(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
qweenbakers. 📣COD ESOK ISNIN (21/10) ‼️START COD JAM 11PAGI‼️ ✅Mini Cheezy Meatbal

📣COD ESOK ISNIN (21/10) ‼️START COD JAM 11PAGI‼️ ✅Mini Cheezy Meatball (Biasa/Pedas) 💰RM6 ✅Creampuff mini pax 💰Rm10/8pcs 🚗Caj cod ikot kawasan Nak order? Whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60195353736 #qweenbakers #keksarangsemut #swedishmeatball #bomboloni #meatballikea #chickengrilled #cheezymeatball #kuantan #cheesecake #bomboloni #kuipsas #creampuffkuantan #browniesdipndip #browniesbajet #shahputra #ayamkorea #meatballikea #cisskek #codkuantan #kulakek #lilawadi #loteng #browniesdipNdip #telukcempedak #starbuck #vietnamswissroll #vsrkuantan #kolejwidad #kptm #creamhorn #codmakanankuantan #kerepekbrownies #ayampanggang

Share 2 0
desert.house. Alhamdulillah, setelah cuti 2 3 hari, haa ni dia order utk hari ni...d

Alhamdulillah, setelah cuti 2 3 hari, haa ni dia order utk hari ni...dah pun settle COD ...hari ni akak tersentuh hati...1st time pi hntr surprise kek utk seorg ibu ni...dan dia nangis setelah terima dan tgk kek akak...huhu...akak pun sedih jugak tgk dia mungkin terlalu rindu pd anaknya yg jauh di mata...harap lepas ni dia happy2 je selepas mkn kek akak hihi TQ pada yg order kek hari ni...Nurul, fida, Ain dan Dilah...sesapa nk order jugak sila wasap akak ye... www.wasap.my/60139826078 #browniesdeserthouse #kotabharubakers #browniespasirmas #pasirmasbakers #browniessedap #brownies #brownieskb #brownieskelantan #kekbirthday #browniesbirthday #browniesbajet #sayajualbrownies

Share 16 1