(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
redsera.co. NJZE0089/IH1/15-95 - Korea NJ Exclusive Tradisional Fishtail Kebaya wi

NJZE0089/IH1/15-95 - Korea NJ Exclusive Tradisional Fishtail Kebaya with A-cut duyung skirt. RM 95 (D80SM8SS12) Size : S-M Material: Heavy Koshibo Measurement: Size S-M Top: Shoulder:37cm Sleeve:55cm Length:61cm Bust:96cm Waist:83 Armhole:47cm Wrist:24cm Skirt: Waist:76cm Hip:102cm Length:104cm Weight : 750g

Share 0 1
qisminashoppe. Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik sur

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉 . Pening kepala ? Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭 mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥 Kulit kusam ? nak kawin next month ? . Toksah risau, jangan nangis ! Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍 Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑 Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯 . #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
redsera.co. NJZE0089/IH1/15-95 - Korea NJ Exclusive Tradisional Fishtail Kebaya wi

NJZE0089/IH1/15-95 - Korea NJ Exclusive Tradisional Fishtail Kebaya with A-cut duyung skirt. RM 95 (D80SM8SS12) Size : S-M Material: Heavy Koshibo Measurement: Size S-M Top: Shoulder:37cm Sleeve:55cm Length:61cm Bust:96cm Waist:83 Armhole:47cm Wrist:24cm Skirt: Waist:76cm Hip:102cm Length:104cm Weight : 750g

Share 0 1
authentic_coach_bag_murah. COACH MEDIIM CHARLIE SIGNATURE CANVAS WITH CHERRY MOTIF

RM390
RM390
R

COACH MEDIIM CHARLIE SIGNATURE CANVAS WITH CHERRY MOTIF RM390 RM390 RM390 PRE ORDER 10-14 DAYS PRE ORDER 10-14 DAYS 100% AUTHENTIC 100% AUTHENTIC 100% AUTHENTIC whatsapp : 0197942228 not for fussy customer...sorry ...🙏 #authenticcoachmalaysia #originalcoachmalaysia #originalcoachmurah #coachmalaysia #coachmalaysiamurah #brandedbegmalaysia #brandedbegmurah #bazarpaknil #bazarmurah #begcoachoriginal #begcoachmalaysia #begcoachmurahmalaysia #begraya #begmurah #begraya2019 #authenticcoachmurah #coachpursemurah #coachpursemalaysia #coachwalletmalaysia #coachbeltbag #jamcoachmalaysia #jammurah #jammurahmalaysia

Share 0 0
authentic2u.co. 💵💵 Rm 499
⠀⠀
💯 AUTHENTIC OUTLETS ITEMS⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
👉READY STOCK FROM, U

💵💵 Rm 499 ⠀⠀ 💯 AUTHENTIC OUTLETS ITEMS⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ 👉READY STOCK FROM, USA⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 NEXT SHIPMENT, 17th DECEMBER 2019⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉ETA 2 - 3 weeks⠀⠀⠀ ⠀⠀ 👉 PAYMENT 50% UNTUK LOCK ITEMS⠀⠀ ⠀⠀ 👉BALANCE 50% PERLU DISELESAIKAN APABILA ITEMS TIBA DI MALAYSIA.⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲📲📲 01128531414 OR⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TEKAN LINK WHATSAPP DI PROFILE😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #authenticbag #authenticwatch #authenticcoach #blackfriday #blackfridaysale #sisjualmurah #sisjual #sayajualoriginal #bazarpaknil #bagori #coachoriginal #bagcoach #originalcoach #wallet #begori #coachmalaysia #coachmalaysiamurah #handbagmalaysia #handbagsmalaysia #sayajualcoach #sayajualmichaelkors #sayajualkatespade #sayajualfossil #watches⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Share 0 0
qisminashoppe. Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik sur

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉 . Pening kepala ? Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭 mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥 Kulit kusam ? nak kawin next month ? . Toksah risau, jangan nangis ! Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍 Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑 Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯 . #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 1 0

