(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Minipack brownies n kek batik premium bersusun..esok selangor cuti kan? Kan..kannnn? Boleh la kita ajak driver hubbyB p cod seharian..sape nk join cod esok, please submit order hari ni ye..ye..ye..before 6pm..quota terhad! . ✔Salted caramel brownies 8" rm40 Minipack rm8 . ✔Choc cheese fudge brownies (CCFB) 8" rm55 Minipack rm10 . ✔Nutella stuffed brownies 8" rm50 Minipack rm10 . ✔Peanut butter stuffed brownies 8" rm50 Minipack rm10 . ✔Red velvet brownies 8" rm50 Minipack rm10 . #browniesbangi #brownieskajang #brownies #browniessepang #browniesnilai #browniesedap #brownieskl #browniesklselangor #foodporn #foodie #foodstagram

Share 1 0
bolma_berries. Tart request tema dino 😊
Ukuran : 20×20×10cm
Cake : bolu buttery
Incl

Tart request tema dino 😊 Ukuran : 20×20×10cm Cake : bolu buttery Include standing figure Harga 240rb . . Part of : @donatmungilmalang 🏠 : jl danau sentani utara 8 h3n9 sawojajar Whatsapp : 082110749750

Share 0 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hi Semua🙆..ada yang nak makan dessert minggu ni?😉 Cubala rasa cheesecake kami yang ada pelbagai perisa ni dan bukan hanya itu saja, kami juga ada brownies, cheesekut untuk anda semua🍰🍮🍪. Kami jamin memang sangat sedap and takkan menyesal beli😋😋. Ramai dh repeat order ni😍,jomla order skali😘. Berminat nak order boleh whatsapp kami di:- 📲60189859611 📲60168220346 #cheesecakes #bestseller #sweettooth #deliciousfood #chocolatecake #redvelvetcakes #blueberrycheesecake #chocolatemoist #strawberrycheesecake #cheesekut #cheesekutsedap #cheesekutmurah #cheesekutoreo #cheesekutnestum #brownies #cakes #cheesekutviral #cheesskutmalaysia #just4u #supportlocal #localbusiness #kuchingfood #cheesequ #deliciouscake #pandancheese #snowcheesecake #chocolatelavacake #yummydessert #lakukeras #cakeviral

Share 0 0
weeklybakes. Brown butter, salted caramel and chocolate chunk cookies! 🍪 The absol

Brown butter, salted caramel and chocolate chunk cookies! 🍪 The absolute best 👏🏼 My all time favvvvvvv flavour!

Share 1 1
bolma_berries. Tart request unicorn
Ukuran 20cm
Harga 135rb
Basecake : brownies/ bolu

Tart request unicorn Ukuran 20cm Harga 135rb Basecake : brownies/ bolu buttery . . Part of : @donatmungilmalang 🏠 : jl danau sentani utara 8 h3n9 sawojajar Whatsapp : 082110749750

Share 1 1

Siapa yang Mau Brownies meleleh ini ?? 💞🤗 Asli Lumer nya.. Start Price : 17 k Open reseller : Spesial Price Bentuk boleh sama Tp rasa Kita beda 💞🤗 Happy day Lokasi Kami Di payakumbuh di sumatera barat ya, siap kirim2 :) #kuebrowniespayakumbuh #brownispayakumbuh #tokokuedipayambuh #kuebukitinggi #bukitinggi @azagi_cake @azagi_cake day for #eat #likeforlike #like4likes #limapuluhkota #payakumbuhhits #kuedonatpayakumbuh #payakumbuh #munka #taehbaruah #dangungdangung #suliki #tobekpanjang #sungaitolang #bunian #pasaibuah #pasapayakumbuh #brownies #kuebrowniespayakumbuh #brownispayakumbuh

Share 1 0
labonte.vn. Testing #brownies by using leftover sourdough starter  #zerowaste #lab

Testing #brownies by using leftover sourdough starter #zerowaste #labonte #testkitchen

Share 2 0
elrikareedfitgrit. 🔥🔥🔥
FIT GRIT
FIT TREAT
🔥🔥🔥 Tuesday Treat ~ Low Cal Brownues 😋🍪

🔥🔥🔥 FIT GRIT FIT TREAT 🔥🔥🔥 Tuesday Treat ~ Low Cal Brownues 😋🍪 48cals per serving _____________ Ingredients: 1cup non fat Greek yogurt - 142cals. 1/2 cup rolled oats - 154 cals. 1/2 cup cocoa powder - 98 cals. 1/2 cup stevia based sweetener - 0cals. 60ml skim milk - 21cals. 1 egg whites - 17cals. #FITGRIT #groupfitness #lichtenburg #southafrica #motivation #fitness #Tuesdaytreat #brownies #chocolate #diet #nutrition #healthyliving #health #betterself #balancedlifestyle #taste #foodie #gym #FITGRITFitTreat #FITTreat #glutes #leanbulk #HIIT #bodygoals #noexcuses #fitnessmotivation #fitness #workout #weighttraining #getinshape #healthrecipes

