(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Results that don’t need a filter. Reduction in blemishes and improved skin. The stem sell whitening treatment helps improve dark spots and improve skin elasticity. • • #glowup #stayvestemcell

Share 0 0
fasyaresti.eveebeauty. Eyelash Extention by Evee Beauty
✓ Teknik pemasangan tdk dipasang d ke

Eyelash Extention by Evee Beauty ✓ Teknik pemasangan tdk dipasang d kelopak mata selama ada bulu mata asli ✓ Dipasang satu per satu per helai ✓ Tidak menusuk, dan super lembut ✓ Lem ori Korea, tdk menggumpal ✓ Tahan 6-8minggu ( tergantung perawatan cust ) ✓ Bisa request ketebalan, kelentikan, panjang eyelash ✓ Kerapihan dan kepuasan pelanggan yg utama ya dear Ada yg baru say Ada yg baru ya say Rusian volume mulai 130k Double volume 2D/3D/4D mulai 100k Hub. 082228690817 Dan akan ada banyak promo menarik nanti kak... 😍😍 (bekerja dari rumah ke rumah/Home Servise) HAPPY BEAUTIFY.. segera jadwal ya kak.. #sulamalisprigiwatulimo #sulamalistrenggalek #sulamalisprigi #sulamalismicroblading #sulamalismicroshading #BBGlow #sulamalistulungagung #sulamalisbandung #eyelash_extension #eyelashextensionprigi #eyelashextensiontulungagung #koeranBBglowprigi #KoreamBBGlowtrenggalek #KoreanBBglowtulunggung #aliskekinian #alisjamannow #anakhitz #sulamalissurabaya #sulamalistulungagung #sulamaliskediri #sulamalisblitar

Share 0 0
yeppeuda_skin. YEPPEUDA SKIN !!! DAEBAKKKK

INGINKAN KULIT GLOWING SEPERTI \"GLASS SKI

YEPPEUDA SKIN !!! DAEBAKKKK INGINKAN KULIT GLOWING SEPERTI "GLASS SKIN"? CANTIK, BERSIH, DAN BERSINAR GITU.. MACAM MANA NAK DAPATKAN KULIT "GLASS SKIN"?? KAMI ADA JAWAPANNYA. JOM SERTAI KAMI DI . SEMINAR KOREAN GLASS SKIN TEMPAT : MEGAVIEW HOTEL, KUANTAN MASA : 10.00PAGI TARIKH : 30/11/2019 (SABTU) . APA KEBAIKAN TREATMENT NI? * STIMULATE COLLAGEN PRODUCTION * KECILKAN PORI * GLOWING SERTA MERTA * CERAHKAN KULIT, PUDARKAN PARUT & JERAGAT * IMPROVE SKIN TEXTURE * TERASA SEPERTI MEMAKAI FOUNDATION (FLAWLESS SKIN) . SEMINAR KOREAN GLASS SKIN. APA YANG ANDA DAPAT : - Teknik Asas Rawatan - Kenali masalah kulit anda - cara merawat kulit wajah - Demo stemcell treatment - Cara Menjana Pendapatan LUMAYAN - Sijil - FREE Starter Kit . TAMBAH KEMAHIRAN, GANDAKAN PENDAPATAN . BUAT BANYAK DAPAT BANYAK, BUAT SIKIT DAPAT BANYAK! . BAWA 2 ORG RAKAN SERTAI SEMINAR AKAN DAPAT HADIAH ISTIMEMA DARI KAMI!! . TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA!! LIMITED SEAT!!! BOOKING NOW! . www.wasap.my/60173462908/seminarkoreanglassskin www.wasap.my/60173462908/seminarkoreanglassskin www.wasap.my/60173462908/seminarkoreanglassskin . #cherrybeautylover #cherrybeauty #cherrybeautyspa #skincareviral #cherryskincare #bloodorange #spakecantikan #productviral2019 #bbglow #sulambedakmalaysia #bbglowkuantan #bbblush #sulamblusher #liptin #sulambibir #pakejspamurah #spabandarkuantan #spakuantan #bandarkuantan #spamuslimahkuantan #sulamemas #facialmurah #rawatanwajah #classfacial #kursusmobilespa #kursusmobilespakuantan #koreanbeuty #spa #facial

