(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

✅Kakitangan kerajaan potongan lebih 60% layak mohon ✅Sektor swasta gaji rendah layak mohon ✅Jumlah pembiayaan sehingga RM300,000 ✅Kadar Serendah 3.75% ✅Tempoh pembiayaan sehingga 5 tahun ✅Tanpa penjamin / Tiada bayaran pendahuluan ✅Potongan Melalaui Bank ✅Pemindahan Baki Hutang Pinjaman Di Syarikat Lain #melaka #mitcmelaka #mydinmitcmelaka #mydinmelaka #melakafood #mcdonaldmelakamall #mmumelaka #melakariver #melakatrip #melakaunited #mbmbmelaka #mphtjmelaka #melakaphotographer #melakapeople #melakamall #muamelaka #mitc #mameemelaka #mfs #melakacafe #aeonbandarayamelaka #tescomelaka #tescochengmelaka #teamrayamelaka #hospitalpantaimelaka #hospitalmelaka #ayerkeroh #ansellmelaka #eventplannermelaka #pandangulamelakacake

Share 0 0

✅Kakitangan kerajaan potongan lebih 60% layak mohon ✅Sektor swasta gaji rendah layak mohon ✅Jumlah pembiayaan sehingga RM300,000 ✅Kadar Serendah 3.75% ✅Tempoh pembiayaan sehingga 5 tahun ✅Tanpa penjamin / Tiada bayaran pendahuluan ✅Potongan Melalaui Bank ✅Pemindahan Baki Hutang Pinjaman Di Syarikat Lain #melaka #mitcmelaka #mydinmitcmelaka #mydinmelaka #melakafood #mcdonaldmelakamall #mmumelaka #melakariver #melakatrip #melakaunited #mbmbmelaka #mphtjmelaka #melakaphotographer #melakapeople #melakamall #muamelaka #mitc #mameemelaka #mfs #melakacafe #aeonbandarayamelaka #tescomelaka #tescochengmelaka #teamrayamelaka #hospitalpantaimelaka #hospitalmelaka #ayerkeroh #ansellmelaka #eventplannermelaka #pandangulamelakacake

Share 0 0

byzahra.co BUBLE RICE & BABY CRUSH ready stock!! Kenapa kena rasa BUBLE RICE & BABY CRUSH ni? 🍫Boleh terus makan 🍫Tak perlu rendam 🍫Tak muak 🍫Harga MURAH 🍫Balang besar 🍫Chocolate meleleh Boleh whatsapp di number ni 👇🏻👇🏻👇🏻 📞011 11949288 #bukitkatil

Share 2 0

Ramai tanya apa kebaikan yang ada dalam sebotol #BirdnestEssence ni? Memang banyakkkkkk sangat tau kebaikan dia.⠀ ⠀ THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE by PNA 📌 Menyembuhkan masalah kulit jerawat. 📌 Merawat kulit muka berjeragat⠀ 📌 Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut .⠀ 📌 Mengecilkan liang pori.⠀ 📌 Melembabkan kulit sepanjang hari.⠀ 📌 Merawat masalah kulit kering dan berminyak .⠀ 📌 Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam.⠀ BAHAN UTAMA ⬇️ 📌 90% PATI SARANG BURUNG WALIT⠀ 📌 KURMA⠀ 📌 TIMUN⠀ 📌 VITAMIN C & E⠀ 📌 TOMATO ✅ KKM APROVED (Not190506537k)⠀ ✅ HALAL ⠀ RM20 !!! RM20 !!! RM20⠀ ⠀ Click link kat bio IG ni taw untuk dapatkan BNE ni taw 😘⠀ ⠀ #BNE #birdnestessence #melaka #masjidtanah #ayerkeroh #utem #cantik #selamat

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lilybloom.apparel. The less, the more! 😍 Thank you sis for sharing your ootd with us ❤😘

