(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maryky.nakoyanakoyi. Terbaik! Hana dah try lip lacquer ni. Mmg marvelous 😍

Makan, mandi,

Terbaik! Hana dah try lip lacquer ni. Mmg marvelous 😍 Makan, mandi, minum, lasak la mcm mana pon. Warna di bibir takkan tanggal beb! Habistu kalau kuat sgt warna tu, mesti susah nak cuci kan. Mcm mana nak solat? Soalan senang. No worries! Dlm set ni disediakan "lip eraser" yang semudah ABC. Sapu sapu je, warna automatic meluntur. Pastu tinggal nak lap je. Settle! 😍 Terbaik uolls. Korang wajib ada ni. Atleast 1 mesti ada. Standby utk aktiviti lasak, kenduri kendara yg super busy takde masa nak touch up. Pakai everyday pon xde masalah. Lg syok! Ni item LIMITED edition tau. So once sold out, takkan restock dah. If korang ada rasa membuak nak order, please jgn lengah n tangguh. Nanti menyesal. Nak? Klik je link wasap hqna kt bio tu. Takyah susah susah save no. Terus je ke wasap hana 😘 . Free postage?❤️ Free sample? 💙 free gifts? 🧡 free guide? 💚 have bajet? 💜 Love , hana ❤️. 0143695746 ( Jangan lupa save 🙊 ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #kulitsihat #carikerjaonline #dropshipping

Share 6 0
beauty.yana.mk. Rimas pakai foundation yg rasa berat dan nampak tebal di wajah kan? Jo

Rimas pakai foundation yg rasa berat dan nampak tebal di wajah kan? Jom yana share kelebihan CC CREAM yg digilai ramai ni 🥰🥰🥰 . Nak cantik sambil merawat kulit⁉️ Nak merawat sambil melindungi kulit⁉️ Nak melindungi kulit sambil memberikan kesan glowing⁉️ Nak kesan glowing tanpa bercapuk⁉️ . Sememangnya CC Cream dari Mary Kay ini untuk anda!😍 FAKTA: Mary Kay CC Cream ini merupakan gabungan makeup dan skincare. . Selain dari berfungsi seperti foundation, ianya turut membantu untuk merawat kulit kita. Formulanya sangat ringan berbanding foundation lain dan ianya tidak bercapuk walaupun setelah 10 jam penggunaan seharian. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe 😊😄👍🏻 . CC Cream dari Mary Kay ada 8 kebaikan dalam satu tiub; 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.# . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm yana cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 016-7131073 Yana Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #personalshoppermalaysiamurah

Share 0 0
nas_halim_. Assalamualaikum dan selamat pagi..Alhamdulillah Syukur dengan sekecil-

Assalamualaikum dan selamat pagi..Alhamdulillah Syukur dengan sekecil-kecil perkara yang kita perolehi.. . AZAM BARU 2020 INTAKE JANUARI DAH DIBUKA . 🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes 🌈Group Support & Combo Workout 🌈Groceries List 🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia 🌈Info & Topic Healthy Lifestyle Perkongsian menu sihat di @nas_plate Share & Tagged kawan-kawan anda Coach Nas +0167118645 . #mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #europetravel #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #tv3 #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnashalim

Share 19 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Esp sarapan wajiblah hari-hari. Rasa rugi dan bersalah sehari tak ambik Esp ni tau 😉. ESP sumber protein yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. Seluruh tubuh kita, dari hujung rambut sampai hujung jari kaki, SEMUA asasnya PROTEIN. Bertapa perlu nya PROTEIN ni. Untuk kasihatan menyeluruh, kita perlukan PROTEIN dari sumber yang dijamin terbaik. 58 tahun kebaikan protein ni tau. Tempoh yang sangat lama kan dan mampu bertahan sampai sekarang Shaklee ni. ✔Dr Forest C. Shaklee mencipta protein soya dengan formula pengasingan yang pertama pada tahun 1961. ✔Protein soya adalah yang terbaik untuk tenaga berpanjangan. ✔Sumber protein soya yang mudah dibawa dengan rasa enak. ✔Kaya dengan kalsium. ✔Membantu mengurangkan kolesterol dalam darah. NAK KULIT CANTIK & KULIT LICIN, CERIA & BADAN BERTENAGA ,protein kena cukup okey 😊. http://www.wasap.my/60122837464 @maztina_vitamin_shop 📱012-2837464 Your Trusted SID #shakleebymaztinavitaminshop #shakleecodrawang #shakleeijok #shakleegreenvalleypark #shakleekotaputeri #shakleebandarcountryhomes #shakleesaujanarawang #shakleemalaysia #bestprice #aurainsta #bellaamara #pospunboleh

