(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kish_yussof. Let your trust in Allah swt be bigger than your worries and fear ♥️

Let your trust in Allah swt be bigger than your worries and fear ♥️

Share 0 1
_jartist. #_jcooking 
#bomboloni #donuts 🍩 
بومبولوني أو بومبوليني أو سموها زي

#_jcooking #bomboloni #donuts 🍩 بومبولوني أو بومبوليني أو سموها زي ما بتحبوا😆💔 🍩🍩 المكونات: ٢٠٠ جرام حليب دافئ. ٨ جرام خميرة فورية. ٦٠ جرام سكر. ٥٠٠ جرام طحين. ٧ جرام ملح. بيضتين. ٥٠ جرام زبدةغير مملحة..(أفضل سمنة نباتية شورتننج). الطريقة: نذوب الخميرة والسكر في الحليب ونتركها ١٠ دقائق لتنشيط الخميرة. نضيف خليط الخميرة والحليب على الطحين والملح ونضيف بيضتين ونعجن. أثناء العجن نضيف الشورتننج أو الزبدة بالتدريج. تتخمر لمدة ساعة – ساعة ونص. نعجن العجينة ونتخلص من الهواء. نفرد العجينة (لا تستخدم الطحين للفرد اذا احتجت استخدم الشورتننج) ونقطعها دوائر. نسيبها تتخمر ساعة. تقلى في سمنة شورتننج حرارة الزيت ٣٥٠ درجة فهرنهايت/١٦٠-١٧٠ درجة سيليزية. تغطى بالسكر وهي دافئة. وتحشى وهي باردة (شكلاته/كاسترد/بستاشيو/لوتس/سولتد كراميل/...الخ). . . . وصحة وهناء♥️🍩 مين حابب يجربها😍✨

Share 21 3

Yummm..yummm saya teringin nak makan bomboloni yang gebu dan penuh dngn filling 😋😋😋 . Hi guys, here's another satisfied customer. Kepada yang teringin sangat2 nak rasa tu boleh lah dm atau ws kami 😊😊😊 . . . 🛵 COD Available 🍫 Multiple flavours to choose from #bomboloni #bakery #CODdelivery #desserts #belumrasabelumtahu #terliurtengok

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Birthday Box 🎈🎈🎈 surprise untuk yang tersayang 😍🥰 —— Kek Batik Medium Size + 10 pcs Donutella = RM50 ONLY 😍 —— Whatsapp to order +60164889420 —— #dizert #donutellabydizert #kekbatikbydizert #dizertbirthdaybox #spreadthesweetness #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikcheese #donutella #bomboloni

Share 3 0

OPEN ORDER .. miniBOMBOLONI Kbaboomm... x LA mini Sgt... Choclate/white choclate/strawbery/bluebarry./custard (Boleh campur2 lg ) -- 1 BOX ada 12 pcs #HomeMade# Cod area Serdang, Balakong & Seri Kembangan - Cas Cod Rm1 - Rm3 #bomboloni #bombolonisedap #bomboloniviral #bombolonisedap #bombolonigebu #bombolonigebu #donatbomboloni #minibomboloni #minibomboloni

Share 0 0
kish_yussof. PANCAKE ORANG DIET 😋
.
Haa siapa suka makan pancake? Ni resepi paling

PANCAKE ORANG DIET 😋 . Haa siapa suka makan pancake? Ni resepi paling mudah dan sedap nak buat pancake. Boleh TAG kawan kawan dan buat sama sama ya! Tapi jangan makan selalu lah sebab kalori dan karbo tinggi juga kalau rasa rasa hari tu active sikit haa boleh makan ya 😁 . . Join LWOC sesi NOVEMBER! 20 orang terawal sahaja ☎️ 011-2914-1123. Coach Kish Yussof. Click link di bio ig @kish_yussof untuk direct WhatsApp dengan coachJoin LWOC sesi NOVEMBER! 20 orang terawal sahaja

Share 16 1

Gola è mantenimento della vita. 𝑳𝒆𝒐𝒏𝒂𝒓𝒅𝒐 𝑫𝒂 𝑽𝒊𝒏𝒄𝒊 . #pasticceriaurelio

Share 14 1
kish_yussof. SUSU APA YANG BOLEH MINUM MASA BEDIET?
.
Ha ni saya sharekan tips nak

SUSU APA YANG BOLEH MINUM MASA BEDIET? . Ha ni saya sharekan tips nak pilih susu bagi yang suka sangat minum susu ya. Terbaik adalah susu almond kerana kandungan gula dan karbo yang rendah. Tapi janganlah teguk sbotol pula ya! 😆😆😆 . . Join LWOC sesi NOVEMBER! 20 orang terawal sahaja ☎️ 011-2914-1123. Coach Kish Yussof. Click link di bio ig @kish_yussof untuk direct WhatsApp dengan coach

Share 8 1

Voy a llegar a Tarragona rodando... 🤤 . . . #italianroadtrip #bomboloni #breakfast #buongiorno #italia #modena #italy #gordura

Share 26 5
nutsfordonuts_byad. donuts for today !

