(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PinkLady Body perfection ๐Ÿ’• 1 botol 60 biji ๐Ÿ’• Tahan 1-2 bulan ๐Ÿ’• 100% kandungan herba sahaja ๐Ÿ’• Berkelulusan KKM ๐Ÿ’• Kami ada lebih 10Ribu Testimoni & Feedback dari Regular customer ๐Ÿ˜ โžก 1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luar dalam. Jimat! Dah tak perlu beli macam2 produk lagi dear ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ โžก Fungsi PinkLady : โ™ฅ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ Perapat miss 'v'. โ™ฅ Mengurangkan nafsu makan. โค Menambah selera makan pada yang kurus โ™ฅ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ Meningkatkan tahap collagen. โค Mencerahkan kulit โ™ฅ Meremajakan kulit. โ™ฅ Melancarkan peredaran darah.,, โ™ฅ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ Menstabilkan emosi โค Mengurangkan migrain โค Menghilangkan stress & tension โค Menghilangkan jeragat โค Mengurangkan jerawat yang kronik โค Menghilangkan bekas bekas jerawat โค Membuang toksin yang berlebihan dalam badan Klik link for order๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601161939948/nak.pinklady Jom dapatkan pinklady segera! Sebelum HQ kehabisan stok ๐Ÿ˜โค๐Ÿ”ฅ #teampinklady #teamemaroyempire #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #dramasangat #pinkladybodyperfection #igshopmalaysia #bazaarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #lokalah #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #kekasihpaksarela #pinkladyselangor #pinkladykualalumpyr #perapatmissv #kurussihat #kulitputih

Share 0 0
jam.couple.murah.bd. .
RM95 shj(sepasang)..
*swipe left for more*
.
Utk order bleh tekan li

. RM95 shj(sepasang).. *swipe left for more* . Utk order bleh tekan link dekat bio IG ye,terus boleh ws. ๐Ÿค™๐Ÿ˜, tq.... . Spec:: โœ”Gred AA. โœ”Rubber Strap. โœ”Digital Time. โœ”Battery. โœ”Unisex. โœ”High quality. โœ”Free Box.. . ========================================.. Postage?๐Ÿš Semenanjung : Free . Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Order?๐Ÿ“ฆ 1. Screenshot. 2. WhatsApp(press link at bio)โ˜. 3. Negotiate/Proceed Payment. . Nak? ๐Ÿ˜ >>{ WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 011-10246016 tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ }<<. . #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm

Share 0 0
kedai.jam.branded7. Casio โ‚ฌdifice.
.
Analog Type
All function
Leather Strap
Copy 1:1
Batte

Casio โ‚ฌdifice. . Analog Type All function Leather Strap Copy 1:1 Battery movement Stainless Steel Case 3 Month warranty . Harga Offer : RM 200 . Utk order whatsapp : 012-2449343 . #jammurah #bazaarpaknil #viral #gshockmurah #review #gift #love #girl #instashop #giveaway #jambranded #gshockmalaysia #neelofa #erezeki #sayajualmurah #jamcouplemurah #jamtanganlelaki #hadiahharijadi #hantaran #jammurahgiler #gshockmurah2 #jamtanganwanita #matmoto2018

Share 0 0
beritasemasaharimaumalaya. MISI UTAMA ๐Ÿ”ฅ

Misi utama kita adalah untuk melayakkan diri ke piala A

MISI UTAMA ๐Ÿ”ฅ Misi utama kita adalah untuk melayakkan diri ke piala Asia Dan world cup nanti . Dengan kedudukan Malaysia sekarang, insyaallah boleh layak ke piala asia mahupon world cup . So jangan marah sangat lah bila kita kalah sea games sbb kita bukan mcm bakso, Thailand pon dh ckp misi utama dia bukan sukan sea, ayuh malaysiaku ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ”ฅ . . . . . #selamanyaharimaumalayaย #harimaumalayaย #MSL2019ย #tanahtumpahnyadarahkuย #malaysiabolehย #demimalaysiaย #negarakuย #paidreviewย #futsalmalaysiaย #nfdpย #teammalaysiaย #kakibolaย #kamiteammalaysiaย #sayajualmurahย #teammalaysiaย #ligamalaysiaย #kakifutsalย #bazarpaknilย #bazaarpaknil #johor #harimaumalaya #kitajuara #kualalumpur #artismalaysia #pujaanhatikanda #seagames