[ FOKUS APA KITA NAK CAPAI ] • . . Jika kita dah set target, contoh nak tukar size baju dah ada target nak beli baju cantik2 baju idaman kita size S/M, kita betul2 akan buat apa yg kita dah set target kita tu. Bukan set target tapi tak ada tindakan. Bila dah ada tindakan, kena decide langkah apa seharusnya kita kena ambil. . . So, korang mesti dah pasang siap2 azam korang tahun baru ni mesti dapatkan size baju idaman jugak. Dah ada azam, bulan ni korang kena work dah. Bukan angan2 mat jenin je sistor. . . Bagi yg tak tahu langkah apa kena buat utk caoai target korang tu, boleh klik di link bio sis @coach_niknajwa untuk sis bantu capai target korang. In shaa Allah . . MUDAHNYA KURUS DENGAN ILMU DAN TEAM SUPPORT . 📲 Click link Whatsapp di bio ig@coach_niknajwa untuk detail program . Follow ig @coach_niknajwa untuk banyak tips kurus sihat. . Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaat❤️❤️❤️ . Coach NikNajwa 019.409.5766 #coachkurus #sarasajeeda #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #bazarpaknil #herbalifemalaysia #resepisihat #demirindumu #dietatkins #butikmuslimah #kirakalori #kurussihat #viral #belajarkalori #turunberat #motivasipagi #zumba #senamankurus #senaman #senamanpagi #nakkurus #motivasikurus #kelvinzahri #profmuhaya #turunberatonline #atkins

Share 3 0
kedaikosmetikviralhebat. -  Cubremi Loose Powder ni sangat bagus kerana ianya sangat kalis air.

- Cubremi Loose Powder ni sangat bagus kerana ianya sangat kalis air. So, uols cuma perlu dap-dap sahaja dengan span gebu cubremi. Uols akan lihat makeup uols tak bercapuk dan still maintain. Loose powder cubremi ada 2 kod. 1. Code Translucent Sesuai untuk semua jenis warna kulit. tidak mengubah warna kulit. kulit gebu gebas, kulit sawo matang, kulit hitam manis. Kulit putih melati..Semua pun okay. Matte finishing 2. Pink haze Ok.... Code pink haze pulak, sesuai untuk yang sukakan makeup pinkish. Boleh letak dibahagian pipi, under eye as baking. Untuk muka kelihatan fresh Sesuai dijadikan as baking ✔Texture sangat smooth ✔Makeup lebih tahan lama ✔Mengawal minyak ✔Tidak bercapuk ✔Long lasting Berminat?? Wasap +60103772459 #cubremiviral #loosepowder #instaceleb #malaysianbeauty #produkkecantikanmurah #original #brandmalaysia #highquality #kedaionlinemalaysia #makeuptalk #makeupviral #viral #bazarkecantikan #instagram #igmalaysia #likeforlikes #like4follow #bazarpaknil - #regrann

Share 1 0
bajumurahmampumilik__. #BYBMMM4PCSRM100
.
Laurel pleated skirt
.
1 PCS RM35
2 PCS RM60
3 PCS

#BYBMMM4PCSRM100 . Laurel pleated skirt . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate . Material : Italy crepe . Other : •No inner lining •Pls used iron steam, normal iron will made pleated part fade, no return / refund / exchange will be given‼️ •Hand wash only to protect pleated part . Measurement : . In cm Length 102, waist 62 - 96, hips 128 (max). . In inch Length 40, waist 24 - 38, hips 50.5 (max) . 📱:017-5794219 . #laurelpleatedskirt #laurelpleatedskirtmurah #pleatedskirtmurah #pleatedskirtviral #skirtpastel #pastelskirt #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmuslimah #skirtmuslimahmurah #skirtmampumilik #skirtbungakecil #skirttrendy #skirt2pcsrm60 #skirt4pcsrm100 #mslaurelpleatedskirt #kasiviral #bazarpaknil #mslaurelpleatedskirtbybmmm

Share 0 0
izliyahkitchen_babyfoodkulim. Pisang boleh sebabkan sembelit?
.
.
Aik? Bukan ke pisang terkenal deng

