(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nazihah_abdul_ghani. Tak sempat panas stock #SuperBrand yang Zihah punch tadi duduk dekat r

Tak sempat panas stock #SuperBrand yang Zihah punch tadi duduk dekat rumah Zihah. Separuh dah terbang ke Dungun, separuh lagi yang ni SSM Hani Idayu pun datang pick up juga. Memasing dah tak nyabor nak stock laku keras ya. Hebat team #JaadzibRizqi Jom kita meroket lebih laju lagi💪💪💪 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. Produk #SuperBrand yang Zihah baru punch petang tadi sudah terbang ke

Produk #SuperBrand yang Zihah baru punch petang tadi sudah terbang ke Dungun untuk berjumpa Tuan baru. Di khabar berita sudah mendarat di Dungun sekarang ini. Terima kasih abang dan kakak ipar ku tolong hantarkan stock bisness partner yang berada di Dungun. Selamat pick up barang masing² ya. 😊 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 1 0
nazihah_abdul_ghani. Penuh bonet kereta abam grab🤭
OK dah Jom ler kita balik rumah packing

Penuh bonet kereta abam grab🤭 OK dah Jom ler kita balik rumah packing barang untuk di agihkan kepada tuan memasing.. #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions #sawadeeCATbangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #BisnesOnlineSenangLa #BisnesOnline #bisneswomen #terengganukite #terengganu

Share 6 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nazihah_abdul_ghani. KESIHATAN TERJEJAS AKIBAT JEREBU? 
Anak² demam, sakit tekak, pedih mat

KESIHATAN TERJEJAS AKIBAT JEREBU? Anak² demam, sakit tekak, pedih mata dan sebagainya. Berpunca dari udara yang tidak bersih macam sekarang ni. Atau korang ada masalah² macam kat bawah ni👇 Anak² tak suka makan sayur pon sesuai sangat amalkan minum Alfalfa ni. Sesudu dah cukup untuk tampung nutrisi anak². Meh ikthiar dengan minum air campuran #Alfalfa sebagai penawar untuk masalah yang korang hidapi. Sesudu Alfalfa🥄 = 35 kg sayuran hijau. Sesudu Alfalfa 🥄= 1 kg buah anggur. Nak try? Boleh terus wasap saya ye 😘 Tekan link kat bawah ni⤵ www.wasap.my/60129500768/Alfalfa Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #BValfalfa

Share 1 1
nazihah_abdul_ghani. \"PENANGAN SEKOTAK MAHARANI, DARAH KOTOR KELUAR LAJU MCM AIR TERJUN.. �

"PENANGAN SEKOTAK MAHARANI, DARAH KOTOR KELUAR LAJU MCM AIR TERJUN.. 😱😱" Testimoni fresh dr oven.. Sharing dr bis partner CikIntan sndiri (Pn. AYU) Sebenarnye beliau amalkan maharani utk jaminan kesihatan yg lebih baik.. Tp xsgka baru je sebulan beliau amalkn sekotak maharani dh nmpk perubahan positif.. Darah keluar dgn banyak dan laju mcm air terjun.. Mule2 panik gak beliau sbb xprnh byk mcm ni.. Tp bile dh tau kebaikan dan kesan maharani utk sistem dalaman, barulh beliau faham.. Maharani mmbntu melancarkan darah kotor beliau yg tersekat tanpa beliau sedari selama ni.. Now beliau dh xsbr nk consume kotak kedua pula selepas ni.. Asbab beliau ikut cara pengmbilan maharani dgn betul, proses pemulihan dalaman pun berlaku dgn baik.. Alhmdulilah.. CikIntan happy sgt.. Moga maharani dpt terus mmberi manfaat dan menambah nilai kesihatan yg baik pd beliau dan kaum wanita yg lain. . Yg ada masalah period terganggu blhlh amalkan maharani utk mmbantu melancarkan peredara darah kotor setiap bulan.. WA PM www.wasap.my/60129500768/maharani Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #ProjekSTG #CATchampions #sawadeeCATbangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #Maharani