The less, the more! 😍 Thank you sis for sharing your ootd with us ❤😘 - Simple je kan sis ni pakai knitwear cardigan dari @lilybloom.apparel - You guys pun boleh keluar dengan sesimple dan secantiksss ni hehehe. So jangan lupa untuk grab knitted cardigan dari @lilybloom.apparel okay 😍 - #knitwear #knitwearfashion #knitwearmalaysia #knitwearmalaysiamurah #knitwearmurah #sayajualknitwear #sayajualknitwearmurah #prelovedmurah #preloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #vintageblouse #vintage #vintagemurah #vintagemurahmalaysia #vintagemalaysia #blousevintage #bajuvintage #ladiesbundle #bundleladies #uitmmelaka #uitmlendu #uitmbandaraya #utem #ayerkeroh #melaka

Share 44 0
byzahra.co. BILA DRIVE ASYIK MAKAN KACANG CAP JARI JE❗

Sebenarnya korang terfikir

BILA DRIVE ASYIK MAKAN KACANG CAP JARI JE❗ Sebenarnya korang terfikir-fikir kan apa laa snek yang sedap dimakan tak kisah laa tengah drive ke, duduk santai kat tempat kerja ke. Taraaaa. #Chocojerr here. Ni haa kita datang nak menyusul ke hati awak. Taknak awak pepening lagi benda boleh bincang kan. Meh rasa dulu chocojerr ni tengok sejauh mana awak jatuh hati dengan dia. Tengok laa balang dia besar, tahan lama. Stress kat tempat kerja pun boleh hilang insyaAllah. Alaa nanti kita baru jalan selangkah mesti awak sampai menjilat-jilat sudu tu sebab sedap sangat coklat ni. Eh eh jangan malu la. Sebab kita pun macam tu 😝 #bukitkatil

Share 1 0

*SHIKINLICIOUS OATMEAL* *OYO + FRUITTY ICE CREAM* *`Fruity Ice Cream`* 🍦 VANILLA ICE CREAM HOMEMADE 🍎 Red Apple 🍏 Green Apple 🥭 Mango 🥝 Kiwi 🍅 Dragon Fruit 🍓 Strawberry Paste 🌿Organic Chia Seed *`Overnight Yogurt Oatmeal'* 🍓 Strawberry Sparkle 🍏🍎🍓 Mix Fruit Fluffy 🥭 Mango Tango 🌽 Sweetcorn 🍫 Chocolate Crumble 🍒 Lychee Chewey Klik link di bio untuk order dan info. Penghantaran seluruh negeri #melaka #melaka #malacca #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #tanjungminyak

Share 1 1

CARI SARAPAN YANG SEDAP DAN MUDAH TERUS DIMAKAN? Meh cuba Overnight Yogurt Oatmeal dari Shikinlicious. Ada 6 hot flavour yang menjadi pilihan ramai customer kami sebelum ni. Siap ada testimoni yang turun berat bila gantikan sarapan dan dinner bersama OYO ni. Jom cuba. Ada harga promosi untuk set pakej. Follow ig shikinliciousoatmeal.melaka 😊 www.wasap.my/60125522653/NakOYOmelaka Klik link wassup untuk order dan info. Penghantaran seluruh negeri #melaka #melaka #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #pulaugadong #bertam #tanjungminyak #duyong #cheng #bukitkatil

Share 1 0

CARI MAKANAN DIET YANG SEDAP DAN MUDAH TERUS DIMAKAN? Meh cuba Overnight Yogurt Oatmeal dari Shikinlicious. Ada 6 hot flavour yang menjadi pilihan ramai customer kami sebelum ni. Siap ada testimoni yang turun berat bila gantikan sarapan dan dinner bersama OYO ni. Jom cuba. Ada harga promosi untuk set pakej. Follow ig shikinliciousoatmeal.melaka 😊 www.wasap.my/60125522653/NakOYOmelaka Klik link wassup untuk order dan info. Penghantaran seluruh negeri #melaka #melaka #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #pulaugadong #bertam #tanjungminyak #duyong #cheng #bukitkatil

Share 1 0

Makan ape tu? Nak yg mudah, cepat, sedap dan sihat? Mm, overnight yogurt oatmeal by shikinliciousoatmeal lah jawapannya. Beli dan simpan buat stok kt rumah. Yg penting #delicioushealthy . Klik link di bio untuk order dan info. Penghantaran seluruh negeri #melaka #melaka #malacca #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #tanjungminyak #pengkalanbalak #pulaugadong #cheng #kualasungaibaru