Share 1 0

Testimoni Botanical Effect🤗🤗 . . Produk Skin care Mary Kay: 📌Ada waranti 90 hari 📌 Botanical product 100% 📌Free consultation . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation . http://linktr.ee/dheabeautyconsultant . . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #freefacial #kerjayamarykay

Share 2 0

Sebelum check in kita jumpa dulu client baru 😍😍 thank you adik manis for supporting my small business 🥰🥰 . Free postage?❤️ Free sample? 💙 free gifts? 🧡 free guide? 💚 have bajet? 💜 Love , hana ❤️. 0143695746 ( Jangan lupa save 🙊 ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya #kulitsihat #marykaymurah #carikerjaonline #dropshipping #asufightforbali

Share 2 0

Pemenang tempat pertama kategori 'male fittness' Transformasi Body Cantik (TBC) musim pertama..💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 . AZAM BARU 2020 INTAKE JANUARI DAH DIBUKA . 🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes 🌈Group Support & Combo Workout 🌈Groceries List 🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia 🌈Info & Topic Healthy Lifestyle Perkongsian menu sihat di @nas_plate Share & Tagged kawan-kawan anda Coach Nas +0167118645 . #mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #europetravel #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #tv3 #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnashalim

Share 5 0
beauty.yana.mk. Rimas pakai foundation yg rasa berat dan nampak tebal di wajah kan? Jo

Rimas pakai foundation yg rasa berat dan nampak tebal di wajah kan? Jom yana share kelebihan CC CREAM yg digilai ramai ni 🥰🥰🥰 . Nak cantik sambil merawat kulit⁉️ Nak merawat sambil melindungi kulit⁉️ Nak melindungi kulit sambil memberikan kesan glowing⁉️ Nak kesan glowing tanpa bercapuk⁉️ . Sememangnya CC Cream dari Mary Kay ini untuk anda!😍 FAKTA: Mary Kay CC Cream ini merupakan gabungan makeup dan skincare. . Selain dari berfungsi seperti foundation, ianya turut membantu untuk merawat kulit kita. Formulanya sangat ringan berbanding foundation lain dan ianya tidak bercapuk walaupun setelah 10 jam penggunaan seharian. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe 😊😄👍🏻 . CC Cream dari Mary Kay ada 8 kebaikan dalam satu tiub; 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.# . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm yana cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 016-7131073 Yana Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #personalshoppermalaysiamurah

Share 1 0
maryky.nakoyanakoyi. Jommm siapa lagi nk cari extra income dgn Mary Kay! Tak pandai xpeee ,

Jommm siapa lagi nk cari extra income dgn Mary Kay! Tak pandai xpeee , saya dlu pon Xpandai tapi skrang saya dah boleh guide orang. Sooo jommm tunggu apa lagi! . Free postage?❤️ Free sample? 💙 free gifts? 🧡 free guide? 💚 have bajet? 💜 Love , hana ❤️. 0143695746 ( Jangan lupa save 🙊 ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #kulitsihat #marykaymurah #carikerjaonline #dropshipping

Share 0 0
nas_halim_. Nak makan sihat..boleh try menu ni..nampak sedap kan..👍
.

