(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Esok dah start keje,you all dah check ke kereta @ motor masing2?. . Jangan esok pagi2 mood ke laut sebab kereta @ motor buat hal😁.Mana2 yang naik public transport pun sama ye😁. . . Admin doakan you all esok pergi cari REZEKI dengan mental,fizikal yang happy. . Nak apply loan,mehla roger2 admin.Semua loan dari bank tau,kita kawtim baik punya😁. . . EMIR 0172041924 . . #padangkota #georgetown #bayanbaru #bayanlepas #batuferringhi #penangairport #penangport #feripulaupinang #penangsentral #butterworth #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh #bukitmertajam

Share 0 0

‘Sup fellas. 🇲🇾

Share 19 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

[IMPORTANT NOTICE] . Guyssss! Tomorrow we will launch our breakfast at new branch.. Please spread the news as the breakfast will be available at SCS Operation GMSA Team..😊 . Don’t forget to buy as our top seller Sausage Roll Legend and Egg Mayo Sandwich will be available tomorrow! Both of it only cost RM 2 onlyyyy! . Pre-order is opening now! Reserved and relax enjoying your delicious breakfast tomorrow morning! 😋. . #breakfast #entrepreneur #scspenang #cevarians #penang #penangbusiness #bayanlepas #bayanbaru

Share 0 0
vslbeautycare_penangites. VSL FOUNDATION 💗
Rm54.00
Quantity 10ml

Foundation VSL teksturnya yan

VSL FOUNDATION 💗 Rm54.00 Quantity 10ml Foundation VSL teksturnya yang lembut senang disapu pada kulit wajah. Kalanya yang natural sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Sekali cuba pasti jatuh cinta dengan Foundation VSL 😍 VSL Foundation kini berwajah baru dalam packaging yang lebih menyerlah. 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚𝐚𝐧/𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐕𝐬𝐥 🙋🏻‍♀Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 💖ID AGENT :0️⃣1️⃣-0️⃣7️⃣-0️⃣9️⃣ 🔥COD PENANG ISLAND 🚘 🔥POSTAGE ALL IN MALAYSIA 🇲🇾📦📮 📲http://www.wasap.my/601111416720 📲http://www.wasap.my/601111416720 📲http://www.wasap.my/601111416720 #vsllovers #vslbeautycare #vslmaintain #vslbeautycareagentpenang #nasrhsvslbeautycareagentpenang #vslpenangisland #vslpenang #vslmalaysia #vslbeautycareteamaniessaeman #tipskincare #tipsjagamuka #penangisland #ayeritam #farlim #datokramat #jelutong #sgpinang #balikpulau #tanjungtokong #tanjungbungah #telukbahang #bayanlepas #bayanbaru #gelugor #relau #sgara

Share 6 0

Crunchy wan tan matched with the homemade noodles and sauce. What i can say? I'm blessed P.S: the chilies is burning my throat. #foods #foodies #asianfood #foodporn #foodphotography #foodgasm #penang #bayanbaru #jalantengah #wantanmee

Share 16 0
jrm_pulau_pinang_nurul. Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834..
Nak tnya apa k

Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834.. Nak tnya apa ka, Nak order apa ka whatsapp jaa Nurul k😋😋 . Whatsapp Nurul 📲 016 755 3834 📲 016 755 3834 . Cod Area #bayanbaru #bayanlepas #Georgetown #usmpenang #batuMaung #Relau #seberangperaiutara #butterworth #KEPALABATAS #BERTAM #telukairtawar #penaga . 📭📭Pos setiap Hari😚😚 . #JamuRatuMalaya #jrmpenang #jamuratumalayaonline #jamuratumalayapenangdanst #Jamuratumalayapenang #marjaneoil #romagellacoffee #RoyalV

Share 1 0
jrm_pulau_pinang_nurul. Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834..
Nak tnya apa k

Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834.. Nak tnya apa ka, Nak order apa ka whatsapp jaa Nurul k😋😋 . Whatsapp Nurul 📲 016 755 3834 📲 016 755 3834 . Cod Area #bayanbaru #bayanlepas #Georgetown #usmpenang #batuMaung #Relau #seberangperaiutara #butterworth #KEPALABATAS #BERTAM #telukairtawar #penaga . 📭📭Pos setiap Hari😚😚 . #JamuRatuMalaya #jrmpenang #jamuratumalayaonline #jamuratumalayapenangdanst #Jamuratumalayapenang #marjaneoil #romagellacoffee #RoyalV

Share 0 0
jrm_pulau_pinang_nurul. Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834..
Nak tnya apa k