Share 2 0
nazihah_abdul_ghani. \"Forgive and Forget\"

Dalam persahabatan, adik beradik atau apapun,
Su

"Forgive and Forget" Dalam persahabatan, adik beradik atau apapun, Sudah pasti sering terjadi salah faham atau pergaduhan. Ya. Itu lumrah kehidupan. Tapi bagaimana cara kita handle perkara tu? Sifat ego pasti meninggi kan? Bukan kau, aku juga sama. Tapi cuba tenang dan fikir balik, Apa punca dia? Apakah salah dia atau kita sendiri? Kawan, Jangan asyik salahkan yang lain. Sebab kadang-kadang kita tak perasan yang sebenarnya salah kita. Lisan kita, cara kita. Apa kata kalau minta maaf? Tak kira siapa mula dulu. Minta maaf bukan bermaksud kita kalah, Tapi bermaksud kita cuba didik hati kita menjadi seorang pemaaf. Dan kita cuba jaga satu ikatan persaudaraan. Allah kan sayang mereka yang pemaaf, Nabi pun sama. Kan? Jadi kita Lupakan dan Maafkan. #SharingIsCaring #BerpesanPadaDiri #IslamItuIndah #islamagamaku #terengganu #terengganukite #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions #bisnesonlinesenangLa #BisnesOnline #bisneswomen

Share 3 1
nazihah_abdul_ghani. Assalamualaikum dan selamat pagi kesayangan Zihah 😘

#IslamItuIndah #

Assalamualaikum dan selamat pagi kesayangan Zihah 😘 #IslamItuIndah #islamagamaku #Motivasi #morning #terengganukite #terengganu #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. REBUT PELUANG SEBELUM TAMAT

Pengguna yang bijak pasti ambil keputusan

REBUT PELUANG SEBELUM TAMAT Pengguna yang bijak pasti ambil keputusan dengan bijakkk. Tahniah kak ct kerana berjaya grab promosi #BVSM 1+1 dengan harga RM1973.70/2unit. Bulan ni adalah bulan terakhir promosi #SelimutTerapiDhuha, selepas ini harga kembali biasa dengan harga RM1403.70/1unit. Hari ni sale kak ct sebanyak 4 angka gemok, iaitu RM2️⃣0️⃣4️⃣3️⃣.5️⃣0️⃣.. Alhamdulillah.. Semoga sale kak ct terus berganda-ganda lagi. Aamiin Ya Allah Ya Mujib Tunggu tau esok Zihah punch #SelimutKesanSecepat10Saat kak ct. 😊 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #bisnesonlinesenangLa #BisnesOnline #terengganu #terengganukite

Share 1 0
nazihah_abdul_ghani. CANTIK BERSAMA COZUMA😍

Customer tetap setiap bulan a.k.a kakak ipar

CANTIK BERSAMA COZUMA😍 Customer tetap setiap bulan a.k.a kakak ipar Zihah tengah kyusuk memilih set Cozuma. Sebelum ni cozuma lipstick memang menjadi pilihan kak ja. Katanya best pakai cozuma lipstick sebab ia boleh merawat bibir dan melembapkan bibir. Kali ini kak ja tambah set make up cozuma lain pula, cozuma lipstick, cozuma eye palette dan cozuma blush palette dengan berjumlah RM2️⃣1️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣ semua sekali. Terima kasih kak ja🥰 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. WANITA DAN KECANTIKAN MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN.

