(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maskoreabangkok. .e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 3cm Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 120 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #emaskorea24k #emasmurahonline #emaskoreamalaysia #emaskoreacop916 #cincinemas #bazaarpaknil #bazaarmelayu #ajimaura #terapiinstagram #emasbangkok #emaskoreamurah #emaskorea #emasmurah #gelangtangan #emasbangkokmurah #subang #rantaitangan #rantaikaki #gelangkaki #gelang #emassadur24k #bazaarmurah #aksesoriwanita #lelong #murahmurahmurah #promosi #emassadur #emassadurmurah

Share 0 0

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan? - sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush - bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi - bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri - makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang - kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi - period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik - ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut Whtsapp 011-2117 6314 COD area #MELAKA (seluruh) #KUALALUMPUR (seluruh) #KlangValley Postage 1 MALAYSIA #ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend

Share 0 0
juniraperfume. Pati Minyak Wangi..
Ada wangian
👉paris hilton
👉bombshell
👉forbidden

Pati Minyak Wangi.. Ada wangian 👉paris hilton 👉bombshell 👉forbidden rose 👉siren 👉honeydew 👉versace bright crystal 👉midnightfantasy 👉apple blossom 👉fantasy 👉gucci flora 👉gucci flora envy me 👉kasturi kijang 👉kasturi putih 👉malaikat subuh 👉dunhill red&blue 👉invictus 👉vanilla 👉eternity 👉one million 👉white musk body shop 👉eternity for men 👉drakkar noir Banyak lagi haruman yg ada.. bau tahan lama boleh dibawa solat tiada campuran haruman inspirasi minyak wangi berjenama 100%pati minyak wangi harga mengikut saiz botol harga dari serendah rm 10 dan keatas boleh dibuat sebagai hantaran,doorgift,cenderahati dan sebagainya(boleh pilih botol) boleh beli secara borong berminat whatsapp or sms sahaja 📲0176935116 #sayajualminyakwangi #minyakwangi #niagaonline

Share 0 0
leatherdivaofficial. 2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau da

2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau dan lain dari warna warna #barangankulitasli anda yg lain..Sepenuhnya #genuineleather #kulitlembuasli 🐄🐂🐃.. Permukaan yang matte, sesuai utk yang tidak sukakan perhatian..Natural looks dalam konteks masih bergaya dan eksklusif 🥰😍 .. RM 589 sahaja termasuk poslaju SEM..Boleh booking RM100 dulu, gaji akhir bulan ini, full payment dan kami pos😉😘 WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maskoreabangkok. .e
Emas Bangkok
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh

.e Emas Bangkok Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 1.1cm Panjang 18.5cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 140 FREE poslaju 1 Malaysia FREE kotak . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #emaskorea24k #emasmurahonline #emaskoreamalaysia #emaskoreacop916 #cincinemas #bazaarpaknil #bazaarmelayu #ajimaura #terapiinstagram #emasbangkok #emaskoreamurah #emaskorea #emasmurah #gelangtangan #emasbangkokmurah #subang #rantaitangan #rantaikaki #gelangkaki #gelang #emassadur24k #bazaarmurah #aksesoriwanita #lelong #murahmurahmurah #promosi #emassadur #emassadurmurah

Share 0 0
chocoloss.xs.official. WANITA MALAYSIA ADA DIKALANGAN BENTUK BADAN PEAR!
.
Bila body kita ben

WANITA MALAYSIA ADA DIKALANGAN BENTUK BADAN PEAR! . Bila body kita bentuk pear, mmg lemak lebih byk tertumpu di bahagian bawah pinggul dan peha! . Mcm mana nak buang lemak2 ni? . 1: stop GULA 100% 2: kontrol kalories intake 3: Consume q sachet Chocoloss 4: makan sebelum pukul 7pm 5: stop mkn kuih manis 6: stop mkn biskut kering! 7: minum air lebih konsisten Ada banyak lagi tips2 yg boleh bagi korang kurus! . DM atau wasap link di bio! 010 5600 901 . #kurusdengancepat #dietsihat #kurustanpapantang #nakkurus #chocoloss #kuruscantik #kuruslangsing #bakarlemak #bengkungmoden #chocolate #supplementkurus #ubatkurus #bengkungmurah #bazaarpaknil #kuruscepat #kurus #kurusbadan #coachkurus #kuruskanbadan #tipskurus #produkkurus #nakkuruscepat #jomkurus

Share 1 0
leatherdivaofficial. 2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau da

2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau dan lain dari warna warna #barangankulitasli anda yg lain..Sepenuhnya #genuineleather #kulitlembuasli 🐄🐂🐃.. Permukaan yang matte, sesuai utk yang tidak sukakan perhatian..Natural looks dalam konteks masih bergaya dan eksklusif 🥰😍 .. RM 589 sahaja termasuk poslaju SEM..Boleh booking RM100 dulu, gaji akhir bulan ini, full payment dan kami pos😉😘 WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli

Share 1 0
leatherdivaofficial. 2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau da

2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau dan lain dari warna warna #barangankulitasli anda yg lain..Sepenuhnya #genuineleather #kulitlembuasli 🐄🐂🐃.. Permukaan yang matte, sesuai utk yang tidak sukakan perhatian..Natural looks dalam konteks masih bergaya dan eksklusif 🥰😍 .. RM 589 sahaja termasuk poslaju SEM..Boleh booking RM100 dulu, gaji akhir bulan ini, full payment dan kami pos😉😘 WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli

Share 1 0
leatherdivaofficial. 2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau da

2 warna menarik..PALE PURPLE dan MERAH BATU BATA ❤️❤️..Yang memukau dan lain dari warna warna #barangankulitasli anda yg lain..Sepenuhnya #genuineleather #kulitlembuasli 🐄🐂🐃.. Permukaan yang matte, sesuai utk yang tidak sukakan perhatian..Natural looks dalam konteks masih bergaya dan eksklusif 🥰😍 .. RM 589 sahaja termasuk poslaju SEM..Boleh booking RM100 dulu, gaji akhir bulan ini, full payment dan kami pos😉😘 WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli

Share 1 0
loveforevermalaysia. ✨Michael Kors✨
Men 4 in 1 belt box set
RM 399 only
ETA 31/10
Instalmen

✨Michael Kors✨ Men 4 in 1 belt box set RM 399 only ETA 31/10 Instalment Accepted Include postage for Semenanjung Postage for Sabah/Sarawak RM10 No cancellation, No Exchange & No Refund #michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia

Share 0 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
leatherdivaofficial. Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva ya

Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva yang datang walk-in sendiri. Alhamdulillah, terima kasih ye sis semua 😍😍 . WhatsApp : 📱 www.wasap.my/60139219124 📱 www.wasap.my/60129016744 . Kaedah Pembayaran : 🛒 Online Transfer (MB2U, BOOST, PAYPAL) 🛒 Cash di butik . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . Instagram : www.instagram.com/leatherdivaofficial . Sijil SSM Biztrust : https://biztrust.ssm.com.my/web/guest/seal-auth?sealID=b0b791f5-69e4-d73f-7df4-ee4a983e9bb2 . Terma & Syarat : - Sebarang penukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
fillieascarf. Guys, tinggal 4 helai je lagi siapa cepat dia dapat tau👋

Rugi tak cu

Guys, tinggal 4 helai je lagi siapa cepat dia dapat tau👋 Rugi tak cuba dahla kain lembut senang dibentuk pulak tu. Tak payah diri lama lama depan cermin🧕 Bawal Cotton Voile PREMIUM 🎗️RM10 ✂️lebih soft berbanding Cotton Voile Basic ✂️lebih mudah bentuk Bidang 45 Jahitan babyseam Postage RM7WM/RM10EM. @fillieascarf @fillieascarf @fillieascarf http://www.wasap.my/60175922570 http://www.wasap.my/60197795114 #bawal #bawalovers #bawalmurah #bazaarpaknil #tudungwangsamaju #tudungkl #sayajual #sayajualtudung #bawalcotton #shawl #murah bawalplainmurah #CottonVoile #tudunggombak

Share 0 0
loveforevermalaysia. ✨Michael Kors✨
Men 4 in 1 belt box set
RM 399 only
ETA 31/10
Instalmen

✨Michael Kors✨ Men 4 in 1 belt box set RM 399 only ETA 31/10 Instalment Accepted Include postage for Semenanjung Postage for Sabah/Sarawak RM10 No cancellation, No Exchange & No Refund #michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia

Share 0 0
leatherdivaofficial. Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva ya

Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva yang datang walk-in sendiri. Alhamdulillah, terima kasih ye sis semua 😍😍 . WhatsApp : 📱 www.wasap.my/60139219124 📱 www.wasap.my/60129016744 . Kaedah Pembayaran : 🛒 Online Transfer (MB2U, BOOST, PAYPAL) 🛒 Cash di butik . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . Instagram : www.instagram.com/leatherdivaofficial . Sijil SSM Biztrust : https://biztrust.ssm.com.my/web/guest/seal-auth?sealID=b0b791f5-69e4-d73f-7df4-ee4a983e9bb2 . Terma & Syarat : - Sebarang penukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
fabuloustyle_wardrobe. *SUIT UMRAH VIRAL TANPA GOSOK* 
Uolls!!!
Ni Berita baik nak bagitau. S