Pengumuman❗❗❗❗❗no nurul dah tukar kepada 016 755 3834.. Nak tnya apa ka, Nak order apa ka whatsapp jaa Nurul k😋😋 . Whatsapp Nurul 📲 016 755 3834 📲 016 755 3834 . Cod Area #bayanbaru #bayanlepas #Georgetown #usmpenang #batuMaung #Relau #seberangperaiutara #butterworth #KEPALABATAS #BERTAM #telukairtawar #penaga . 📭📭Pos setiap Hari😚😚 . #JamuRatuMalaya #jrmpenang #jamuratumalayaonline #jamuratumalayapenangdanst #Jamuratumalayapenang #marjaneoil #romagellacoffee #RoyalV

Share 5 0

Doggy Michael J. In da house. Snack him up. No offence to the real MJ. I suppose they really miss him so they put abit of his hairstyle on the doggy picture. Cute indeed. . . . Lots of cool snacks here. . . #mytastingoutloud #snacking #latte #chips #conveniencestore #mixcommy #foodie #bayanbaru #penang #malaysia #eateateat #snacks #fromjapan #fromthailand #fromkorea #camera #snackphotos #cutesy #hahaha #whatalaugh #justjoking

Share 29 0
emayshah. Laju sungguh pakej Singapore ni kena sambar dengan orang! Seat dah tak

Laju sungguh pakej Singapore ni kena sambar dengan orang! Seat dah tak banyak yang tinggal kalau lambat nanti hangpa yang kena tinggal😂🤭 Pakej Pakej Lain: 📍HATYAI SONGKLA 📍P.PERHENTIAN JJCM KELANTAN WHATSAPP UNTUK BOOKING DEPOSIT RM50/PAX http://www.wasap.my/60134726821 (NISA) http://www.wasap.my/60194199118 (SUHAILA) 04 - 5767377 (OFFICE) #pulaupinang #kepalabatas #bayanbaru #sungaipetani #seberangjaya #seberangperai #kulim #buterworth #bertam

Share 1 0
bybayusufi. Dah biasa sangat makan rempeyek original ?

Inginkan kelainan ?

Ingin

Dah biasa sangat makan rempeyek original ? Inginkan kelainan ? Inginkan sesuatu yang lebih sedap ? Kami menyediakan : " SALTED EGG PEYEK " ~ Peyek Teloq Masin ~ Confirm #palingsedapdidunia ! Dah ramai yang cuba & tak cukup sebalang kata mereka ! Terlajak laku terlajak sedap terlajak padu terlajak murah 👍👍👍 Hampa try cuba test tengokk dulu , confirm repeat order dan terbawa dalam mimpi hehehehe Dapatkan segera ! www.wasap.my/601133193585/Naksaltedeggpeyek #kepalabatas #perda #permatangpauh #bayanbaru #batumaung #sungaipetani #mydintamanbatik #mydinbm #uptownperda #mcdperda #tescoalma #tescoseberangjaya #seberangjaya #bukitjalil #komtarpenang #pulaupinang #butterworth #sungaidua #penaga #tikambatu

Share 3 0
bybayusufi. Dah biasa sangat makan rempeyek original ?

Inginkan kelainan ?

Ingin

Dah biasa sangat makan rempeyek original ? Inginkan kelainan ? Inginkan sesuatu yang lebih sedap ? Kami menyediakan : " SALTED EGG PEYEK " ~ Peyek Teloq Masin ~ Confirm #palingsedapdidunia ! Dah ramai yang cuba & tak cukup sebalang kata mereka ! Terlajak laku terlajak sedap terlajak padu terlajak murah 👍👍👍 Hampa try cuba test tengokk dulu , confirm repeat order dan terbawa dalam mimpi hehehehe Dapatkan segera ! www.wasap.my/601133193585/Naksaltedeggpeyek #kepalabatas #perda #permatangpauh #bayanbaru #batumaung #sungaipetani #mydintamanbatik #mydinbm #uptownperda #mcdperda #tescoalma #tescoseberangjaya #seberangjaya #bukitjalil #komtarpenang #pulaupinang #butterworth #sungaidua #penaga #tikambatu

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bybayusufi. Dah biasa sangat makan rempeyek original ?

Inginkan kelainan ?