Hari ni Zihah main

WANITA DAN KECANTIKAN MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN. Hari ni Zihah main conteng-conteng muka dengan set Cozuma. Tak pergi mana-mana pun, saja rasa nak bermake up😁 Kecantikan ini sering kali dicacatkan oleh masalah kulit yang tak pernah diundang. Antaranya ; ▪Kedutan Akibat Penuaan Pramatang ▪Parut ▪Liang Pori Terbuka ▪Jeragat ▪Tona Kulit Tak Sekata ▪Kulit Kusam KINI TAK PERLU RISAU LAGI. INFINENCE SERUM, BIO EVER PLUS DAN SET COZUMA INI AKAN JADI PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KULIT KITA. Senang sangat korang nak dapatkan agent tutup liang pori and renew skin cell ni... KLIK JE SINI ---> www.wasap.my/60129500768 laju2.. Terus ke depan pintu rumah anda atau ke office anda :) Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #TeknikPetir #TeknikPanah #InfinenceSERUM #CozumaSeries #BioEverPlus #ManagerNAZIHAH #JaadzibRizqi

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. MAHARANI KELENGKAPAN UNTUK WANITA👍👍... Konsisten selama 2bulan bertu

MAHARANI KELENGKAPAN UNTUK WANITA👍👍... Konsisten selama 2bulan berturut2 alhamdulillah segala masalah dalaman serta luaran wanita dapat diatasi😍😍... ✅Muka kelihatan berseri2 ✅Sakit2 badan dah lenyap pergi ✅Jerawat di bahagian belakang pun dah remove ✅Suami semakin SAYANG tu yang paling penting😘😘... Kalau dah serba lengkap rasa2 nak tinggalkan makan MAHARANI atau nak lebih konsisten lagi ya awak⁉⁉... nak MAHARANI pujaan hati si maharaja nih. Boleh roger Zihah ya www.wasap.my/60129500768/maharani Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏🙏🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #Maharani

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. 🌿BV ALFALFA SEMBUHKAN GOUT🌿 ========================
Kredit : Galeri

🌿BV ALFALFA SEMBUHKAN GOUT🌿 ======================== Kredit : Galeri Testimonial STG Testimoni HOT dari customer.❗❗❗ Sejak diperkenalkan BV ALFALFA oleh rakan biz sekarang ini bapa saya sudah mampu berjalan macam biasa setelah menderita hampir sebulan akibat gout.. Sudah pelbagai jenis produk dan ubat dicuba namun hasilnya tetap sama.. . Tapi tak sangka segelas bv alfalfa diminum 3 kali sehari dapat menjadi ikhtiar untuk merawat gout, mengawal kelestrol, menyejukkan badan dan banyak lagi kelebihannya. Ruginya kalau tak cuba BV Alfalfa ni. Harga pun berpatutan & mampu milik! Berminat nak cuba BV Alfalfa ni klik je link di bawah untuk order @ info lanjut ⬇ www.wasap.my/60129500768/BVAlfalfa Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. SIAPA SANGGUP TAK MAKAN SEAFOOD😌🤔
.

Sharing testimoni from Allod Be

SIAPA SANGGUP TAK MAKAN SEAFOOD😌🤔 . Sharing testimoni from Allod Bergelora : . “Alhamdulillah aku dah jumpa penawar untuk penyakit 'GOUT' aku. Serius beb, kalau gout tu datang, memang sangatttttt sakit. . Lagi2 time nak buat kerja ambik gambar. Kalau paksa jugak berjalan memang boleh keluar air mata la. . So, dah 5 bulan gout tu tak datang. Sebab aku try satu produk ni. Namanya BV Alfalfa. Dia just macam ubat campuran untuk minuman harian kita. Minum sirap ke, soya ke, strawberi ke. Campurkan sikit Alfalfa tu. MUJARAB BEB! . Semalam memang bedal habis kat SHELL OUT! Memang tak takut dah. Akhirnya berjaya jugak ikhtiar aku selama ni. Setiap penyakit kan ada ubatnya.” . KASI TRY SESAPE YANG ADE MASALAH GOUT TU YE! . Nak bagi lagi manis, campurkan gula Sweetality. Tak perlu risau, potong gula tak potong manis. . . WhatssApp Zihah ye 😊 www.wasap.my/60129500768/BValfalfa alfalfa . . . #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #BisnesOnline #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #JaadzibRizqi #BValfalfa

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. Orang yang nak BERJAYA akan berusaha bersungguh sungguh untuk BERJAYA.