Share 2 0
browniestickshots_shop. #ฟีลเหมือนทานช้อกโกแลตอบกรอบเลยแกร 🍫

บราวนี่สติ๊กอบกรอบ เข้มข้นช้อกโ

#ฟีลเหมือนทานช้อกโกแลตอบกรอบเลยแกร 🍫 บราวนี่สติ๊กอบกรอบ เข้มข้นช้อกโกแลต อบจากเนื้อบราวนี่แท้ๆ เรียงกันเส้นต่อเส้น ตั้งใจมอบความสุขให้กับลูกค้าทุกท่านเลยค่า ❤🍫😚 🍫 บราวนี่สติ๊ก ขนาด 70 กรัม ราคาถุงละ 39฿ 🍫 บราวนี่สติ๊กช็อต ขนาด 20 กรัม ราคาถุงละ 15฿ #richlybrownie #browniestick #browniestickshots #chocolate #brownies #รับสมัครตัวแทนจำหน่าย

Share 1 1

UOLSSS TAKNAK KE HIDANG NI MASA MAJLIS KENDURI KENDARA KORANG.. CONFIRM LETTOPPSS UOLSS 😋😘😘 . PLUS, OMG, CANTIK YAAAA. TAK JUMPA KAT TEMPAT LAIN UOLSSS.. 😍😍😍. . Yes, Betul guys. Kami tak sembang. Memang sedap meletopzz. Tengok je la chocolate drizzle tu 😍😍😍 . Cepat cepat book slots korang. Sebab memang sangat terhad. Lebih lagi nak cuti sekolah ni. 😘😘😘 . Area Seberang : 0194603749.wasap.my/ . 0194603749 . Area Pulau : 0194152898.wasap.my/ . 0194152898 . #brownies #browniespenang #browniesstorypenang @ George Town, Malaysia

Share 1 0
mamakirancake. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
WHATSAPP ORDER
0857 1168 5362
*****************
***********

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ WHATSAPP ORDER 0857 1168 5362 ***************** ***************** ***************** Jl. TANAH PUTIH V NO. 92G RT 3 RW 3 JOMBLANG, CANDISARI SEMARANG #mamakirancake #birthdaycake #simplecake #cakeultahsemarang #semarang #cakedecorating #chocolate #happybirthday #tartultah #cake #ulangtahun #brownies #kueultahsemarang #customcake

Share 0 0
nutribowl.online. Rich, Decadent and delicious. Brownies serve as the ultimate wish fulf

Rich, Decadent and delicious. Brownies serve as the ultimate wish fulfillment. Happy Brownie Day! #brownie #brownies #brownisbeautiful

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dolcerosachocolate. Cokelat Stick Couverture 1.5 Kg
Tulip Chocolate Batons Couverture 1.5

Cokelat Stick Couverture 1.5 Kg Tulip Chocolate Batons Couverture 1.5 kg Harga 250.000 / 1.5 kg (1 kemasan) 0878 3755 3788 . Ecer Isi 1 kemasan (1 kg) Merk TULIP, kualitas terbaik . Cokelat Stick / Batons Couventure biasanya digunakan untuk isian kue, pastri dan aneka produk bakeri lainnya. Cokelat coventure juga baik untuk kesehatan seperti buat jantung dan tidak merusak gigi. . Order bisa ecer atau grosir (karton) WA 0878 3755 3788 Atau via marketplace Dolce Rosa.. (Bukalapak https://www.bukalapak.com/u/dolcerosaofficial?from=dropdown ) (Tokopedia https://www.tokopedia.com/dolcer?source=universe&st=product ) (Shopee https://seller.shopee.co.id/portal/product/list/all) . . . #cokelattulip #coklattulip #coklatbatang #tulipchocolate #cokelatcounventure #jualcokelat #jualcoklat #distributorcoklat #jualcoklatbandung #distributorcoklatbandung #tokobahankue #bahankue #brownies #bahankuebandung

Share 0 0
animari_rien. Bismillah.....temen paling asyik dikala ngopi 😊😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bismillah.....temen paling asyik dikala ngopi 😊😊 . . . . . . . . . . . . @uploadkompakan #uploadkompakan #uk_ccakes #brownies

Share 15 0
edabba.online. Rich, Decadent and delicious. Brownies serve as the ultimate wish fulf

Rich, Decadent and delicious. Brownies serve as the ultimate wish fulfillment. Happy Brownie Day! #brownie #brownies #brownisbeautiful

Share 0 0