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bymakaylla_. โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 268-04CY .COH.. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” NEW ARRIVAL !!! READY STOCK !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Promotion : RM100sm / RM110ss only !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim ๐Ÿ’ขGred : Super A ๐Ÿ’ขPostage Included ๐Ÿ’ขMeasurement : 21cm x 26cm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmalaysia urahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #bagmurah #handbagmurahmalaysia

Share 1 0
jamtangan.1malaysia. Casio โ‚ฌdifice.
.
Analog Type
All function
Leather Strap
Copy 1:1
Batte

Casio โ‚ฌdifice. . Analog Type All function Leather Strap Copy 1:1 Battery movement Stainless Steel Case 3 Month warranty . Harga Offer : RM 200 . Utk order whatsapp : 012-2449343 . #jammurah #bazaarpaknil #viral #gshockmurah #review #gift #love #girl #instashop #giveaway #jambranded #gshockmalaysia #neelofa #erezeki #sayajualmurah #jamcouplemurah #jamtanganlelaki #hadiahharijadi #hantaran #jammurahgiler #gshockmurah2 #jamtanganwanita #matmoto2018

Share 1 0
qisminashoppe. Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lag

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri ๐Ÿ˜˜ - ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok? - #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 1 0
qisminashoppe. Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lag

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri ๐Ÿ˜˜ - ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok? - #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 0 0
teeth_whitening_rm15. NATURAL TEETH WHITENING 
Gigi kuning?
Nafas berbau?
Masalah karang gig

NATURAL TEETH WHITENING Gigi kuning? Nafas berbau? Masalah karang gigi? Gusi berdarah? Jom selesaikan masalah dengan teeth whitening ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ KELEBIHAN :- ๐Ÿ˜ Boleh memutihkan gigi kuning kesan drp pemakanan ,rokok,masalah karang ,masalh gusi berdarah dan sebagainya. ๐Ÿ˜Kesan dapat dilihat seawal seminggu **bergantung pada masalah gigi ๐Ÿ˜Selamat digunakan ,tidak menipiskan dan tidak mereputkan gigi ๐Ÿ˜Halal digunakan &bahan 100% organik ๐Ÿ˜Sesuai semua peringkat umur ๐Ÿ˜ Pakai braces besi, besi braces tidak akan berkarat, selamat digunakan #pemutihgigi #teethwhitening #teethwhiteningofficial #pemutihgigiarang #organicteethwhitening #pemutihgigiorganik #gigiputih #pemutihgigimurah #pemutihgigiberkesan #bazaarpaknil #produkkecantikan #tipsgigiputih #trustedseller #sayajual

Share 1 0
jamcouple_branded7. Gshock Couple.
.
Analog & Digital 
Date ,Day & Light Function
Rubber S

Gshock Couple. . Analog & Digital Date ,Day & Light Function Rubber Strap Battery Movt Water Resistant 2 Month Warranty . Harga Offer : RM 110 . Utk order whatsapp : 012-2449343 . #jammurah #bazaarpaknil #viral #gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop #jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly #neelofa #erezeki #sayajualmurah

Share 0 0
qisminashoppe. Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lag

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri ๐Ÿ˜˜ - ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok? - #mixberrypowdershalicious #putihkekal #shalicious #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #supplement #whiteningsupplement #putihkorea #putihpinkish