Ingin

Dah biasa sangat makan rempeyek original ? Inginkan kelainan ? Inginkan sesuatu yang lebih sedap ? Kami menyediakan : " SALTED EGG PEYEK " ~ Peyek Teloq Masin ~ Confirm #palingsedapdidunia ! Dah ramai yang cuba & tak cukup sebalang kata mereka ! Terlajak laku terlajak sedap terlajak padu terlajak murah 👍👍👍 Hampa try cuba test tengokk dulu , confirm repeat order dan terbawa dalam mimpi hehehehe Dapatkan segera ! www.wasap.my/601133193585/Naksaltedeggpeyek #kepalabatas #perda #permatangpauh #bayanbaru #batumaung #sungaipetani #mydintamanbatik #mydinbm #uptownperda #mcdperda #tescoalma #tescoseberangjaya #seberangjaya #bukitjalil #komtarpenang #pulaupinang #butterworth #sungaidua #penaga #tikambatu

Share 1 0
hairmusesalon. 对于女孩来说染发代表换一个心情
渐层色,美眉们不妨可以来尝试我们公司所用韩国牌子染出来的蓝色🤭🤭 Appointment📲

What

对于女孩来说染发代表换一个心情 渐层色,美眉们不妨可以来尝试我们公司所用韩国牌子染出来的蓝色🤭🤭 Appointment📲 Whatsapp/Call Lew~0164260388 Hair Muse Salon 40,Persiaran mahsuri 2,11900,Bayan Lepas,PulauPinang. FB&INSTA:hairmusesalon #hairmusesalon #penanghairsalon #sunwaytunas #natural #Highlights #koreaperm #digitalperm #Jperm #s卷大波浪 #wave #hairstyle #haircolour #ozen #organic #obsidian #fade #menshairstyles #penangbayanlepas #bayanbaru #fashioncolour

Share 8 0
sendayutinggi_seberangjaya. Kenapa admin buat rutin ni jadi rutin hujung minggu? Ha, sebab biasany

Kenapa admin buat rutin ni jadi rutin hujung minggu? Ha, sebab biasanya hujung minggu barulah kita dapat pampered diri kita ni. So, bagi yang masih beginner dan tak ada masa nak buat full rutin penjagaan kulit tu, boleh try rutin ni waktu weekend. . Rutin ni biasanya boleh buat pada rutin penjagaan kulit waktu malam sebab lepas buat rutin ni, kita boleh biar skin kita berehat dari pakai makeup. . Rutinnya mudah je, cuma ada 5 step sahaja tau. First, cuci wajah. Kemudian baru kita scrub wajah. Ada yang suka scrub wajah terlebih dulu baru cuci wajah. Tak kisah mana-mana, boleh je. . Next kita pergi ke step merawat kulit dimana kita pakai toner & krim wajah yang akan merawat kulit. Dalam kes ini, krim wajah yang kita gunakan ialah Acne Cream. Siapa yang ada masalah jerawat tu, memang admin suggest korang pakai Acne Cream ni untuk bantu kecutkan dan hilangkan jerawat tu. . Last step pula ialah pakai pelembap. Pelembap ni boleh pakai siang dan malam tau. Jangan takut untuk pakai pelembap bagi yang ada masalah kulit jerawat dan berminyak ni sebab 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel ni bebas kandungan minyak & memang sangat hydrating & moisturising pada kulit kita tau. . Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) . . Boleh dapatkan secara . Cod #kulim #sungaipetani (setiap jumaat n sabtu) #bayanbaru (setiap sabtu n ahad) http://www.wasap.my/60192044991 . Cod #tasekgelugor #penanti #pdgserai #sungaidua www.wasap.my/60195538083 . Cod #seberangjaya #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi_seberangjaya #skincaretips #malaysia #malaysiagazette #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #kulitkering #kulitberminyak #kulitcantik #kulitgelap #kulitsensitif #glowglowing #sendayutinggi #acnebarsoap #facialscrubwithcollagen #scartoner #acnecream #72hrmoistx

Share 1 0
sendayutinggi_seberangjaya. Bagi wanita yang sedang berpantang, penggunaan Amme Body Tone ni sanga

Bagi wanita yang sedang berpantang, penggunaan Amme Body Tone ni sangatlah digalakkan. Ia dirumus dari pelbagai herba tradisional yang akan bantu para wanita untuk berpantang dengan lebih mudah. . Amme Body Tone ni sesuai dijadikan sebagai masker untuk badan yang bantu hilangkan sembab, angin dan kehitaman pada tubuh. Boleh sapu Amme Body Tone ni pada kawasan perut dan peha sebelum berbengkung untuk elakkan sembab pada badan selain bantu kembalikan shape tubuh. Selain tu, sapu pada dahi sebagai pilis untuk elakkan pening kepala. . Amme Body Tone RM35.00 (ahli RM31.50) . . Boleh dapatkan secara . Cod #kulim #sungaipetani (setiap jumaat n sabtu) #bayanbaru (setiap sabtu n ahad) http://www.wasap.my/60192044991 . Cod #tasekgelugor #penanti #pdgserai #sungaidua www.wasap.my/60195538083 . Cod #seberangjaya #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi_seberangjaya #skincaretips #malaysia #malaysiagazette #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #kulitkering #kulitberminyak #kulitcantik #kulitgelap #kulitsensitif #glowglowing #sendayutinggi #ammebodytone

Share 0 0