AZAM BARU

Nak makan sihat..boleh try menu ni..nampak sedap kan..👍 . AZAM BARU 2020 INTAKE JANUARI DAH DIBUKA . 🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes 🌈Group Support & Combo Workout 🌈Groceries List 🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia 🌈Info & Topic Healthy Lifestyle Perkongsian menu sihat di @nas_plate Share & Tagged kawan-kawan anda Coach Nas +0167118645 . #mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #europetravel #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #tv3 #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnashalim

Share 4 0
nosya_rahim. DULU JERAWAT PENUH SATU MUKA 😫😩😢 confident level drop terus !!! Nia

DULU JERAWAT PENUH SATU MUKA 😫😩😢 confident level drop terus !!! Niat nak share kebaikan dengan uolss , kita reveal jugak muka kita waktu breakout dulu dulu sebelum kulit cantik dan sihat dengan Mary Kay 😬😍 . . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍 Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Sha cepat , budget ? Don't worry . http://Wasap.my/60173274725 Sha Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #personal shopper

Share 9 0

PROMOSI DISEMBER 2019!! SHAKLEE COLLAGEN POWDER 🌸BUY 6 FREE 1 🌸BUY 2 GET 5 % DISCOUNT * FREE MEMBERSHIP * * FREE POSTAGE * * FREE 1 BOX OF COLLAGEN * * MEMBER'S PRICE * * CASH BONUS * Promosi sah sehingga 30 DISEMBER 2019 sahaja. Cepat-cepat dapatkannya!! SHAKLEE IS ALWAYS SAFE, WORKS, & GREEN! SHAKLEE SENTIASA SELAMAT, BERKESAN, & SEMULAJADI! http://www.wasap.my/60122837464 @maztina_vitamin_shop 📱012-2837464 Your Trusted SID #shakleebymaztinavitaminshop #shakleecodrawang #shakleeijok #shakleegreenvalleypark #promosijomshaklee #shakleekotaputeri #shakleebandarcountryhomes #shakleesaujanarawang #shakleemalaysia #bestprice #aurainsta #bellaamara #pospunboleh

Share 4 0

Minggu ni Dhea pakai Melacep Mask pula, minggu depan pakai mask lain pula🤗. Seminggu 3 kali pakai mask baru nampak hasil. Nak tau tak ape yang best Mask ni?? . - Mask ni boleh cerahkan kulit dengan segera - Licin & Lembutkan kulit . Seronok kan pakai produk oraganik ni??🤩 Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #freefacial #kerjayamarykay

Share 0 0
anne_mary.kay. Oil Free Make Up Remover!😘😘. Make up sangat mudah ditanggalkan. Skin

Oil Free Make Up Remover!😘😘. Make up sangat mudah ditanggalkan. Skin pun akan lembut dan moist tau. 😍😍 . Antara sebab mengapa kita dilarang menggunakan baby oil untuk tanggalkan mekap. . 📌 kulit bahagian keliling mata kita 5 kali lebih nipis dan sensitif berbanding kulit wajah kita. Jadi, bila kita menggunakan baby oil kulit nipis itu memerangkap minyak dan lama kelamaan akan timbul bintik bintik putih (oil seed) disekeliling mata kita. Perasan tak, ada orang penuh bintik bintik disekitar mata. . 📌 Baby oil tidak akan dapat menghilangkan sepenuhnya makeup di wajah terutama maskara! Kalau tak percaya, cuba kesat dengan tuala lembut atau tisu basah pasti ada lebihan mekap dan jika ini terjadi bulu mata korang boleh gugur dan semakin menipis. Belum kira lagi alergic yang you all akan terima macam gatal gatal di bahagian mata, muka, mata merah, bulu mata gugur dan mata pedih. Pernah alami tak??. . Tahu tak kenapa sy syorkan Oil Free Make Up Remover Mary Kay pada anda? . 1. Mudah menanggalkan mekap terutama celak, eyeshadow dan lipstick. Jadi kelopak mata tak lagi perlu ditonyoh/sental dengan kuat utk hilangkan makeup walaupun anda gunakan waterproof makeup. . 2. Ianya bukan minyak , FREE FROM OIL . . Nak tau lebih lanjut tentang info product & skin consultation? Meh pm kak Anne cepat. 😊 . . -Anne- 0173023926 Beauty Consultant Mary Kay . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #marykaylovers