Share 2 0
bymakaylla_. โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 6998-05CY .B.G.. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” NEW ARRIVAL !!! READY STOCK !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Promotion : RM100sm / RM110ss only !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim ๐Ÿ’ขGred : Super A ๐Ÿ’ขPostage Included ๐Ÿ’ขMeasurement : 21cm x 30cm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmalaysia urahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #bagmurah #handbagmurahmalaysia

Share 2 0
jamtangan_1malaysia_. GSH0CK GA100 Autolight.
.
Analog & Digital
All Function
Copy Ori 1:1
C

GSH0CK GA100 Autolight. . Analog & Digital All Function Copy Ori 1:1 Cermin Kaca Autolight Rubber Strap Battery Movement 3 Month Warranty complete set. . Harga Offer : RM 150 . Utk order whatsapp : 012-2449343 . #jammurah #bazaarpaknil #viral #gshockmurah #review #love #girl #instashop #jambranded #gshockmalaysia #mudah #neelofa #erezeki #sayajualmurah #jamcouplemurah #jamtanganlelaki #hadiahharijadi #hantaran

Share 1 0
bymakaylla_. โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 1930WA .L.V.. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” NEW ARRIVAL !!! READY STOCK !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Promotion : RM85sm / RM95ss only !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim ๐Ÿ’ขGred : Super A ๐Ÿ’ขPostage Included ๐Ÿ’ขMeasurement : 19cm x 7cm x 18cm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmalaysia urahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #bagmurah #handbagmurahmalaysia

Share 3 0
sahizzyan_sarangburung. Sempena CUTI SEKOLAH ini, pada bulan Disember pula SAHI Sarang Burung

Sempena CUTI SEKOLAH ini, pada bulan Disember pula SAHI Sarang Burung mengada promosi YES selama 2 MINGGU sahaja dari 04 Disember 2019 hingga 15 Disember 2019 serta postagenya adalah percuma. Jadi mari Ramai-ramai kita beli yew..Beli jangan tak beli. YEAR END SALE HAS ARRIVED kome๐Ÿ’• . . Jimat Rm8 berbaloi-baloi๐Ÿ’• . . SAHI - Jenama Sarang Burung no1 diMalaysia . . Boleh whatsapp number link kat bio okay ๐Ÿ˜š๐Ÿ’‹ . . #sahisarangburung #teamsahi #sahisarangburungtablet #krasasusukambingvanillacoklat #sahibirdnestsoap #sahibooster #sarangburungmalaysia #sihatdancantik #sihat #cantik #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #khainana #nakhai #noradanish #fazura #sitinordiana #neelofa #khaibahar #fattahamin #alvinchong

Share 0 0
dhiyagoldhouse. Ready stock! #dhiyagoldhouse .
โฉโฉ swipe left for more pic

Minat nak j

Ready stock! #dhiyagoldhouse . โฉโฉ swipe left for more pic Minat nak jadi agen dropship? Boleh Klik link di bio. Fast respond WhatsApp wani 0133380383 . #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #emasmurah #emastulen #tanpaupahtanpagst #emas #gold916 #bazaarpaknil #powergold #brunei #gdora #pandora #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #loket #charm #bead #beads #dangle #dangles #subang #earings #emasaset #emasmampumilik #goldbar #emasbrunei

Share 0 0
dhiyagoldhouse. Ready stock! #dhiyagoldhouse .
โฉโฉ swipe left for more pic

Minat nak j

Ready stock! #dhiyagoldhouse . โฉโฉ swipe left for more pic Minat nak jadi agen dropship? Boleh Klik link di bio. Fast respond WhatsApp wani 0133380383 . #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #emasmurah #emastulen #tanpaupahtanpagst #emas #gold916 #bazaarpaknil #powergold #brunei #gdora #pandora #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #loket #charm #bead #beads #dangle #dangles #subang #earings #emasaset #emasmampumilik #goldbar #emasbrunei

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
stuff.and.treasure. Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks .
.
22cm - RM299
25cm - RM329
31cm -

Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks . . 22cm - RM299 25cm - RM329 31cm - RM349 Pouch - RM199 Backpack - RM379 . . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Bulk buy or wholesale for these luxury item . . Please note there are many imitation item that claimed as original/ authentic/genuine. . Dm me ๐Ÿ‘‰๐Ÿป link at bio @stuff.and.treasure . Please read Disclaimer ! . . . #longchamp #instamalaysia #instashopmalaysia #fashionaddict #shoppingonline #ootdmalaysia #longchampbrunei #bruneifashion #coachmalaysia #brunei #fattzura #bruneiseller #laraalana #shoppingmalaysia #tedbakermalaysia #michaelkorsmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajualmurah #personalshoppermalaysia #katespademalaysia #instabag #instashopping #sayajual #sayajualmurah #psbrunei #bruneiseller #sayajualmurah #bazarpaknil #instafood #longchampindonesia

Share 0 0
stuff.and.treasure. Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks .
.
22cm - RM299
25cm - RM329
31cm -

Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks . . 22cm - RM299 25cm - RM329 31cm - RM349 Pouch - RM199 Backpack - RM379 . . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Bulk buy or wholesale for these luxury item . . Please note there are many imitation item that claimed as original/ authentic/genuine. . Dm me ๐Ÿ‘‰๐Ÿป link at bio @stuff.and.treasure . Please read Disclaimer ! . . . #longchamp #instamalaysia #instashopmalaysia #fashionaddict #shoppingonline #ootdmalaysia #longchampbrunei #bruneifashion #coachmalaysia #brunei #fattzura #bruneiseller #laraalana #shoppingmalaysia #tedbakermalaysia #michaelkorsmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajualmurah #personalshoppermalaysia #katespademalaysia #instabag #instashopping #sayajual #sayajualmurah #psbrunei #bruneiseller #sayajualmurah #bazarpaknil #instafood #longchampindonesia

Share 0 0
bymakaylla_. โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 82015WA .A.M.. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” NEW ARRIVAL !!! READY STOCK !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Promotion : RM100sm / RM110ss only !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim ๐Ÿ’ขGred : Super A ๐Ÿ’ขPostage Included ๐Ÿ’ขMeasurement : 32cm x 26cm x 14cm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmalaysia urahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #bagmurah #handbagmurahmalaysia

Share 1 0
stuff.and.treasure. Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks .
.
22cm - RM299
25cm - RM329
31cm -

Longchamp Le Pliage.ETA 2-4 weeks . . 22cm - RM299 25cm - RM329 31cm - RM349 Pouch - RM199 Backpack - RM379 . . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Bulk buy or wholesale for these luxury item . . Please note there are many imitation item that claimed as original/ authentic/genuine. . Dm me ๐Ÿ‘‰๐Ÿป link at bio @stuff.and.treasure . Please read Disclaimer ! . . . #longchamp #instamalaysia #instashopmalaysia #fashionaddict #shoppingonline #ootdmalaysia #longchampbrunei #bruneifashion #coachmalaysia #brunei #fattzura #bruneiseller #laraalana #shoppingmalaysia #tedbakermalaysia #michaelkorsmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajualmurah #personalshoppermalaysia #katespademalaysia #instabag #instashopping #sayajual #sayajualmurah #psbrunei #bruneiseller #sayajualmurah #bazarpaknil #instafood #longchampindonesia

Share 0 0
bymakaylla_. โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 914WA .COH.. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” NEW ARRIVAL !!! READY STOCK !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Promotion : RM55sm / RM65ss only !!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim ๐Ÿ’ขGred : AAA ๐Ÿ’ขPostage Included ๐Ÿ’ขMeasurement : 10cm x 20cm x 2cm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmalaysia urahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #bagmurah #handbagmurahmalaysia

Share 3 0
azmieyra.zara. Khasiat sawi...

Khasiat sawi...

Share 3 1