(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
roticookie_kruncie. Thanks @persatuanwitus kerana memberikan kepercayaan kepada kami...๐Ÿ˜Š๏ฟฝ

Thanks @persatuanwitus kerana memberikan kepercayaan kepada kami...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Penghantaran kali kedua untuk program tajaan tesco.Kali ni melibatkan 4 buah sekolah sekitar Selangor.. . #roticookie_kruncie #rotirawang #fooddeliveryrawang #rawangfood #rotimurah #rotilembut #bombolonigombak #tempahanroti #bomboloniselayang #bomboloniviral #bombolonirawang #bombolonikl #bmf #bombolonidonuts #produkmuslim #bombolini #bambolini #produkbumiputera #catering

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
doughbyme. Bomboloni untuk hari ini..๐Ÿ˜
.
Okay sebenarnya hari ni kami dah sediak

Bomboloni untuk hari ini..๐Ÿ˜ . Okay sebenarnya hari ni kami dah sediakan banyak extra mini bomboloni. Tapi pagi-pagi lagi ramai dah whatsapp nak extra. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… So sekarang tinggal EXTRA 2 box mini bomboloni je yang tinggal. . Siapa nak boleh whatsapp ye 0133236073 . #minibomboloni #bomboloni #bombolini #bombolonicheras #bombolinicheras #bombolonikl #bombolinikl #donut #donutviral #donutella #dessertmalaysia #creamcheese #oreocreamcheese #blueberrycreamcheese #nutellacreamcheese #bombolonisaltedcaramel #saltedcaramel

Share 47 0
taisybakery. Bomboloni ready utk customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .

menu bombolini @taisybakery y

Bomboloni ready utk customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . menu bombolini @taisybakery yg nak diperkenalkan, dipermakankan olehh korang ni sangat sesuai utk semua majlis tauu! Yg nak buat harijadi anak, atau majlis special yg lain pun boleh kalau nak order bomboloni. Bukan budak2 je suka makan org tua pun suka juga #takkeras. Kalau utk majlis mesti korang suka cari sesuatu yg brigth & colourful kan. Jom try @taisybakery bomboloni. Jangan terkejut kalau repeat lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Nilahh bomboloni, atau dalam bahasa itali nyaa adalah bombolone. Kenapa bomboloni sbb ia adalah doughnut yg ada filling. Buat pengemar donut! Try ours! You wont regret! Sbb dia gebu gebasss, full of filled! Rangup diluar, lembut didalam! Harga dia hanya rm1/1pcs boleh pilih filling seperti dibawah! Boleh jugak campur filling. Delivery charges mengikut kawasan ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Filling donut rm1/1pcs Chocolate Strawberry Blueberry Peanut Kaya pandan. . #bombolonikl #donutgebu #donutsedap #donutcoklat #bomboloni #donutkl #donutdeliverykl #donut #donutlembut #donutblueberry #donutstrawberry #picnicmurah #picnickl #picnicmurahkl #picnic #taisylovers #taisybakery #taisybakeryfeedback #icook #ibake #ilovebaking #dessertkl #desserttable #dessertdeliverykl #fooddelivery #fooddeliverykl #deliverykl

Share 4 0
taisybakery. Bomboloni ready utk customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .

menu bombolini @taisybakery y

Bomboloni ready utk customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . menu bombolini @taisybakery yg nak diperkenalkan, dipermakankan olehh korang ni sangat sesuai utk semua majlis tauu! Yg nak buat harijadi anak, atau majlis special yg lain pun boleh kalau nak order bomboloni. Bukan budak2 je suka makan org tua pun suka juga #takkeras. Kalau utk majlis mesti korang suka cari sesuatu yg brigth & colourful kan. Jom try @taisybakery bomboloni. Jangan terkejut kalau repeat lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Nilahh bomboloni, atau dalam bahasa itali nyaa adalah bombolone. Kenapa bomboloni sbb ia adalah doughnut yg ada filling. Buat pengemar donut! Try ours! You wont regret! Sbb dia gebu gebasss, full of filled! Rangup diluar, lembut didalam! Harga dia hanya rm1/1pcs boleh pilih filling seperti dibawah! Boleh jugak campur filling. Delivery charges mengikut kawasan ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Filling donut rm1/1pcs Chocolate Strawberry Blueberry Peanut Kaya pandan. . #bombolonikl #donutgebu #donutsedap #donutcoklat #bomboloni #donutkl #donutdeliverykl #donut #donutlembut #donutblueberry #donutstrawberry #picnicmurah #picnickl #picnicmurahkl #picnic #taisylovers #taisybakery #taisybakeryfeedback #icook #ibake #ilovebaking #dessertkl #desserttable #dessertdeliverykl #fooddelivery #fooddeliverykl #deliverykl

Share 3 0
thebakeat. Bomboloni for today. Thanks Nazrul Ikhman for your order ๐Ÿ™๐Ÿผ Choc cre