Orang yang nak BERJAYA akan berusaha bersungguh sungguh untuk BERJAYA. Orang yang nak GAGAL juga akan bersungguh sungguh untuk mencipta alasan untuk GAGAL. Jadi, anda nak BERJAYA atau GAGAL? Mesti la BERJAYA kan, jadi mulai dari hari ni FOCUS dengan apa yang anda impikan kerana FOCUS ini membuatkan anda menumpukan seluruh tenaga dan pusat perhatian kita pada matlamat tersebut. Ingat, manusia adalah makhluk yang dikurniakan dengan mindset yang subconscious mind yang dasyat. Apa yang diFOKUSkan pada minda itu lah nanti yang akan diterjemahkan menjadi sebuah realiti! #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions #bisnesonlinesenangLa #BisnesOnline #bisneswomen #terengganukite #terengganu #BerpesanPadaDiri #Motivasi

Share 2 0
nazihah_abdul_ghani. SERAMMMNYAAA😱 GULA TINGGI‼️‼️ Haa itulah yang ibu² mengandung rasa..m

SERAMMMNYAAA😱 GULA TINGGI‼️‼️ Haa itulah yang ibu² mengandung rasa..masa mengandung ni la selalunya kena.. kan kan.. Padahal sebelum ni takde makan manis² sangat pun. Yer ke tak makan manis sgt tuuuuuu....🤭hehe. mane nak perasan..masa mengandung semua sedappp ye tak😃😁 Haaa....bila korang nak masak or minum , guna je gula #SWEETALITY ni..makan dan minum yg manis² dah tak perlu risau gula tinggi. Macam gambar testimoni seorang pengguna Sweetality yang Ana share di bawah ni... happynya dia bila result setiap kali checkup, bacaan kencing manisnya bawah 5.. Wowww.. Memang mengujakan lah. "TAKDE KENCING MANIS DAH"-katanya.. BESTkan👍😍 EH.. yang tak mengandung pun BOLEH..ini lah masanya kita nak tukar pada GULA SIHAT,.. 👍Granulated Sweetener Sweetality ni 80% kurang kalori dari gula putih biasa... 👍Liquid Sweetener Sweetality pula ZERO kalori. Jom gantikan gula biasa dengan gula sihat SWEETALITY ini..Untuk pertanyaan lanjut boleh pm Zihah, klik je link ni👇 www.wasap.my/60129500768/sweetality Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH Credit to CDM Ezan Hazlizan tuk testimoni👍

Share 2 0
nazihah_abdul_ghani. CUACA SEKARANG TAK BERAPA BAGUS...JEREBU, PANAS 🔥🔥 KESIHATAN PUN MER

CUACA SEKARANG TAK BERAPA BAGUS...JEREBU, PANAS 🔥🔥 KESIHATAN PUN MEROSOT⁉️ Sekarang ni cuaca agak panas menyengat, tambahan dengan jerebu yang semakin serius. Jika tak jaga kesihatan, kita mudah dapat selsema, demam/batuk2...so, pastikan minum air banyak. Dengan #BValfalfa @ air detoks TERBAIK insyaallah kesihatan kita terjaga 😀 Senang saja.. Hanya bancuh 2-3 sudu BV Alfalfa dlm air dan titiskan Sweetality sikit. Jadilah.. Nak sedap lagi, perah sikit lemon dan letak ais.. Perrrgghhh❗Refreshing❗ Bv Alfalfa + Sweetality = Jus Sweetafa 💚Gabungan TERBAIK 💚BERKHASIAT 💚Memberi TENAGA 💚RENDAH Kalori 💚Sesuai untuk SEMUA Selain itu ia juga mampu menyahkan toksin dan mengurangkan kandungan kolestrol dalam badan. 1 sudu Alfalfa = 1kg sayur. Nahh! sesuai sangat untuk anak-anak yang tidak suka makan sayur. Boleh juga di bawa ke sekolah sebagai bekal... ALFALFA menambah Nilai Kesihatan, SWEETALITY Pemanis Kesihatan. Jom Amalkan setiap hari untuk KESIHATAN yang lebih baik. Berminat nk try. www.wasap.my/60129500768/sweetafa Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #ProjekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #tarikRM100sehari #BVAlfalfa #airDetoks #asma #gout #kolesterolTinggi #Sweetality #GulaSihatRendahKalori #lebihManisDariGulaBiasa #sesuaiUtkDiabetes

