(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cookiesenorita_byieyshah. Apa tak minum kopi?
Tak apa mehh kami bancuh secawan susu untuk ampa ☺

Apa tak minum kopi? Tak apa mehh kami bancuh secawan susu untuk ampa ☺️❤️ . TAK KENAL MAKA TAK CINTA, TAK RASA MANA TAK KETAHUAN, DAH RASA MULALAH KETAGIHAN 🤤🤤🤤 ... #brownies #brownie #browniesedap #cookies #cookies🍪 #codpenang #codkulim #ketagihgila #makan #gilamakan #cake #cookiemonstercookies #browniesmonster #browniesundae #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookiesviral #browniescookiescrunchy #cookiebrownies

Share 19 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kalylakitchen. Tu diaaaa Brownies cookies tgok ja hitam manis mcm ni...digemari ramai

Tu diaaaa Brownies cookies tgok ja hitam manis mcm ni...digemari ramai😍 brasa coklat sja2 ni...ni... jom pakat2 try.... mkn boleh ketagih😆👇👇👇 👉menggunakan coklat berjenama 👉biskut yang rangup dan penuh rasa coklat 👉harga yang berpatutan 👉kurang manis 😉 spa nk buat duit dgn brownies ni dialukn2 direct wsp😊 🌸Rm - 25.00 🌸 45 pcs. www.wassap.my/601110694456/kalylakitchen #kalylakitchen #redvelvetcookies #chocchipcookies #mazolasaka #kuihraya #kuihmazolakacang #kuihmazola #homebaking #homebakery #kuihrayasedap #buttercookies #browniescookies #browniescookiesmurah #cookies #cookiesmalaysia #cookiesmalaysiamurah #homebaker #onlinebusiness #cookiessedap #mazola #redvelvetcookie #redvelvetcookiesmurah #redvelvetcookiejar #chocchipcookie #chocchipcookies #biskutraya #biskutsedap #biskutrayasedap #biskutrayamurah #biskutviral #viral

Share 10 0

Ni kami nak umum sikit ni, Kami ngan team kami meeting sampai ke tengah malam tau, Ampa tau dak kami ada event seminggu ni, Dan ampa nak tau dak event tu akan bermula esok pagi??? Kalau rasa nak join team kami, Nak dapat harga promo best2, Kami jemput ampa semua ke DATARAN KULIM ESOK, Slide ke kanan untuk more details tentang event esok, ⏩ Mana tahu, Ada harga special jugak untuk ampa semua yang berniat nak join kami team byieyshah ☺️❤️ Jadi apa yang oenting, Jom pakat hadirkan diri beramai ramai ke event esok okay 🚗💨 . ... #brownies #brownie #browniesedap #cookies #cookies🍪 #codpenang #codkulim #ketagihgila #makan #gilamakan #cake #cookiemonstercookies #browniesmonster #browniesundae #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookiesviral #browniescookiescrunchy #cookiebrownies

Share 24 0
cookiesenorita_byieyshah. Dah lewat tapi lapar, 🤧
Lapar ni kalau dapat sebungkus BROWNIES MONST

Dah lewat tapi lapar, 🤧 Lapar ni kalau dapat sebungkus BROWNIES MONSTER mesti best kan? Tambah2 lepas ni nak keluar plak sekali dengan NUTELLA SPREAD 🤤 Allahu, Okay bayang je pun dah makin lapar ni, Ampa semua tolong laaaa, Tolong la terliur sama2, 😋 ... #brownies #brownie #browniesedap #cookies #cookies🍪 #codpenang #codkulim #ketagihgila #makan #gilamakan #cake #cookiemonstercookies #browniesmonster #browniesundae #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookiesviral #browniescookiescrunchy #cookiebrownies

Share 8 0
luxuryivy_dessert. JOM BELAJAR KIRA-KIRA 
DROPSHIP 
untuk dropship sangat mudah uolls nak

JOM BELAJAR KIRA-KIRA DROPSHIP untuk dropship sangat mudah uolls nak jana income secara konsisten. dengan usaha yang lebih uolls akan dapat ok. jom kita tengok macam mana nak buat duit melalui dropship. sebagai contoh: 1 biskut brownies anda dapat untung RM3 jika sehari anda jual 5 balang biskut brownies uolls akan dapat RM3 X 5 balang = RM15 dan jika sehari 5balang dan konsisten hari2 selama seminggu uolls akan dapat RM15 X 7hari = RM105 wow hebat tak? cuba kalau sebulan pula, RM105 X 4 minggu (sebulan) = RM416 RM416 untung bersih uolls. wow sangat. nampak untung macam sikit je, tapi jika kita rajin insyaAllah boleh. 👍🏻👍🏻 Berminat nak tahu lebih lanjut?? Nak join dropship brownies cookies? Mehh pm Shaa sekarang. Www.wasap.my/60127377040 #brownies #browniesmurah #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookiesviral #browniescookiessedap #browniesmurahsedap #browniesmurah #browniescookiesjb #dropshipneeded #dropship #dropshiptanpayuran #dropshipmakanan

Share 5 0

The struggle is real! 😂 Sekotak goodies untuk dipos ke Raub, Pahang. Semalam pos, hari ni sampai. Laju betul 😱 Thanks Kak Khatimah order goodies Brownies Cookies 250pax 😊 Boleh slide tepi untuk tengok gambar goodies kita 👉 Sebarang pertanyaan, boleh Whatsapp/DM kita okay 🤗 #goodieskahwin #goodiesbirthday #goodiesmelaka #goodiesbrowniescookies #browniesmelaka #browniestelokmas #browniescookiesmelaka #browniescookiesmurah

Share 12 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});