Share 4 0

Siapa yang perasan badan kita dah naik?? . Diri sendiri memang takkan perasan tapi bila orang dah mula tegur baru tahu badan kita macam mana kan..🤣 . Bila orang dah tegur tu faham2 la yer..hehe . AZAM BARU 2020 INTAKE JANUARI DAH DIBUKA . 🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes 🌈Group Support & Combo Workout 🌈Groceries List 🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia 🌈Info & Topic Healthy Lifestyle Perkongsian menu sihat di @nas_plate Share & Tagged kawan-kawan anda Coach Nas +0167118645 . #mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #europetravel #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #tv3 #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnashalim

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fai_alora. Jangan disangka apa yang anda pakai dimuka dan badan tu HOME MADE, and

Jangan disangka apa yang anda pakai dimuka dan badan tu HOME MADE, anda yakin ianya selamat. Sebab KEBANYAKKAN produk Home made juga mereka mendapat bahan dari supplier luar yang"tak jelas asal usul" hanya pilih dan beli bahan yang dah ready! Tanpa melalui pelbagai ujian merkuri dan labtest peringkat tinggi dan professional!! Bukan menjatuhkan, bukan menakutkan.. Tetapi ini realiti yang patut saya kongsikan agar tidak menjadi mangsa product😖 Ramai yang obses nak cantik gebu dalam masa yang singkat,dan ada juga yang mimpi nak kulit putih melepak yang tidak sedar semua tu membinasakan.. Produk baru berasaskan skincare ibarat cendawan tumbuh selepas hujan. Batch pertama dan kedua je yang ok. Seterusnya OUT!!! Yang memberi kesan kemudian hari.. Jangan gadaikan diri dengan risiko asbab nak cantik semata. Lebih baik jaga keselamatan diri dan kesihatan lebih dari sekadar cantik. Si founder atau penjual pulak tidak fikir apa yang mereka jual tu memberi manfaat yg berpanjangan atau tidak kpd pengguna.. sekadar masyukk😖 tak fikir risiko yg ditanggung pengguna.. PILIHAN DI TANGAN ANDA SENDIRI! Pilih produk yang sudah bertapak kukuh, memiliki JUTAAN TESTIMONY DANGAN UJIAN MAKMAL dan BAHAN SERTA PENGHASILAN yang diikhtiraf dunia. Kalau betul anda PENTINGKAN KUALITI dan KESAN YANG BAIK! Free consultation wasap fai_kay wasap.my/60136383352 www.marykay.com.my/faizura #marykayproduklelakiponhado #marykaymalaysia #marykaykl #marykaybanting #marykayputrajaya #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayshahalam #marykayperak #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaymelaka #jeragathilang #kulitsihat #kulitcantik #bazarpaknil #amyrarosli #noradanish #bellaamara #stailista #laraalana #minaz #instafamous #igshopmalaysia #fattzura #love #instagood #terlajaklaris

