺️☺️ _______________________________________ 🌷 12 small pack brownies ✅ 🌷 1box nutella mix brownies ✅ #browniesedap #auntyfatindelight #browniespuchong #browniesshahalam #brownieskelanajaya #browniesputrajaya #browniescyberjaya

Share 6 0

You are the author of your life. Don't be afraid to edit or change the scripts. Happy Weekend! . . . . Terima Kasih Ustazah @anizaelias sentiasa support @draflisia . Tak orderdessert, order surprise. Tak order surprise, order dessert. 😁 To order / pertanyaan: Sila terus click WhatsApp link di bio. Tq #draflisiacake #keksedap #fudgebrownies #desserttable #gegarvaganza2019 #bmf #browniesedap #cakelover #serembanbaker #trustedseller #fooddeliveryservice #surprisemurah #surprisedeliveryseremban

Share 7 0
cookiesenorita_byieyshah. Boring ke tu petang2 hujung minggu ni?? 😌

Jangan risau BRONIS DARK C

Boring ke tu petang2 hujung minggu ni?? 😌 Jangan risau BRONIS DARK CHOCOLATE sentiasa ada untuk menceriakan hari2 ampa semua ☺️❤️ . TAK KENAL MAKA TAK CINTA, TAK RASA MANA TAK KETAHUAN, DAH RASA MULALAH KETAGIHAN 🤤🤤🤤 ... #brownies #brownie #browniesedap #cookies #cookies🍪 #codpenang #codkulim #ketagihgila #makan #gilamakan #cake #cookiemonstercookies #browniesmonster #browniesundae #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookiesviral #browniescookiescrunchy #cookiebrownies

Share 12 0
dilanim.delicious. Brownies small pack. Delivery only available for order 2 packs and abo

Brownies small pack. Delivery only available for order 2 packs and above 😘. _ Boleh direct wassap kami ye 😘 📲0111.7860.489 📲0111.7860.489 📲0111.7860.489 _ #browniesbirthday #browniesedap #browniesdesaaman

Share 4 1
browniesayang. Choc chip 36pcs RM25.00 (tidak termasuk delivery) jom order 🤗 .
Brow

Choc chip 36pcs RM25.00 (tidak termasuk delivery) jom order 🤗 . BrownieSayang Semoga hari ini dimurahkan rezeki saya , awak dan kita semua . Bismillah ..... Untuk tempahan boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ Untuk area COD juga boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ #brownies #hantaran #goodies #happybirthday #kek #brownieskualaselangor #browniessetiaalam #browniesmeru #browniespuncakalam #browniesmurah #browniesedap #surprisebrownies #browniestower #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalam

Share 3 0
puffingmelly. Melted Congo Bar RM45 . Size 7\"

Memang best sangat Chocolate chips di

Melted Congo Bar RM45 . Size 7" Memang best sangat Chocolate chips dia. Melted. Chocolatey and buttery 😊😊puas hati makan😊😊 Semua pasal nak customer happy and puas hati😊Cuba try. Sekali cuba In Shaa Allah nak lagi😊 #sayajualbrownies #cakebutter #kekpisangmoist #cakevictoriasedap #kekcheeseleleh #cheesebrownies #cakemalaysia #cakemurah #browniesedap #sayajualcake #sayajualcakeonline #bakingmalaysia #chocolatechipcookies #selfpickup #buttercookies #kelanajaya #bukitdamansara #tamantundrismail #openhouse2019 #kualalumpur #kekpandangulamelaka #damansaraperdana #fooddeliverymalaysia #cakedelivery #pavlovasedap #congobar #sgbuloh #denaialam #sgbuloh #desaparkcity

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
browniesayang. Sedia untuk dibawa ke jamuan harijadi 😍 half nutella and almond 36pcs

Sedia untuk dibawa ke jamuan harijadi 😍 half nutella and almond 36pcs RM27.00 (tidak termasuk delivery) . BrownieSayang Semoga hari ini dimurahkan rezeki saya , awak dan kita semua . Bismillah ..... Untuk tempahan boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ Untuk area COD juga boleh terus whatsapp saya 017 2324304‼ 017 2324304‼ #brownies #hantaran #goodies #happybirthday #kek #brownieskualaselangor #browniessetiaalam #browniesmeru #browniespuncakalam #browniesmurah #browniesedap #surprisebrownies #browniestower #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalam

Share 5 0