(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Choc bomboloni for today..alhamdulillah..😊💞💪🏻 #bomboloninilai #bomboloni #nilai #pajam #mantin

Share 11 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum🥰

Belum mkn pon dah rasa bahagia kan tgk colour di

Hi assalamualaikum🥰 Belum mkn pon dah rasa bahagia kan tgk colour dia😄sape x suka tgk mknn yg colourful cmni kan😁sedangkan dlm hidup pon nk yg bnde colourful je😂hehe Kalau nk lg rasa bahagia,mai la rasa bomboloni kami ni😊confirm korang x menyesal beli😘dgn harga rm1,korang boleh rasa bomboloni yg sedap & gebu😍 ➡️rm1/pcs ➡️min order 15 pcs ➡️http://www.wasap.my/60166397865 #bomboloninilai #bomboloni #brownies #browniesnilai😍 #pajam #mantin #bbst #usimnilai #klia

Share 9 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rma

Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋 lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 13 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Choc bomboloni untuk jamuan kelas, tq Fikrah !! 😘🤗 #chocbomboloni #bomboloninilai #pajam #mantin #nilai

Share 9 0
breadbuck. Pagi pagi yang ceria gitu! Ada sesiapa nak try dark chocolate crash..

Pagi pagi yang ceria gitu! Ada sesiapa nak try dark chocolate crash.. kitorang nak bagi harga murah murah je. _ #darkchocolatecrash #toppokimurah #tauhubegedilnilai #bomboloninilaiviral #bomboloninilai

Share 6 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum..
kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rma

Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe..boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #browniesnilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 8 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum🥰

Hujung2 minggu ni mesti nk spend time ngn org te

Hi assalamualaikum🥰 Hujung2 minggu ni mesti nk spend time ngn org tersayang je😍pulak tu takkan nk biarkan perut kosong je kan🥺 x syok la camtu😅 Xpe..kami memudahkan kerja anda semua.. Order and kami hantar ke depan rumah anda terus🤩 ➡️rm1/pcs ➡️min order 15 pcs ➡️http://www.wasap.my/60166397865 #bomboloni #bomboloninilai #brownies #browniesnilai😍 #usimnilai #klia

Share 6 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum🥰

Belum mkn pon dah rasa bahagia kan tgk colour di

Hi assalamualaikum🥰 Belum mkn pon dah rasa bahagia kan tgk colour dia😄sape x suka tgk mknn yg colourful cmni kan😁sedangkan dlm hidup pon nk yg bnde colourful je😂hehe Kalau nk lg rasa bahagia,mai la rasa bomboloni kami ni😊confirm korang x menyesal beli😘dgn harga rm1,korang boleh rasa bomboloni yg sedap & gebu😍 ➡️rm1/pcs ➡️min order 15 pcs ➡️http://www.wasap.my/60166397865 #bomboloninilai #bomboloni #brownies #browniesnilai😍 #pajam #mantin #bbst #usimnilai #klia

Share 6 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum..
kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rma

Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe..boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_qaalicious. Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai

Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋 lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 6 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai

Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋 lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 5 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rma

Hi assalamualaikum.. kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋 lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 7 4
_qaalicious. Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai

Hi assalamualaikum.. Alhamdulillah done cod untuk student #usimnilai kami open order bomboloni setiap hari😊 Mesti rmai yg nak kannn🥰kami jual dgn harga mampu milik je..semua org boleh merasa😋 lagi2 parents yg nak happykan ank2,.nak ambik hati mak mertua,.jumpe mak mertua,takkan nk bwk tgn kosong je kan..eh malu lahhh..hahha😜bawak2 lah bomboloni kami ni ke rumah mak mertua anda😁confirm terus jd menantu kesayangan😛hehe boleh jugak nak happykan hati suami yg penat baru balik keje tu,boleh hidang terus bomboloni ni ats meja🥰mana la tau terus ajak pegi shopping ke😆haaa kauuuu... order je uolls,kami cod terus ke depan rumah anda🤩 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 8 0
_qaalicious. Hi assalamualaikum🥰

Ade tak pasangan korang yg xde mood harini?? Haa

Hi assalamualaikum🥰 Ade tak pasangan korang yg xde mood harini?? Haa meh sini akak nk bgtau.. Kalau wife yg tgh merajuk ke tu kan.. Senang je nk dipujuknye..bab kata org, 'PEREMPUAN & MAKANAN BERPISAH TIADA"😁 haaa..just bg je dia mknn,confirm dia akn okay laa☺️ Lagi2 kalau dpt BOMBOLONI YG GEBU & FLUFFY ni..mesti psgn korang akn rasa bangga dpt suami mcm korang.. perempuan ni just nk perhatian & makanan je😁hehe..ape lagi,xkn terus nk bermasam muka je kan..nnt naik drh tinggi pulak😂haha mesti taknak kan😁kalau camtu,mai la order dgn kami🥰 🔴rm1 / pcs 🔴min order 15 pcs 🔴http://www.wasap.my/60166397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #bandarbukitmahkota #bangi #usimnilai

Share 12 0
_qaalicious. Assalamualaikum uolls😃

X nak rasa ke bomboloni yg gebu and fluffy ni

Assalamualaikum uolls😃 X nak rasa ke bomboloni yg gebu and fluffy ni??😋tgk gambar je mesti dh lapar kan.. apetah lagi bila ade dpn mata..haa😍 Lagi2 kalau ajak membe mkn ramai2..lagi meriah☺️sekali2 buat reunion ber'jamu'kan bomboloni ni ape slhnye kan😁hehe..boleh rapatkan silaturahim lg sambil menikmati bomboloni yg pasti lembut dan sedap ni😋 FLAVOUR: 🍭CHOCOLATE🍭 🍭PEANUT🍭 🍭VANILLA CUSTARD🍭 🍭VANILLA OREO🍭 🍭VANILLA🍭 🍭STRAWBERRY🍭 🍭BLUEBERRY🍭 🍭MANGO🍭 🍭KIWI🍭 🔴OPEN ORDER EVERYDAY🤩 🔴 Rm1/pcs❗ 🔴 min order 15pcs 🔴 016-6397865 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #mantin #bandarbukitmahkota #klia

Share 7 0
_qaalicious. Alhamdulillah rezeki untuk harini 🥰 
Kami menerima tempahan untuk eve

Alhamdulillah rezeki untuk harini 🥰 Kami menerima tempahan untuk event jugak ..Mana2 yg nk tmbh side income tu..boleh la order dgn kami ye😍 TAKNAK BUAT DUIT LEBIH KE?😁 Rm1 je sebiji❗fluffy pulak tu😍 rugi la kalau tak beli😋 Kami jual dgn harga mmpu milik je😍 Berbaloii pulak tuu😘 #bomboloninilai #confirmgebu #sedap #dessert #pajam #bandarbukitmahkota #usimnilai

Share 11 0