*SUIT UMRAH VIRAL TANPA GOSOK* Uolls!!! Ni Berita baik nak bagitau. Sekarang dah ada suit umrah ni nak bagi offer tau.. Nak ke nak? Suit offer ni kami panggil *LAMBAIAN KAABAH* .Apa yang best sangat dengan offer ni? OFFER LAMBAIAN KAABAH: ❤️ SEPASANG RM 99 ❤️PEMBELIAN DUA PASANG KE ATAS RM89 PER PASANG! ❤️TUTUP AURAT patuh syariah ❤️MESRA WUDHUK & BOLEH BAWAK SOLAT TERUS TAK PAYAH TELEKUNG LAGI. ❤️DAN PALING PENTING TAK PERLU GOSOK ❤️PERCUMA KHIMAR Jadi korang dah tak payah pening kepala nak beli tudung lain dah. 🤗🤗 Tapi… nak di ingatkan dulu tau, stok Raudhah dan Mawaddah ni laku keras, kena order cepat2 takut tak cukup stok. Bulan lepas sahaja order untuk dua design ni melebihi 20k helai tau. Production HQ huru hara disebabkan penangan ramai yang standby order awal untuk pergi umrah. 😱😱 Amacam? Okay ke okay sangat? 🤩🤩 Jom order cepat sebelum kehabisan stok.. #bajukurung #zaliasabellacollection #bajukurungmurah #fabuloustylewardrobe #itemmeletopfsw #fabuloustylewardrobe #sayajualonlinemurah2 #sayajualmurah2 #blousemurah #blouselabuh #blouse #jubahmuslimahmurah #jubahmurah #tudungmurah #bazaar2017 #bazaaronline #bazaarpaknil #visitmyig #jubahraya #fashion #nursingblouse #jubahbf #breastfeedblouse

Share 0 0
leatherdivaofficial. Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva ya

Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva yang datang walk-in sendiri. Alhamdulillah, terima kasih ye sis semua 😍😍 . WhatsApp : 📱 www.wasap.my/60139219124 📱 www.wasap.my/60129016744 . Kaedah Pembayaran : 🛒 Online Transfer (MB2U, BOOST, PAYPAL) 🛒 Cash di butik . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . Instagram : www.instagram.com/leatherdivaofficial . Sijil SSM Biztrust : https://biztrust.ssm.com.my/web/guest/seal-auth?sealID=b0b791f5-69e4-d73f-7df4-ee4a983e9bb2 . Terma & Syarat : - Sebarang penukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
leatherdivaofficial. Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva ya

Kita share beberapa testimoni dan juga gambar pelanggan Leatherdiva yang datang walk-in sendiri. Alhamdulillah, terima kasih ye sis semua 😍😍 . WhatsApp : 📱 www.wasap.my/60139219124 📱 www.wasap.my/60129016744 . Kaedah Pembayaran : 🛒 Online Transfer (MB2U, BOOST, PAYPAL) 🛒 Cash di butik . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . Instagram : www.instagram.com/leatherdivaofficial . Sijil SSM Biztrust : https://biztrust.ssm.com.my/web/guest/seal-auth?sealID=b0b791f5-69e4-d73f-7df4-ee4a983e9bb2 . Terma & Syarat : - Sebarang penukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
leatherdivaofficial. ❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live hari

❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live harini memberangsangkan🔥🔥..Item sales semua best2..Rugi tak grab..Harga valid seminggu je..Betul kami buat sales mingguan..Tapiiiiii.... Setiap minggu item berbeza ya..Grab sekarang atau sis akan TERLEPAS😉😝.. Nak tunggu item sama sale, mereputla😛😋.. Jom grab..Sis bagi detailing bag slowly2 ya.. Yang ni harga sale..?? SEE COMMENT..Sis UP GAMBAR utk bagi semua jatuh hati..WORKMANSHIP tiptop..Ringan dan RARE design.. WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60139219124 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
fazeqaclosette. BELLA STRIPE TOP 
MATERIAL : POLYSTER (TEBAL DAN TIDAK MUDAH KEDUT, AD

BELLA STRIPE TOP MATERIAL : POLYSTER (TEBAL DAN TIDAK MUDAH KEDUT, ADA BUTANG DI DADA DAN DIHUJUNG TANGAN) COLOUR : BIRU NILA, WHITE, SALMON, GREY, BLACK SIZE : FIT UNTIL 2XL . ✨RM55/EXC POSTAGE✨ . MEASUREMENT . Bahu : 18” Dada : 53” Armhole : 24” Punggung : 56” Labuh Tangan : 23.5” Labuh Baju : 31.5” . #fazeqaclosette #beautyisconfident #plussizemalaysia #plussizeclosette #plussizefashion #plussizemodel #sayajualbajuplussize #sayajualbajubesar #sayajualbaju #bazaarpaknil #sayajualblouse #plussizeblouse #blouse #muslimahfashion #muslimahwear #blouseplussizemalaysia