Share 0 0

Analise digital de pele✨✨ -PH da pele equilibrado✅ - Quantidade de óleo na pele controlada ✅ - Equilíbrio hídrico à nível dérmico✅ ✨Cliente com sua pele renovada e revigorada após sua higienização profunda de pele, realizada aqui no STUDIO SUZANA PEREZIN😍 —————————————————————————- 📍STUDIO SUZANA PEREZIN 💳 Aceitamos cartões 📞(47)99605-7058 #pmu #esteticaecosmetica #esteticafacial #higienizacaoprofunda #pmubrasil #pmupelomundo #cosmetologia #permanentmakeupartist #eyebrowspecialist #esteticaderesultados #makeup #procedimentosesteticos #lashdesigner #lashesextension #sobrancelhasdopoder #pmubrasil #pmudubai #microblading #especialistaemmicropigmentação #bbglow #cursosmicropigmentacao #procedimentosecursos #micropigmentacaoacademy

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fasyaresti.eveebeauty. Eyelash Extention by Evee Beauty
✓ Teknik pemasangan tdk dipasang d ke

Eyelash Extention by Evee Beauty ✓ Teknik pemasangan tdk dipasang d kelopak mata selama ada bulu mata asli ✓ Dipasang satu per satu per helai ✓ Tidak menusuk, dan super lembut ✓ Lem ori Korea, tdk menggumpal ✓ Tahan 6-8minggu ( tergantung perawatan cust ) ✓ Bisa request ketebalan, kelentikan, panjang eyelash ✓ Kerapihan dan kepuasan pelanggan yg utama ya dear Ada yg baru say Ada yg baru ya say Rusian volume mulai 130k Double volume 2D/3D/4D mulai 100k Hub. 082228690817 Dan akan ada banyak promo menarik nanti kak... 😍😍 (bekerja dari rumah ke rumah/Home Servise) HAPPY BEAUTIFY.. segera jadwal ya kak.. #sulamalisprigiwatulimo #sulamalistrenggalek #sulamalisprigi #sulamalismicroblading #sulamalismicroshading #BBGlow #sulamalistulungagung #sulamalisbandung #eyelash_extension #eyelashextensionprigi #eyelashextensiontulungagung #koeranBBglowprigi #KoreamBBGlowtrenggalek #KoreanBBglowtulunggung #aliskekinian #alisjamannow #anakhitz #sulamalissurabaya #sulamalistulungagung #sulamaliskediri #sulamalisblitar

Share 0 0
iklanresmi03. @boyaabeautylash: *The best super powerfull whitening*

Fungsi utama t

@boyaabeautylash: *The best super powerfull whitening* Fungsi utama tidak hanya memutihkan kulit tapi juga untuk menjaganya agar kulit menjadi lebih sehat serta mencegah terjadinya penuaan dini. Manfaat : • Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dgn cepat serta menjadikannya terlihat lebih merona • Mengurangi tanda-tanda penuaan dini seperti warna kulit tidak merata dan kerut di wajah • Memperbaiki seluruh jaringan dalam tubuh • Meningkatkan produksi collagen dan protein penting lainnya untuk pembentukan dan perbaikan kulit, kartilage, tendon, ligamen dan pembuluh darah • Meningkatkan dan mempercepat penyembuhan luka • Memperbaiki serta merawat tulang dan gigi • Sebagai antioksidan • Menjaga kesehatan, pertumbuhan perkembangan tubuh • Membantu mengurai atau memecah lemak, protein dan karbohidrat dan mengubah menjadi energi tubuh untuk melakukan aktivitas dan membuat tubuh segar • Riboflavin memproduksi sel darah merah dan melindungi sistem saraf • Mengurangi serta membantu mengatasi kelelahan, stress tubuh, kecemasan dengan meningkatkan sistem imun tubuh • Mengurangi dan menyamarkan bintik hitam atau flek atau hiperpigmentasi dan kemerahan pada kulit • Merawat kesehatan kulit, rambut, mata, liver • Mendetoksifikasi zat-zat yang tidak dibutuhkan atau bahkan zat-zat berbahaya bagi tubuh • Menangkal radikal bebas sehingga mecegah terjadinya penuaan dini • Merangsang produksi dan kerja vitamin E dan sangat mudah diserap tubuh yang menjadikan kerja yang cepat dan efektif • Merangsang dan meningkatkan produksi glutathione dalam tubuh #eyelashbekasi #infusbekasi #eyelashtambun #eyelashgalaxy #eyelashextensionsbekasi #bbglow #suntikputihbekasi #jasainfuswhiteningbekasi #infuswhiteningbekasi #sulamalisbekasimurah #eyelashpekayon  #sulambibirbekasi #bbglowbekasimurah #infuswhiteningbekasimurah #eyelashpekayon #eyelashextensionsbekasi #sulambibirbekasi #sulamalisbekasimurah #kursussulamalisbekasi #tanambenangbekasi #nailextensionbekasi #eyelashbekasihomeservice #eyelashhomeservice #infushomeservice #infuswhiteningjakarta #eyelashkalimalang #eyelashjatibening #eyelashjatiasih #eyelashrawalumbu #homeserviceeyelash #homeserviceeyelashbekasi