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nazihah_abdul_ghani. Ketikamana kita sedang berhadapan dengan Ujian dan masalah, ingatlah t

Ketikamana kita sedang berhadapan dengan Ujian dan masalah, ingatlah tiga perkara ini : 1) Ianya adalah bersifat sementara, lama atau sekejap tergantung pada kita untuk terus memikirkan atau melepaskannya. 2) Ianya sudah ditakdirkan Allah, ia tetap dan pasti berlaku dengan izin Allah, berhenti berterusan menyalahkan diri sendiri atau orang lain, tarik nafas dan lepaskan beban itu, fokus pada jalan penyelesaian jika perlu. 3) Ianya adalah satu peluang untuk mendapat ganjaran pahala sekiranya kita bersabar. Lagi cepat redha dan sabar lagi cepat dapat hikmahNya. Manfaatkan peluang ini. #UAHSahabatDuniaAkhirat Ustazah Asma Harun #IslamItuIndah #islamagamaku #BerpesanPadaDiri #MuhasabahDiri #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions #bisnesonlinesenangLa #BisnesOnline #bisneswomen #terengganukite #terengganu

Share 2 0
nazihah_abdul_ghani. COZUMA CC CREAM

Ada yang mencari-cari foundation yang mudah & simple

COZUMA CC CREAM Ada yang mencari-cari foundation yang mudah & simple untuk daily use..yang simple,mudah tak heavy sangat? Tak kan hari-hari nak mekap macam pengantin ye dok.. Meh kakak perkenalkan CC Cream Cozuma yang memang sangat sesuai untuk wanita2 yang tak ada masa nak mekap lama2 tapi nak nampak cantik & natural. 🌷 Cozuma CC Cream krim wajah ni sangat halus dan juga bertekstur lembut. 🌷 Sangat ringan apabila dipakai dan mudah meresap ke kulit wajah. || KELEBIHAN COZUMA CC CREAM || ✅ Menyembunyikan cela ✅ Mencantikkan kulit ✅ Menjadikan kulit lebih glowing ✅ Memudarkan parut jerawat dan jeragat ✅ Tidak berminyak ✅ Tidak melekit ✅ Mudah dicuci ketika ingin bersolat ✅ Kulit lebih cerah ✅ Mengecilkan pori wajah ✅ Tona kulit lebih sekata Paling best 1 tiub Cozuma CC Cream (50ml) ni boleh bertahan sehingga 6 bulan @ lebih penggunaan. Best kan 😍😍 Berminat dengan Cozuma CC Cream ni jomm dapatkan SEKARANG 👇👇 www.wasap.my/60129500768/CozumaCCcream Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏🙏🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #CozumaCCcream

Share 2 0
nazihah_abdul_ghani. Dapat tidur lena selepas lebih 10 tahun tidak boleh tidur waktu malam.