Share 0 0

Breakfast ape tu? Nak yg mudah, cepat, sedap dan sihat? Mm, overnight yogurt oatmeal by shikinliciousoatmeal lah jawapannya. Beli dan simpan buat stok kt rumah. Yg penting #delicioushealthy . Klik link di bio untuk order dan info. Penghantaran seluruh negeri #melaka #melaka #malacca #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #tanjungminyak #pengkalanbalak #pulaugadong #cheng #kualasungaibaru

Share 0 0
chocojarviralzua_melaka. TAK MANIS SANGAT, KALAU MANIS GIGI SAKIT❗

Biar betik #Chocojerr yang

TAK MANIS SANGAT, KALAU MANIS GIGI SAKIT❗ Biar betik #Chocojerr yang kita dok canang sana sini ni tak manis sangat? Tak sakit gigi? Biasa laa kita sendiri kalau makan macam tu rasa macam nak tanggal semua gigi kan 🤣 Chocojerr ni yang special dia semua golongan boleh makan. Ada mak ayah sendiri yang selit order tau, craving teruk katanya. Jom kita nak ajak membawang pasal mak kita 😋 Mak kita ni memang pantang laa benda memanis. Manis tu tak oleh, ni tak oleh. Kadang terasa hati kita ni bagai dicucuk-cucuk dengan jarum, yelaa kita belikan pape yang manis sikitt dia tolakk tepi. Tacinggg taukk! Haha Tapi bila chocojerr yang ni dia try rasa. Rasa macam ehh ni mak jiran sebelah ni bukan mak haku 🤣 Makan sampai tak benti uii. Punya laa lain dari yang lain sangat #Chocojerr ni kan. Awak tunggu apa lagi? Cari kita cepat 😝 #chocojerr #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrmelaka #satumalaysia #miniagent #agent #stokis #chocolatelovers #babycrunch #bubblerice #teamzua #teamstokiszua #teamzuaempire #chocojarviral #buatduit #income #zuaempire #melaka #codmelaka #krubong #duriantunggal #alorgajah #cheng #bukitrambai #sungaiudang #bertam #rembia #mitc #ayerkeroh

Share 2 0
chocojarviralzua_melaka. SELALU TAK MAKAN COKLAT, EH NI MAKAN PULAK❗

Dengar citer laki bini ni

SELALU TAK MAKAN COKLAT, EH NI MAKAN PULAK❗ Dengar citer laki bini ni berebut disebabkan sebalang #Chocojerr tau. Si wife dah order lebih dah, tak nak kes bergaduh berebut. Ehh tapi yang lebih tu jugak laki dia p ngap sekali. Masalahnya dulu tak suka pun coklat-coklat ni. Awat chocojerr ni dia macam kena sampuk? Haha kesian wife dia 😝 Nak tau coklat kita rasa macam mana? Yang pasti terbaik terbaik terbaik sangat 😝 #chocojerr #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrmelaka #satumalaysia #miniagent #agent #stokis #chocolatelovers #babycrunch #bubblerice #teamzua #teamstokiszua #teamzuaempire #chocojarviral #buatduit #income #zuaempire #melaka #codmelaka #krubong #duriantunggal #alorgajah #cheng #bukitrambai #sungaiudang #bertam #rembia #mitc #ayerkeroh

Share 0 0

Assalammualaikum, selamat pagi💜 Mulakan hari dengan Bismillah semoga peracangan kita dipermudahkan 🤗 #bukitkatil

Share 3 0
sumi_collectionshoppe. Asalamualaikum . Awk2 dah order ke belum??. Jgn percaya dan dengar cak