Share 0 0
dermedics_singapore. Actress Julie Tan with dermedics meso white #dermedicssingapore #bbglo

Actress Julie Tan with dermedics meso white #dermedicssingapore #bbglow #bbglowserum

Share 0 0
tiffanie.ink. Glowing is nothing new to this gorgeous lady @margo__l but we definite

Glowing is nothing new to this gorgeous lady @margo__l but we definitely turned it up a notch!!!! Derma white exfoliation, Carboxy mask, salmon DNA serum micro-needling with tint is the BBGLOW triple threat! DM or text to schedule so you can be merry and BRIGHT this holiday season 916.677.6179 #bbglowsacramento #bbglowing #bbglowcalifornia #bbglowroseville #bbglow #bbglowacademy #pmuartist #pmu #semipermanentmakeup #lipblush

Share 1 0

PROMOCIONES DE PESTAÑAS DESDE 20$ CLASICAS Y 30$ RUSAS . . AGENDANDO CITAS!!!! . . PARA TODOS LOS GUSTOS Y VISAJISMO DE TU MIRADA... . . . En @amaranthos_spa Brindamos excelencia y calidad garantizada para todos nuestros servicios con técnicos especializados en cada área. . . Rizado de pestañas perfectas para miradas perfectas. . . Las pestañas pelo a pelo son súper naturales. . . Extensiones de pestañas Volumen Ruso . . Micropigmentacion, microshading, microblanding, BB Glow, limpiezas y rejuvenecimiento facial sin agujas, también extracción sin dolor y blanqueamiento de piel facial y corporal, malla sublingual entre otros . . Agenda tu cita 0424-1331399 ... . . Quieres ser una Lash Artist? . . Te capacitamos con certificado apostillable. . . . Tu mensaje es muy importante para nosotros escribe por Direct tu pregunta y con gusto responderemos por allí o escribe dándole click el el link de la página de @amaranthos_spa que te abre la ventana directo a mi whatsapp, por favor NO LLAMADAS 📵ya que trabajo con las dos manos, en breve se les atenderá sus inquietudes y preguntas. . . . . . #pestanas #lashes #bbglow #cursos #maquillaje #mujeractual #smile #lacandelaria #caracas #venezuela #rizadopestanas #Amaranthos_spa #care #limpiezafacial #facial #acne #makeupvenezuela #makeuptutorial #makeup #pestañaspeloapelo #estetica #galeriasavila #pestañaspeloapelocaracas #pestañaspeloapelovenezuela #microblandig #micropigmentacion #rejuvenecimiento #plasma #lashes # outfit #belleza

Share 16 0
jj.capss. Bonés com rasguinhos New Era! 
1 por 65
2 por 110 
3 por 150

#bone #t

Bonés com rasguinhos New Era! 1 por 65 2 por 110 3 por 150 #bone #top #sextou #vendas #comercio #original #chamafio #vemverao #estilo #tmj #orochi #tudonosso #bbglow #newera #sol #segundafeira #segundou

Share 2 0
jj.capss. Bonés com rasguinhos New Era! 
1 por 65
2 por 110 
3 por 150

#bone #t

Bonés com rasguinhos New Era! 1 por 65 2 por 110 3 por 150 #bone #top #sextou #vendas #comercio #original #chamafio #vemverao #estilo #tmj #orochi #tudonosso #bbglow #newera #sol #segundafeira #segundou

Share 1 0
sulambedakbuatsendiri. Sangat2 hot. Sangat best. Nak kahwin wajib try buat sulam bedak sendir

Sangat2 hot. Sangat best. Nak kahwin wajib try buat sulam bedak sendiri kat rumah ok. . . BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW . 🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka 🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink . 🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone . LEUER GLOW PROFESSIONAL GLOW KIT ! . Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat : ✅ 5 vials bb foundation ✅ 5 vials bb blush 2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi . . --------------------------------------------------------------------------- Antara kebaikan sulam bedak ni ; 🔥 Mencerahkan kulit muka 🔥 Liang pori mengecil 🔥 Memudarkan parut jerawat/bintik hitam 🔥 Glowingkan skin 🔥 Serikan kulit wajah . Terus whatsapp +60199319531 or klik link di bio okay! . #sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah

Share 1 0
steticata. Pues ahora puedes hacer realidad tu sueño sin entrar al quirófano.