Mini donuts/bomboloni : RM5.00/1 box (3pcs)
minimu

donuts for today ! Mini donuts/bomboloni : RM5.00/1 box (3pcs) minimum order is 2 box ( minimum RM2 for delivery charge) DELIVERY AVAILABLE IN SELAYANG/GOMBAK/SETAPAK/WANGSA MAJU/AMPANG/KERAMAT/KEPONG/KL *minimum delivery charge is RM2 ( ikut tempat ) delivery time 3pm - 6pm *PHONE NUMBER : https://bombolonidonutbyad.wasap.my/ flavour: -Cream cheese oreo -Fresh cream ( oreo topping ) -Chocolate -Blueberry -Nutella #nutsfordonuts #bomboloni #foodporn #instafood #wangsamaju #setapak #bomboloniampang #bomboloniwangsamaju #bombolonisetapak #bombolonigombak #bomboloniselayang #bombolonikepong #bombolonikl #donutsetapak #donutgombak #donutkepong #donutselayang #homemadebakery

Share 13 3

hai semue minggu ni sis open order balik dh .. so minggu ni punya slot sis buat bomboloni coklat n nuttela je so sesape yang berminat boleh pm tw .. sesape yang belum cuba memang rugi memang sedap n berbaloi tw so tunggu apa lagi guys😱‼️‼️ jom order sekarang👍🏻👍🏻‼️‼️ #bomboloni #bombolonishahalamdeliverydeliverybomboloni #bombolonishahalam #bombolonimurah #bombolonigebus #bombolonisedap #bombolonisubangjaya #bomboloniviral #shahalamfood #shahalamfooddelivery #subangfooddelivery #ordernow #bombolonileleh #bombolonibydairycious

Share 1 0

Assalamualaikum wagho kuala pilah..mintak maap la sobab eh lamo tak update..admin sibuk sikit laa minggu ni..baru sekarang ado maso 😂 admin tk update pasal kodai ni bukan sobab kodai tutup yo..buek maso sekarang Alhamdulillah tak ponah lai tutup..tngok cuaco sekarang paneh yo kan , mengalir yo poluh tu..jngn segan silu nak singgah kodai #tehaiskaw05 ni..pokono plak #tehaiskaw05 mo #bomboloni osah padu eh tu..Cakap banyak pon tkdo guno haa meh la cubo dulu macm mano 😏 . Teruskan mengviral 😘 #tehaiskaw05 #bomboloni #paduboss #oghangcoloppilah #nismilan #kawkaw #orgmelayu #bisnesno1 #terciduk

Share 33 2
syas.empire. •
𝑩𝑹𝑶𝑾𝑵𝑰𝑬𝑺 𝑺𝑻𝑹𝑨𝑾𝑩𝑬𝑹𝑹𝒀 𝑪𝑨𝑫𝑩𝑼𝑹𝒀 🍓
- size 10”/6

• 𝑩𝑹𝑶𝑾𝑵𝑰𝑬𝑺 𝑺𝑻𝑹𝑨𝑾𝑩𝑬𝑹𝑹𝒀 𝑪𝑨𝑫𝑩𝑼𝑹𝒀 🍓 - size 10”/64pcs Alhamdulillah thank you for your purchase order with @syas.empire ♥️ jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
syas.empire. •
𝑩𝑹𝑶𝑾𝑵𝑰𝑬𝑺 𝑻𝑶𝑾𝑬𝑹 𝑹𝑨𝑵𝑫𝑶𝑴 𝑻𝑶𝑷𝑷𝑰𝑵𝑮 🍫
- extra c

• 𝑩𝑹𝑶𝑾𝑵𝑰𝑬𝑺 𝑻𝑶𝑾𝑬𝑹 𝑹𝑨𝑵𝑫𝑶𝑴 𝑻𝑶𝑷𝑷𝑰𝑵𝑮 🍫 - extra charge for transparent box Alhamdulillah thank you for your purchase order with @syas.empire ♥️ jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 16 2
syas.empire. •
𝑷𝑶𝑷𝑰𝑨 𝑪𝑯𝑬𝑬𝑺𝑬 🧀
- RM7/balang
- min 2/3 balang utk penghan

• 𝑷𝑶𝑷𝑰𝑨 𝑪𝑯𝑬𝑬𝑺𝑬 🧀 - RM7/balang - min 2/3 balang utk penghantaran Alhamdulillah thank you for your purchase order with @syas.empire ♥️ jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 7 0

Sedap weh bomboloni @thesugarbakers ni. Pada tekak aku la.. Yang mini rm1 je. Lembut pastu yang pasti tak manis sangat. Ni flavor chocolate crunchy. Nasib sempat ambik gambar sebelum kene ngap. Haha😋. . #thesugarbakers #yummy #foodhunt #foodlover #bomboloni #mini #setiaalam #seria88 #delicious #pastry #throwback #lunch #malaysia