Share 0 0
loveforevermalaysia. ✨Michael Kors✨
Kenly waist pack
RM 459 only
ETA 31/10
Instalment Accep

✨Michael Kors✨ Kenly waist pack RM 459 only ETA 31/10 Instalment Accepted Include postage for Semenanjung Postage for Sabah/Sarawak RM10 No cancellation, No Exchange & No Refund #michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia

Share 0 0
leatherdivaofficial. ❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live hari

❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live harini memberangsangkan🔥🔥..Item sales semua best2..Rugi tak grab..Harga valid seminggu je..Betul kami buat sales mingguan..Tapiiiiii.... Setiap minggu item berbeza ya..Grab sekarang atau sis akan TERLEPAS😉😝.. Nak tunggu item sama sale, mereputla😛😋.. Jom grab..Sis bagi detailing bag slowly2 ya.. Yang ni harga sale..?? SEE COMMENT..Sis UP GAMBAR utk bagi semua jatuh hati..WORKMANSHIP tiptop..Ringan dan RARE design.. WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60139219124 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0
elzhara_shopinky. Set Cadar 6in1
QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal
🌷 2 sarung bantal pelu

Set Cadar 6in1 QUEEN / KING 🌷 2 sarung bantal 🌷 2 sarung bantal peluk 🌷 1 cadar fitted queen 🌷 1 comforter tebal ✅100% cotton ✅Lembut gebu ✅Span yg tak bergumpal bila basuh ✅Warna x luntur Jom Wasap Kakakk ye. www.wasap.my/60192080425 #sayajual #sayajualcadar #sayajualmurah #cadarviral #cadarcomforter #cadarcantik #cadarmurah #cadarhomestay #bazaarpaknil #kedaicadar #kedaiviral #elzharashopinky #jombeli #imtrustedseller

Share 0 0
fazeqaclosette. BELLA STRIPE TOP 
MATERIAL : POLYSTER (TEBAL DAN TIDAK MUDAH KEDUT, AD

BELLA STRIPE TOP MATERIAL : POLYSTER (TEBAL DAN TIDAK MUDAH KEDUT, ADA BUTANG DI DADA DAN DIHUJUNG TANGAN) COLOUR : BIRU NILA, WHITE, SALMON, GREY, BLACK SIZE : FIT UNTIL 2XL . ✨RM55/EXC POSTAGE✨ . MEASUREMENT . Bahu : 18” Dada : 53” Armhole : 24” Punggung : 56” Labuh Tangan : 23.5” Labuh Baju : 31.5” . #fazeqaclosette #beautyisconfident #plussizemalaysia #plussizeclosette #plussizefashion #plussizemodel #sayajualbajuplussize #sayajualbajubesar #sayajualbaju #bazaarpaknil #sayajualblouse #plussizeblouse #blouse #muslimahfashion #muslimahwear #blouseplussizemalaysia

Share 0 0
leatherdivaofficial. ❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live hari

❤️RUGI TAK GRAB SALES ITEM tauu.. Haaa..Alhamdulillah..Crowd live harini memberangsangkan🔥🔥..Item sales semua best2..Rugi tak grab..Harga valid seminggu je..Betul kami buat sales mingguan..Tapiiiiii.... Setiap minggu item berbeza ya..Grab sekarang atau sis akan TERLEPAS😉😝.. Nak tunggu item sama sale, mereputla😛😋.. Jom grab..Sis bagi detailing bag slowly2 ya.. Yang ni harga sale..?? SEE COMMENT..Sis UP GAMBAR utk bagi semua jatuh hati..WORKMANSHIP tiptop..Ringan dan RARE design.. WHATSAPP GAMBAR KE : 📞www.wasap.my/60139219124 📞www.wasap.my/60142994166 📞www.wasap.my/60129016744 . KAEDAH PEMBAYARAN : 🛒 Online Transfer (MAYBANK, AMBANK, PAYPAL) 🛒 Cash . LEATHERDIVA Dimiliki oleh The Garment Store CA0180686-D No. 10 Jln Putra Square 3, Indian Town Putra Square, 25200 Kuantan Pahang. . TERMA & SYARAT : - Sebarang pertukaran tidak boleh dibuat selepas confirm - Beg yang di'booking' akan disimpan 2 hari sahaja - Beg akan diserahkan selepas pembayaran penuh sahaja . #leatherdiva #leather #begkulit #kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #bazaarpaknil #shopee #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #eastcoastmallkuantan #kuantancitymall #butikkuantan

Share 1 0