Tr

Pues ahora puedes hacer realidad tu sueño sin entrar al quirófano. Traemos este novedoso tratamiento para ayudar a aumentar el volumen de las mamás de una forma segura y rápida. . . 📲información 0985265716 DÉJANOS TU NÚMERO CELULAR . . . . . . #tratamiento #aumentodegluteossincirugia #aumentodemamassinprotesis #amorpropio #aumentodemamassincirugia #mejoresespecialistas #micropigmentation #microblanding #bbglow #pieldeporcelana #plasmafiller #plasmagel

Share 2 0

Whitening Stem Cell Culture Ampoule contains various plant stem cells and Niacinamide.Plant stem cells are effective to improve skin elasticity and wrinkles. It's time to use Whithening Stem cell Curture for more brightened and whitened skin :) #stayvestemcell

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
plasma_lift_center_official. #вналичии #дермапен
Аппарат для фракционной микроигольчатой мезотерапи

#вналичии #дермапен Аппарат для фракционной микроигольчатой мезотерапии с регулируемой длиной иглы (0,25-2,0 мм) и скоростью проколов . При работе на аппарате используются одноразовые стерильные картриджи на 12;36 игл и тд, позволяющие избежать инфекции. 👉🏼Иглы в картриджах имеют лазерную заточку, что позволяет качественно вводить мезококтейли,ампульные препараты в кожу, избегая излишней её травматизации. Максимальная скорость вылета иглы 3600 циклов в минуту. Отсутствие бокового биения иглы, что позволяет уменьшить травматизацию кожи (она не "рвется" иглами, а аккуратно прокалывается, оставляя только чистые проколы). Особая конструкция роторного мотора позволяет снизить вибрацию в ручке-манипуле аппарата, тем самым облегчая работу косметологу и уменьшая биение в руке - Длина вылета иглы 0,25 -2,0 мм - стерильные картриджи на 12; 36 игл - лазерная заточка игл - металлический корпус - плавная регулировка скорости вылета иглы Дермапен глубина 2мм; надежный корпус 5 скоростей - 🔷работает от сети и без шнура - Аппарат фракционной мезотерапии представляет собой портативное устройство, которое функционирует в режиме мини-штампа. Каждая процедура производится с помощью сменных стерильных картриджей на 12 игл с креплением на винт, длина которых регулируется от 0.25 до 2 миллиметров. Возможность регулирования длины иголок и вибрация прибора делают обработку разных участков кожи практически безболезненной и создают условия для комплексного лечения. Применение фракционной мезотерапии в косметологии:↘️↘️↘️ ▪️лечении старых втянутых рубцов ▪️постакне и посттравматических шрамов; ▪️восстановлении упругости участков эпидермиса и придания им гладкой текстуры; ▪️для устранения гиперпигментации и алопеции ▪️процедура bb glow - В наличии картриджи :↘️↘️↘️ 12 игл 36 игл Нано - #bbglowобучение #обучениеbbglow #видеокурсbbglow #kissum #мезотерапиягуб #тинтдлягуб #плазмалифт #плазмапен #plasmapen #plasmalift #stayve #bbglow #bbglowtreatment #фракционнаямезотерапия #косметолог #beautymonster #beautymonsterblack #korea #mezoterapia #мезотерапия #peptides #ббглоу #обучениеббглоу #обучениеbbglow #обучениеплазмалифт #онла

Share 2 0
jj.capss. Bonés com rasguinhos New Era! 
1 por 65
2 por 110 
3 por 150

#bone #t

Bonés com rasguinhos New Era! 1 por 65 2 por 110 3 por 150 #bone #top #sextou #vendas #comercio #original #chamafio #vemverao #estilo #tmj #orochi #tudonosso #bbglow #newera #sol #segundafeira #segundou

Share 1 0
zizabyjoely. Te presentamos las ampolletas que utilizamos para nuestro tratamiento

Te presentamos las ampolletas que utilizamos para nuestro tratamiento de BB Glow y sus beneficios. ¡Así tu podrás elegir la indicada para tu piel! ✨SALMÓN DNA✨ . . . #bbglow glow #beauty #makeup #skincare #makeupartist #love #skin #mua #glowingskin #glam #beautiful #healthyskin #natural #skincareroutine #facial #shine #glowup #tan #lashes #light #makeuplover #glowing #bhfyp

Share 1 0

#bbglow

Share 6 0
browlashglow. #sulamalis#sulamalisjakarta#eyelashextension#eyelashextensionjakarta#l

#semipermanentmakeup

Share 2 0
browlashglow. #sulamalis#sulamalisjakarta#eyelashextension#eyelashextensionjakarta#l

#semipermanentmakeup

Share 2 0
browlashglow. #sulamalis#sulamalisjakarta#eyelashextension#eyelashextensionjakarta#l

#semipermanentmakeup

Share 2 0