Dapat tidur lena selepas lebih 10 tahun tidak boleh tidur waktu malam. ( Kredit to sis Ku Hasmila pengalaman dari ibunya sendiri ) Badan yg dulu sentiasa letih tak bermaya, riak muka sentiasa macam orang sedih dan menahan sakit, Nak berjalan jauhpun tak larat dan memilih duduk saja dirumah kerana masalah sukar tidur. Alhamdulillah Asbab ikhtiar dengan BVSM 16 Feb 2018 yg lalu dah banyak perubahan berlaku....tidur malam pun lena. Badan dah cergas semula. Nak masak kat dapur, mengemas rumah dah tak jadi masalah dah. Seronok dan bersyukur sesangat sebab tengok mak cik ni dah boleh bercerita panjang. Dah boleh menyangkul diladang...syukur katanya bila dapat kembalikan kesihatan yg dah lama diimpikan bertahun2. Kita hanya ikhtiar selebihnya kita serah pada Allah. Nak BVSM 📲 www.wasap.my/60129500768/bvsm Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 1 0
nazihah_abdul_ghani. SEPTEMBER SURPRISE !!!!! Khas sempena Hari Malaysia, Dan menunjukkan k

SEPTEMBER SURPRISE !!!!! Khas sempena Hari Malaysia, Dan menunjukkan kasih sayangi malaysia, hari ni Zihah buat #SaleHariMalaysia. So boleh tengok gambar untuk Sales Produk2 Terpilih ya! Atau klik link ni untuk GRAB NOW !! www.wasap.my/60129500768/salesharimalaysia Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. MALAYSIA DAY SALES❗🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semua promo RM62 SAHAJA.

Jimat bergan

MALAYSIA DAY SALES❗🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semua promo RM62 SAHAJA. Jimat berganda RM62 sahaja !! Semua produk-produk hot sahaja 🔥🔥🔥 Set Eziclean, Min Kaffe , Min Cha, baja Ezigrow, lotion & Femi9 intimate wash . Jom GRAB sekarang❗ 📲www.wasap.my/60129500768/malaysiasale Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH

Share 1 0
nazihah_abdul_ghani. RM424.70 SALE PAGI INI

Group sale dari team Zihah yang tinggal di Kua

RM424.70 SALE PAGI INI Group sale dari team Zihah yang tinggal di Kuala Berang, pagi ini SM Nor Hasmah Mohamed masuk sale team beliau sebanyak RM424.70.. Semoga sale Team kak kiki terus berganda-ganda lagi. Aamiin Ya Allah Ya Mujib Bisness mudohhh.. Stokis jauh, minta tolong leader/mentor punchkan sale. Itu lah best bisness gaya STG bisness berjemaah, saling tolong menolong. Bukan saja dapat untung runcit, bonus.. Malah boleh buat ladang pahala juga😊 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions #projekSTG #SawadeeCATBangkok 🙏 🙏 🙏 #letsuccessmakethenoise #ManagerNAZIHAH #BisnesOnlineSenangLa #BisnesOnline #terengganu #terengganukite

Share 0 0
nazihah_abdul_ghani. Sebelum kita lelap mata, muhasabahlah diri kita. Semoga tidur itu bers

Sebelum kita lelap mata, muhasabahlah diri kita. Semoga tidur itu bersama taubat dan menjadi lebih baik jikalau diizinkan bangkit pada esok hari. Assalamualaikum dan selamat malam kesayangan Zihah 😘 #IslamItuIndah #islamagamaku #BerpesanPadaDiri #MuhasabahDiri #selamatmalam #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #CATchampions

Share 3 0
nazihah_abdul_ghani. Akhirnya dah ada penunjuk.. Sebelum ni pakai jari telunjuk je🤭

Tenan

Akhirnya dah ada penunjuk.. Sebelum ni pakai jari telunjuk je🤭 Tenang je bila baca Al-Quran, peluk Al-Quran kan.. 😊 Jadikanlah Al-Quran itu sebagai "surat cinta" sepanjang masa. Bacalah Al-Quran walaupun satu muka surat setiap hari kerana al Quran memberi petunjuk ke jalan yang benar. #BerpesanPadaDiri #IslamItuIndah #islamagamaku #ManagerNAZIHAH #ProjekSTG #FavoriteColourPink 😍

Share 2 0