Share 1 0

MARCH 2019 VS DEC 2019 😍 . Apa perbezaan yang youalls boleh nampak? Terima kasih Anishh sebab sudi kongsi #MaryKayAffect ‼ . Jerawat dah tak ada. Parut makin pudar. Kulit kurang berminyak. . Alhamdulillahhh!! . Terima kasih nish sebab comel sangat! Bagi video mengadu kulit naik jerawat pun still comel tau, tak faham tau orang jenis muka cantik macam ni 😍 . Yang benar benar sabar & konsisten sahaja yang akan mendapat hasil! . Proud of you sebab jadi seorang yang berdisiplin dan bersabar dalam merawat kulit 😍 . Siapa perlukan khidmat Kizi untuk guide anda dapatkan kulit cantik dan sihat boleh Whatssap atau DM Kizi ya. Whatssap 016-4210290 (Link di bio) 😊 . Independent Beauty Consultant,⠀ Kizi ❤⠀ 016-4210290 ( Tekan link di Bio !! )⠀ . #marykay #marykaymysg #marykayperak #marykayipoh #marykaylumut #marykayutara #marykayparitbuntar #marykaybatukurau #marykaytaiping #marykaymalaysia #marykayproducts #marykaylover #marykaymurah #marykayproduct #marykayskincare #bellaamara #marykaybest #kulitsihat #sideincome #marykaytaipingsimpang #marykaytaipingperak #marykaytanjungpiandang #marykaylarut #marykaykamunting #marykayasamkumbang #marykaytupai #marykaykualasepetang #marykaybaganserai #marykaykualakurau

Share 3 0

Biasanya Pore minimizer ni Dhea pakai lepas pakai Fresehen(toner) supaya lebih meresap ke dalam kulit. . 🎈 PORE MINIMIZER (Serum)🎈 -  Untuk mengecilkan pori -Tidak berminyak dan melekit - Mempunyai formula penyerapan yang pantas 🌱 Bahan yg terkandung : Ekstrak kulit pokok sutera parsi , kacang soya , cambuk laut dan Ekstrak buah evodia . Manfaatnya adalah untuk membantu menegangkan kulit,  menyokong protein kulit dan meningkatkan keanjalan kulit #Cara penggunaan : Digunakan selepas micro refine . Gunakan setiap hari (siang dan malam) . Visit ig @dhea.beautyconsultant . Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation WHATSAPP 011-37436769 . . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #miraculouslifestyledis #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #freefacial #kerjayamarykay

Share 0 0
miss.catalyst_maryk. We are proud of Mary Kay Color Cosmetics ! 😍🔥 Rank Top 3 out of hudr

We are proud of Mary Kay Color Cosmetics ! 😍🔥 Rank Top 3 out of hudreds maybe thoursands or million brands cosmestics in Malaysiaaaaaa ! Thatsss why we love Mary Kay too ! Mary Kay cosmetics best sangat guna, cosmetics yang friendly with your skin, sangat selamat dan hasilnya pun sangat cantik juga ! Apa lagi terbaik untuk mekap jika bukan kerana hasil cantiknya dan keselamatannya kan 😄 jom hubungi sayaaa jika anda juga nak gunakan top 3 brand cosmetics di Malaysia macam saya ! Selamat ! Berkualiti ! Dan cantik ! Ezie Kifli, Independent Beauty Consultant, 0194085527 . free smple 😍 free consultation 😍 free guide 😍 meh pm ezie cepat . Whatsapp 0194085527. Ezie Kifli Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykayunisza #marykayumt #marykayipg #marykaykualanerus #marykayjeli #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand

Share 4 0
fae.fittrainer. TEKAD DIRI UNTUK KURUS DISEBABKAN TAK TAHAN HINAAN ORG SEKELILING DAN