Pisang boleh sebabkan sembelit? . . Aik? Bukan ke pisang terkenal dengan sifatnya yang membantu melawaskan perut? . . Sebenarnya, pisang tidak boleh dimakan lebih dari 2 biji sehari sebab boleh menyebabkan sembelit. Dalam pisang ada kandungan fruktosa, glukosa dan sukrosa. Tiga-tiga tu kan dari family gula. Dan penyebab sembelit adalah dari makanan bergula dan berlemak. Jadi itulah sebab kena elakkan makan pisang lebih. Gula terlampau tinggi pun tak boleh juga walaupun dari gula semulajadi. . . Jadi, berpada-padalah nak makan. Ibaratnya lemon. Memang boleh dijadikan as detox. Tapi kalau sehari ambil 10 biji lemon, kan dah boleh menyebabkan perut berasid. Gitulah maksudnya. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen

Share 0 0
rad.empire1. LIKE ⚫ COMMENT ⚫ TAG IF YOU WANT TO WIN OUR GIVEAWAY 🎉🎉🎉
.
PROMO!!!

LIKE ⚫ COMMENT ⚫ TAG IF YOU WANT TO WIN OUR GIVEAWAY 🎉🎉🎉 . PROMO!!! Diskaun sehingga RM50 KAW-KAW! Wahhh! Lawa gila ni bossku 🎉🎉🎉 Mana nak dpt harga mcm ni? . . Korang! Sekarang tengah PROMOSI GILA GILA ! Harga biasa rm189, sekarang RM139 untuk 5 terawal sahaja! Sape cepat dia dapat! Memang gila kan? Haaa korang ws admin 011 19819965 atau tekan link di bio ig untuk fast reply! Saiz 36-44 yang ada sekarang! Tapi stock sangat limited ,sape cepat dye dapat lah!🤗 Kualiti 💯 as the picture! . . #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #sneakershoes #kasutsukan #kasutmurah #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaysia #kasutmurahmy #kasutsukanmurahmalaysia #maluapabossku #terbaikbossku #Malaysia #likeforlikes #like4likes #like #likeforfollow #likeforlikeback #follow #followforfollowback #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #bazarpaknil

Share 8 0
yuni.kamaruddin. Promosi vivix kembali lagi!

Tingkatkan kesihatan dengan antioksidan v

Promosi vivix kembali lagi! Tingkatkan kesihatan dengan antioksidan vivix Vivix membantu pembaharuan sel dan menambah nilai kesihatan tubuh badan Daripada ramuan bahan botani semulajadi Bebas pemanis, pengawet dan pewarna Jom grab diskaun 10% , FREE membership, FREE postage & cashback tunai http://yunikamaruddin.wasap.my #setkurusshaklee #pengedarshakleekotabharu #shakleekelantan #shakleepanji #shakleekubangkerian #shakleepengkalanchepa #bazarpaknil #shakleemurah #shakleemurahkotabharu #shakleekbmall #shakleebayam #shakleepadangtembak #kurussihat #lemakgelebeh # #codkotabharu #vivixshakleemurah #codpengkalanchepa #codshakleekotabharu #codshakleekubangkerian #deliverykotabharu #deliverywakafcheyeh #badansihat #beratbadanideal #freegift

Share 0 0
najla.shoppe. Mini Kurung NUNASYA
🌼Material Crepe
🌼Size 34(xxs) hingga 42(L)
🌼Ada

Mini Kurung NUNASYA 🌼Material Crepe 🌼Size 34(xxs) hingga 42(L) 🌼Ada Lining 🌼Poket Kiri & Kanan 🌼Zip dibelakang Baju 🌼Wudhu' Friendly 🌼Kain Cutting Duyung 🌼11 Corak(READY STOCK) . Harga RM89 FREE POSTAGE . Macam mana nak order ni? 👉Screen shot gambar pilihan 👉Whatsapp 0174649686 atau klik link di profile. TQ 😉😉 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajukurung #kaincotton #minikurung #kurungcotton #bazarpaknil #bajuraya2018 #minikurungalrurabynajla #sgbuloh #sungaibuloh