Share 11 0
syas.empire. •
𝑷𝑨𝑼 𝑮𝑶𝑹𝑬𝑵𝑮 𝑺𝑨𝑴𝑩𝑨𝑳 🥯
- dijual di foodcourt Menara Cit

• 𝑷𝑨𝑼 𝑮𝑶𝑹𝑬𝑵𝑮 𝑺𝑨𝑴𝑩𝑨𝑳 🥯 - dijual di foodcourt Menara Citibank Alhamdulillah, @syas.empire jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 8 0
joyous.tidbit. Lama kita tak post dekat feed. Ada je ni, kalau ada yang whatsapp/dm k

Lama kita tak post dekat feed. Ada je ni, kalau ada yang whatsapp/dm kita buatkan jee. . . Thank you!! Happy betul dapat doughnuts. Semoga happy jugaklah masuk perut sampai kenyang! hiks 😁 . Alhamdulillah. . All premium ingredients! . DM/Whatsapp to order ☺️. . #shahalamfood #sayajualdonut #shahalamfood #sayajualdonut #donutnutella #donutshahalam #shahalamdessert #makananshahalam #bomboloni #bombolinishahalam #donutselangor #doughnutselangor #sayasukadonut #donutlovers #donutviral #donutviralshahalam #hantaranselangor #dulanghantaran

Share 5 0
syas.empire. •
15 𝑺𝑬𝑻 𝑴𝑰𝑵𝑰 𝑻𝑨𝑼𝑯𝑼 𝑩𝑬𝑹𝑮𝑬𝑫𝑰𝑳 🥔
- dijual di foodco

• 15 𝑺𝑬𝑻 𝑴𝑰𝑵𝑰 𝑻𝑨𝑼𝑯𝑼 𝑩𝑬𝑹𝑮𝑬𝑫𝑰𝑳 🥔 - dijual di foodcourt Menara Citibank Alhamdulillah, @syas.empire jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 10 0
joyous.tidbit. Lama kita tak post dekat feed. Ada je ni, kalau ada yang whatsapp/dm k

Lama kita tak post dekat feed. Ada je ni, kalau ada yang whatsapp/dm kita buatkan jee. . . Thank you Fika! Kalau sesiapa nak korean chicken yang viral tu, haaa sila cari kakak ni. Mashaallah sedap sis ayam dia. Sebab suami dia chef, memang terror lah senang cerita. Selalu sold out. Cepat terjah sebelum habis lagi okay! @nurulwayer1 😁 . Alhamdulillah. . All premium ingredients! . DM/Whatsapp to order ☺️. . #shahalamfood #sayajualdonut #shahalamfood #sayajualdonut #donutnutella #donutshahalam #shahalamdessert #makananshahalam #bomboloni #bombolinishahalam #donutselangor #doughnutselangor #sayasukadonut #donutlovers #donutviral #donutviralshahalam #hantaranselangor #dulanghantaran #customerreviews

Share 7 1
syas.empire. •
𝑪𝑯𝑬𝑬𝑺𝑬𝑲𝑼𝑻 𝑴𝑰𝑿 𝑭𝑳𝑨𝑽𝑶𝑹 🧀
Alhamdulillah thank you fo

• 𝑪𝑯𝑬𝑬𝑺𝑬𝑲𝑼𝑻 𝑴𝑰𝑿 𝑭𝑳𝑨𝑽𝑶𝑹 🧀 Alhamdulillah thank you for your purchase order with @syas.empire ♥️ jual tauu 😘 . To place your order, click link on the bio 📲 . Caj delivery bermula RM10 keatas 🛵 Self pickup 🏠 ‼️TEMPAHAN PERLU DIBUAT 2/3 HARI AWAL DARI TARIKH PENGAMBILAN ‼️ . . #brownieskedut #browniesedap #browniesmurahkl #brownieskl #browniesbites #browniesnutella #cheesekutmurah #bomboloniviral #bombolonikl #buttercake #bomboloni #brownies4benua #browniescookies #browniescookiesmurah #browniescookieskl #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilkl #browniestower #creampuffsedap #creampuffkl #creampuff #kekbatik #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatikviral #kekcoklatmoist #monogrambrownies #browniesmonogram #kekpandangulamelaka

Share 7 0
ebusweets. DONAT PAHA AYAM, DONAT MINI, dan BOMBOLONI! Pagi2 gini enaknya makan d

DONAT PAHA AYAM, DONAT MINI, dan BOMBOLONI! Pagi2 gini enaknya makan donat dari @ebusweets sambil minum kopi atau susu😋😋 harga dimulai dr 8 ribu aja loh! Cari kita di go-food/ grab-food yah! Search: ebu’s sweets. #donatpahaayam #bomboloni #donatmini

Share 48 1