TEKAD DIRI UNTUK KURUS DISEBABKAN TAK TAHAN HINAAN ORG SEKELILING DAN SALU SAKIT⠀ .⠀ Nama sy Syahir. Di sebabkan kegemukan ramai org mengata. Sbb sy seorang yang *gemkss* stand for gemok sejak dari kecil. Sy mmg tak pandai nak kawal diri bila time makan..Asyik melantak je kerja, lepas makan, tido. Lepas tido makan. Mcmtulah je la cycle sy sbg seorang yang gemks dlu..Ramai dah kawan2 dgn famili sendiri selalu advise sy supaya jaga badan, tpi buat dek je..yang penting makanan ada depan mata⠀ .⠀ Jadi gemuks mmg seksa sejujurnya. Sy selalu sakit kaki, mengah kalau jalan jauh dan badan sy ni berdenyut je kat urat. Lemak yang sy ada nie dah tak tertanggung⠀ .⠀ Benda yang paling annoying sekali bila gemuk adalah hinaan orang2 sekeliling. Dari sekolah rendah sampi universiti x ramai kawan sangat pon, kalau ada pon 2,3 orang je yang betul2 ikhlas nak kawan ngan sy, yang lain cari mok bila dia susah dan bila dia jadikan sy sebagai last option untuk berkawan⠀ .⠀ Concern sy sekarang ialah tentang kesihatan, nak amalkan gaya hidup sihat, sy sedar dan insaf tntg hidup mok yang semakin menjunam ni , Asyik sakit je⠀ . ⠀ Alhamdullilah . Selepas ada seorang hamba Allah guide sy utk turun berat . MasyAllah mmg hasilnya dari coaching sy dgn sorang hamba ni mmg sgt berhasil. Yang bestnya nak beli baju skrg semua senang. Beli yang readymade je xyah nak tempah2 lg . Saiz dari 3XL ke 4XL dah pakai saiz M ke S . Ramai orang tegur dengan perubahan sy dan tertanya-tanya apa yg sy buat.⠀ .⠀ Dan sebenarnya gemuk langsung2 tak awesome As wakil dari orang badan2 besar. Sy sarankan mulai hari ni berubah lah utk kita sama sihat dan turun berat. Mmg sakit bila gemuk. Sakit lagi kalau masuk kat hospital .⠀ .⠀ Wowww!!! Sungguh amazing perubahan Syahir ni.. Bila da kurus lain sgt rupanya.. Makin hensem.. 😊⠀ .⠀ Kepada sesiapa yang yg berbadan besar seperti Coach mok ni.. Apa tunggu lg. Bertindak la drpd skrg. Anda juga blh kurus⠀ .⠀ Untuk pendaftaran boleh klik link di bio ig @idarahayue Book slot untuk intake Disember 2019 musim ke 52⠀ .⠀ #kurusfitonlinecoaching⠀ .⠀ #gayahidupsihat #eatcleanmalaysia⠀ #dietkalorimalaysia⠀ #tipsdiet⠀ #azamkurus

Share 86 2
ciksara.maryk_mk. MARY KAY SERUM LUMIVIE 😍🔥 ONE OF MY BEST SELLER SERUM , mostly yang

MARY KAY SERUM LUMIVIE 😍🔥 ONE OF MY BEST SELLER SERUM , mostly yang ada masalah ciksara akan suggest this serum 👆🏻 tapiiiii jeragat takkan selesai jika uolss hanya guna serum , nak tahu apa sebabnyaaa ? Jumss dapatkan free consultation dengan ciksara . . NEW IN MARYKAY!. SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . 🌸Melacep LumiVie Serum🌸. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. 👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . ✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. ✅ Diuji ke atas kulit org Asia. ✅ Bebas pewangi. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sara cepat . Whatsapp 0139016076 Sara Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykayuniversitishahalam #marykaytop5globalskincarebrand

Share 0 0
ezie_maryk. We are proud of Mary Kay Color Cosmetics ! 😍🔥 Rank Top 3 out of hudr

We are proud of Mary Kay Color Cosmetics ! 😍🔥 Rank Top 3 out of hudreds maybe thoursands or million brands cosmestics in Malaysiaaaaaa ! Thatsss why we love Mary Kay too ! Mary Kay cosmetics best sangat guna, cosmetics yang friendly with your skin, sangat selamat dan hasilnya pun sangat cantik juga ! Apa lagi terbaik untuk mekap jika bukan kerana hasil cantiknya dan keselamatannya kan 😄 jom hubungi sayaaa jika anda juga nak gunakan top 3 brand cosmetics di Malaysia macam saya ! Selamat ! Berkualiti ! Dan cantik ! Ezie Kifli, Independent Beauty Consultant, 0194085527 . free smple 😍 free consultation 😍 free guide 😍 meh pm ezie cepat . Whatsapp 0194085527. Ezie Kifli Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykayunisza #marykayumt #marykayipg #marykaykualanerus #marykayjeli #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand

Share 7 0