Share 0 0
beritasemasaharimaumalaya. MISI UTAMA 🔥

Misi utama kita adalah untuk melayakkan diri ke piala A

MISI UTAMA 🔥 Misi utama kita adalah untuk melayakkan diri ke piala Asia Dan world cup nanti . Dengan kedudukan Malaysia sekarang, insyaallah boleh layak ke piala asia mahupon world cup . So jangan marah sangat lah bila kita kalah sea games sbb kita bukan mcm bakso, Thailand pon dh ckp misi utama dia bukan sukan sea, ayuh malaysiaku 🇲🇾🔥 . . . . . #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #MSL2019 #tanahtumpahnyadarahku #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #kakibola #kamiteammalaysia #sayajualmurah #teammalaysia #ligamalaysia #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #johor #harimaumalaya #kitajuara #kualalumpur #artismalaysia #pujaanhatikanda #seagames

Share 4 0
najla.shoppe. Mini Kurung NUNASYA
🌼Material Crepe
🌼Size 34(xxs) hingga 42(L)
🌼Ada

Mini Kurung NUNASYA 🌼Material Crepe 🌼Size 34(xxs) hingga 42(L) 🌼Ada Lining 🌼Poket Kiri & Kanan 🌼Zip dibelakang Baju 🌼Wudhu' Friendly 🌼Kain Cutting Duyung 🌼11 Corak(READY STOCK) . Harga RM89 FREE POSTAGE . Macam mana nak order ni? 👉Screen shot gambar pilihan 👉Whatsapp 0174649686 atau klik link di profile. TQ 😉😉 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajukurung #kaincotton #minikurung #kurungcotton #bazarpaknil #bajuraya2018 #minikurungalrurabynajla #sgbuloh #sungaibuloh

Share 0 0
humairafragrancehq. Assalamualaikum 
Kami menjual perfume high quality dengan harga yang t

Assalamualaikum Kami menjual perfume high quality dengan harga yang tak boleh brain 💥 1 botol Rm25 💥 💥 2 botol Rm50 💥 💥 4 Botol Rm 100 💥 💥 25 botol FREE 1 botol💥 🔹Perfume inspired 🔹35ml 🔹EDP 🔹Kualiti mewah dengan harga marhein 🔹Bau 99% sama Designer Perfume 🔹InsyaALLAH tahan lebih 8 jam Cod Pengkalan Hulu dan kawasan sekitar Boleh wasap if nak order @ nak tengok list perfume yang available http://www.wasap.my/+60175033404 https://www.facebook.com/humairafragrancehq https://www.instagram.com/humairafragrancehq #perfumebandung #perfumeshopmalaysia #perfumebandungmalaysia #perfumebandungborong #ctdkjunior #salesstock #onlineshoppingmalaysia #longlasting #bazarpaknil #perfumeborong #shopeeperfume #reviewperfumebandung #perfumebandungborong #perfumebandungoriginal #perfumebandungmalaysia #parfumebandung #parfumbandungjohor #parfumbandungmalaysia #perfumebandung #perfumebandungborong #perfumebandungjohor #parfumbandungjohor #perfumebandungviral #perfumebandungmalaysia #perfumebandungmurah #perfumetahanlama #perfumebandungoriginal #minyakwangibandung #minyakwangimurah #perfumebandungjohor #perfumebandungkajang #perfumebandungbangi #perfumebandungkl #perfumebandungkluang #perfumebandungoriginal #parfumbandungmalaysia #ootdhijab

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
najla.shoppe. Mini Kurung NUNASYA
🌼Material Crepe
🌼Size 34(xxs) hingga 42(L)
🌼Ada

Mini Kurung NUNASYA 🌼Material Crepe 🌼Size 34(xxs) hingga 42(L) 🌼Ada Lining 🌼Poket Kiri & Kanan 🌼Zip dibelakang Baju 🌼Wudhu' Friendly 🌼Kain Cutting Duyung 🌼11 Corak(READY STOCK) . Harga RM89 FREE POSTAGE . Macam mana nak order ni? 👉Screen shot gambar pilihan 👉Whatsapp 0174649686 atau klik link di profile. TQ 😉😉 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajukurung #kaincotton #minikurung #kurungcotton #bazarpaknil #bajuraya2018 #minikurungalrurabynajla #sgbuloh #sungaibuloh