Bomboloni for today. Thanks Nazrul Ikhman for your order ๐Ÿ™๐Ÿผ Choc cream custard filling. #bomboloni #bombolonidonuts #bombolonidonutsedap #bombolinidoughnuts #donutgebu #donutgebasgebus #donutchoc #bombolonichoc #bombolonichoccustard #bombolonicustardcream #dessertbox #bombolonikl

Share 17 0
dapoq_kakyien. Tadaa..nila owner @sekutmaneh aka regular customer kakyien ๐Ÿ˜˜.. muda l

Tadaa..nila owner @sekutmaneh aka regular customer kakyien ๐Ÿ˜˜.. muda lg tp dh berjaya dlm bisnes.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘..i'm so proud of u la adik.. mudah2an kita sama2 dimurahkan rezeki la ye๐Ÿ’‹ @afiqahfrzn #sayajualbomboloni #bomboloni #bombolonidonuts #bombolonisedap #bombolonimurah #bomboloniviral #bombolonikl #bombolonikeramat #produkmuslim #produkhalal

Share 16 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

โš ๏ธ 11.11 SALE โš ๏ธ โ€” D O N U T E L L A BY DIZERT โ€ข RM10 - 1 Pack โ€ข RM15 - 2 Packs โ€” Self Pickup: โ€ข Kg Melayu Ampang (4pm - 12am) โ€ข Beemie Kitchen, Taman Dagang Avenue Ampang (8.30pm - 12am) โ€” Whatsapp 016 488 9420 โ€” #donutellabydizert #spreadthesweetness #donutellaampang #donutnutellaviral #donutellakl #donutnutellaampang #bomboloni #bomboloniviral #bomboloniampang #bombolonikl #bomboloninutellaampang #bomboloninutellakl #bomboloninutellagebu #bomboloninutellawangsamaju #bomboloninutellacheras

Share 13 0
foodies.gallore. Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค

Ready nak prepare bomboloni & burnt c

Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค Ready nak prepare bomboloni & burnt cheesecake. Harini rilex sikit sebab customer ieqa yang dtg pick up. Yayyyy! Happy weekend everyone ๐Ÿ˜˜ #bomboloni #burntcheesecake #ieqabake #happyweekend #christmasbox #christmasgift #bombolonichristmasgift #dessert #cakes #bombolonipuncakalam #bombolonikl #burntcheesecakekl #foodiesgallore #cookiesgallore #foodie #bombolonishahalam #doublechocolatenutella

Share 16 0
orked.house. Esok delivery sekitar putrajaya dan seri kembangan. Masih available. W

Esok delivery sekitar putrajaya dan seri kembangan. Masih available. Whatsapp no di link bio cepat2 Ok #bomboloniputrajaya #bombolonikl #bomboloniserikembangan

Share 7 0
foodies.gallore. Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค

Ready nak prepare bomboloni & burnt c

Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค Ready nak prepare bomboloni & burnt cheesecake. Harini rilex sikit sebab customer ieqa yang dtg pick up. Yayyyy! Happy weekend everyone ๐Ÿ˜˜ #bomboloni #burntcheesecake #ieqabake #happyweekend #christmasbox #christmasgift #bombolonichristmasgift #dessert #cakes #bombolonipuncakalam #bombolonikl #burntcheesecakekl #foodiesgallore #cookiesgallore #foodie #bombolonishahalam #doublechocolatenutella

Share 9 0
foodies.gallore. Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค

Ready nak prepare bomboloni & burnt c

Assalammualaikum goodmorning ๐ŸŒค Ready nak prepare bomboloni & burnt cheesecake. Harini rilex sikit sebab customer ieqa yang dtg pick up. Yayyyy! Happy weekend everyone ๐Ÿ˜˜ #bomboloni #burntcheesecake #ieqabake #happyweekend #christmasbox #christmasgift #bombolonichristmasgift #dessert #cakes #bombolonipuncakalam #bombolonikl #burntcheesecakekl #foodiesgallore #cookiesgallore #foodie #bombolonishahalam #doublechocolatenutella

Share 15 0
wanfiera_2. Alhamdulillah untuk harini โค๏ธ. Terkejar kejar jugak laa nak siapkan du

Alhamdulillah untuk harini โค๏ธ. Terkejar kejar jugak laa nak siapkan dua benda dalam satu masa. But I did it ๐Ÿคช. Okay jom tidur rehat esok kita sambung buat order lagi okay ๐ŸŒผ. #bomboloni #minibomboloni #donut #donutbomboloni #bomboloninutella #bombolonicheese #donutnutella #donutcheese #donutgebu #bombolonidonuts #bombolonirawang #bomboloniselayang #bombolonikl #bombolonisgbuloh #tauhubergedil #tauhubergedilayam #tauhubergedilviral #tauhubergedilrawang #tauhubergedilsgbuloh #tauhubergedilselayang #tauhubergedilkl

Share 46 0