Asalamualaikum . Awk2 dah order ke belum??. Jgn percaya dan dengar cakap orang tauu..rasa dan nikmati sendiri pulut kuning rendang by @zarinazainuddin_ ini 🤤🤤🤤. . Selewat2 Order awal sehari dgn bayaran penuh. Order semasa hari delivery tidak di terima.Terus klik wasap link 📲 di bio ig @sumi_collectionshoppe untuk details dan order. www.wasap.my/60127879949 . . 👉 Setiap Jumaat. . 🚗Dataran Gemilang P4 Putrajaya. . 🚗Bangi Gateway . . 🚗Tesco Bdr Puteri Bangi . . 🚗Tesco Nilai. . . . ROAD TOUR ⤵️. . 👉SABTU 19/10-JOHOR 🚗BATU PAHAT 🚗UTHM KONVO-Booth 22D 🚗AIR HITAM 🚗KLUANG . . 👉AHAD 20/10-JOHOR 🚗BATU PAHAT 🚗UTHM KONVO -Booth 22D 🚗KLUANG 🚗S'GARANG~PONTIAN . . 👉AHAD 27/10-N.SEMBILAN 🚗Tesco Sbn Jaya . 🚗Stadium Paroi . . 🚗Tesco Seremban 2. . 🚗Tesco Lukut PD 🚗Fresco Rembau 🚗Giant Kuala Pilah. . . . 👉AHAD 3/11-MELAKA 🚗TESCO MELAKA SENTRAL 🚗MIBC AYER KEROH 🚗TESCO CHENG 🚗A.GAJAH~KLEBANG 🚗DATARAN PAHLAWAN 🚗JASIN . . . Terimakasih . #agensahpulutkuningzarinazainuddin #Putrajaya #bandarbarubangi #Klebang #Dataran1MKlebang #TescoCheng #Bukitmahkota #Nilai #Seremban #Portdickson #Rembau #Senawang #seremban2 #Batupahat #Airhitam #Kluang #Segamat #Pontian #melaka #melakatengah #Ayerkeroh #Jasin #alorgajah #pulutkuningzarinazainuddin

Share 25 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
h.a.r_shoppe. Kenapa BirdNest Essence sangat penting penjagaan wajah ?

Antaranya fu

Kenapa BirdNest Essence sangat penting penjagaan wajah ? Antaranya fungsi utama 👇 ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Merawat skin breakout / sensitif ✔ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔ Mengembalikan keanjalan kulit ✔ Meratakan bekas/lubang jerawat ✔ Menegangkan kulit ✔ Merawat kulit kusam ✔ Melambatkan penuaan ✔ Menjadikan tona kulit sekata ✔ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf antarabangsa 😍😍 . Rm 20.00 . walk in our shoppe: H.A.R. SHOPPE JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA . Opened⤵️ Monday - Sunday 10 am - 9 pm . atau whatsapp 📲 hajar 0163840663 📲 kedai 01131950663 #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #birdnestessencemurah #birdnestessencebypna #birdnestessenceoriginal #birdnestessencemelaka #birdnestserumborong #birdnestessence

Share 3 0

Assalamualaikum.. . Khas utk area MELAKA, kini PRO DIY KIT boleh didapati di Carwash Project Garage, Mitc Melaka sana.. Cepat dapatkan sekarang sebelum kehabisan stock!! Percuma :- 1) Span 2) Manual Guide . . Boleh whtsp 0135984748 utk location & pertanyaan😃 Wasap.my/60135984748/ProDiyKit-30 . #prodiykit #mitcmelaka #melaka #melakaunited #melakatrip #melakaphotographer #melakapeople #bukitberuang #ayerkeroh #batuberendam #klebangmelaka #chengmelaka #duriantunggal #bandarhilir #kotalaksamana #bukitkatil #bukitkatilmelaka

Share 3 0
lovlinbirdnestmelaka. New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? 
Apa kelebihan Lovlin Fac

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . . 💥 Birds Nest. 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious talk korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 RM25 only 😍 . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Share 1 0

Sebelum tidur macam biasa uolsss kena shake shake #susumaaez dulu taw . Bancuh dengan air suam lepas tu nak letak ais pun boleh . Bangun pagi nanti baru la rasa kulit lembab dan tak berminyak lagi . Haruslah cantik dengan susu maaez ni .☺️ Minum minum tau tau cantik. Tekan link di bio sis terus kalau nak kulit putih dan cantik atau wasap 013-6924376 untuk COD sekitar MELAKA 😘 . #maaezwarriors #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #susuuntukkulitcantik #maaezbeauty #ayerkeroh

Share 5 0