Share 0 0

Mini Kurung NUNASYA 🌼Material Crepe 🌼Size 34(xxs) hingga 42(L) 🌼Ada Lining 🌼Poket Kiri & Kanan 🌼Zip dibelakang Baju 🌼Wudhu' Friendly 🌼Kain Cutting Duyung 🌼11 Corak(READY STOCK) . Harga RM89 FREE POSTAGE . Macam mana nak order ni? 👉Screen shot gambar pilihan 👉Whatsapp 0174649686 atau klik link di profile. TQ 😉😉 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajukurung #kaincotton #minikurung #kurungcotton #bazarpaknil #bajuraya2018 #minikurungalrurabynajla #sgbuloh #sungaibuloh

Share 0 0
chantiqmaneeh. .
Blusher yang mengandungi madu untuk melembabkan kulit.
Foundation ya

. Blusher yang mengandungi madu untuk melembabkan kulit. Foundation yang sesuai dengan semua peringkat umur. . Cream Blush RM33.00 Mini Me RM28.00 . . . #cubremi #creamblush #creamblushcubremi #cubremipenang #cubremiperak #cubremiparitbuntar #creamblushsunny #creamblushbaja #creamblushpinkypie #malaysia #uitm #bazarpaknil #beautiful #love #cute

Share 1 0
granddeal_ig_shop. \"BARANG RARE DIGILAI NETIZEN SUDAH MENDARAT BOSSKU\"
AD STEEL WATCH  CA

"BARANG RARE DIGILAI NETIZEN SUDAH MENDARAT BOSSKU" AD STEEL WATCH CASUAL RARE ORIGINAL EDITION LEATHER STRAP 😄😄💦 SAPA CEPAT DIA DAPAT OK GAISS💦 . 💷HARGA YES SALE: RM 130 🙌🙌 ✔ INCLUDE OFFICIAL BOX 📦📦 ✔ INCLUDE WARRANTY 📄🆒 ✔ FREE POSTAGE TERUS KE RUMAH🏡🚚💯 . 💶HARGA BIASA:RM 599 ⌚⌚👍 . JIKA BERMINAT: 👇👇 📲WHATSAPP: www.wasap.my/+60184035877 #sayajualjammurahmalaysia #sayajualjamkualiti #sayajualmurah #jamtanganmurah #jammalaysia #jammurah #jamtanganmurahsangat #bazarpaknil #mmbazar #akuyangpakaikauyangpanas #jamterlajakmurah #jamterlajaklaris #jamtanganmurahmalaysia #jammampumilik #jamberkualitimurah #jamtanganreplica #jamtanganhighgred #kepalatimun

Share 0 0
granddeal_ig_shop. \"BARANG RARE DIGILAI NETIZEN SUDAH MENDARAT BOSSKU\"
AD STEEL WATCH  CA

"BARANG RARE DIGILAI NETIZEN SUDAH MENDARAT BOSSKU" AD STEEL WATCH CASUAL RARE ORIGINAL EDITION LEATHER STRAP 😄😄💦 SAPA CEPAT DIA DAPAT OK GAISS💦 . 💷HARGA YES SALE: RM 130 🙌🙌 ✔ INCLUDE OFFICIAL BOX 📦📦 ✔ INCLUDE WARRANTY 📄🆒 ✔ FREE POSTAGE TERUS KE RUMAH🏡🚚💯 . 💶HARGA BIASA:RM 599 ⌚⌚👍 . JIKA BERMINAT: 👇👇 📲WHATSAPP: www.wasap.my/+60184035877 #sayajualjammurahmalaysia #sayajualjamkualiti #sayajualmurah #jamtanganmurah #jammalaysia #jammurah #jamtanganmurahsangat #bazarpaknil #mmbazar #akuyangpakaikauyangpanas #jamterlajakmurah #jamterlajaklaris #jamtanganmurahmalaysia #jammampumilik #jamberkualitimurah #jamtanganreplica #jamtanganhighgred #kepalatimun

Share 0 0
qisminashoppe. Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lag

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘 - ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok? - #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 1 0