(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
emaskoreabangkokonline. .ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh

.ez Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Lebar 0.7cm Panjang 18.5cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 60 FREE poslaju 1 Malaysia . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #promosi #instashopmalaysia #hargalelong #visitmyig #emaskoreatermurah #terlajaklaris #freeposlaju #cincinemaskorea #lakukeras #gelangdewasa #lelong #hargaborong #gelangemaskorea #emaskoreamurah #emaskorea #gelangbudak #rantaileher #rantaitangan #ajimaura #terapiinstagram #emaskoreamurahmurah #emas #emaskuning #cop916 #adacop916 #gelangfesyen #rantaitangancoco #gelangcoco

Share 2 0

Bertingkek-tingkek Appecut kat kedai nie..Sambil shopping baju jangan lupa shopping Appecut Max sekali..💃🏾💃🏾💃🏾 Sis kita nie jual bagi membantu ramai kat luar sana yang mengalami masalah berat badan yang membimbangkan.. So Appecut Max dapat membantu menurunkan berat badan 3-7 kg hanya dalam masa 15 hari sahaja...🥳🥳 . . Jom order sekarang📲 01116084977 . . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutkasipecah #appecutmaxnerrys #appecutlovers #nakkurus #nakdiet #johor #labuan #bangi #kajang #nilai #segamat #tangkak #kelantan #naknikah #naktunang #melaka #selangor #kawalseleramakan #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia

Share 0 0
jamuherbajuanitakualalipis. Jamu bukan ubat.

Jamu ni lebih kepada membantu merawat masalah dalama

Jamu bukan ubat. Jamu ni lebih kepada membantu merawat masalah dalaman wanita. Jamu ni ibarat supplement dari zaman opah-opah kita lagi. Yelah, dulu mana ada doktor moden macam sekarang..Semua penyakit nak ikhtiar sendiri cari penawar. Salah satu nya, Jamu ni lah Ikhtiar dari mereka untuk diwarisi kepada kita untuk kekal sihat cergas tubuh badan. Jangan diperlekeh herba kampung..Banyak khasiat tersembunyi yang wajib korang tahu❤️ 🌸Master Agent MJZ068🌸 #agentjuniorwanted #juanitabeauty #jamu  #jamuherba #jamuherbajuanita #jamuhomemade #jamuturuntemurun #jamulover #juanita #keputihan #wanita #wanitasexy #nakcantik  #kecantikan #jamuherbal #kurus #sakit #sakiturat #sakitotot #diet #produkviral #produkkurus #trendingnow #milkbooster #trendingmalaysia #lakukeras #beauty  #ctdk

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hanya dengan 15 hari sahaja anda akan mengalami perubahan dengan minum Appecut Max..Sebab tuelah sis kita nie lepas beli barang dapur terus deal suh Cod dekat dia tak tunggu esok..💃🏾💃🏾 . Jom kita cantik kurus dan sihat bersama Appecut Max..💪🏻💪🏻.. . Nak selit order bolehlah wasap sekarang 📲 011-16983188 . . #appecut #appecutmax #appecutnerrys #appecutkasipecah #codappecutmax #labuan #tangkak #damansara #bangi #kajang #nilai #johor #perling #senai #segamat #melaka #kulai #naktunang #naknikah #kluang #igersmalaysia #naksentap #sentap #lakukeras #jomkurus1malaysia

Share 3 0
bestbuybeauty_plaza. SHALICIOUS MIXBERRY POWDER 🍇🔝
.
PALING LAKU❗ PALING PADU❗ PALING LAR

SHALICIOUS MIXBERRY POWDER 🍇🔝 . PALING LAKU❗ PALING PADU❗ PALING LARIS❗ FREE FOUNDATION SHALICIOUS . ▶ Fenomena putih kat malaysia ni menjadi2 tau lepas tgk owner shalicious ni putih melepak cantik gebu 😱 Mana tak nya, putih cuma kemam #shaliciousmixberry je you alss 😍🎊 . 👉🏻 3X BOOSTER EFFECT 👉🏻 3X GANDA LEBIH EFEKTIF 👉🏻 3X LEBIH CEPAT BERKESAN . ➖ Cara consume pula sangatlah senang. ➖ Boleh kemam sahaja atau boleh mix terlebih dahulu dengan air dan minum. ➖ Dan pastikan konsisten minum air 2-3 liter sehari untuk kesan yang lebih maximum. ➖ Dan perlu jaga pemakanan juga. . Siapa ikot cara pengambilan yang betul atas ni dapat lah kesan super owesome okey 👍🏻💃💃. . #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #shalicioushq #shaliciousempire #shaliciousmixberry #shaliciousmixberrypowder #shaliciousmixberrypowderenrichesvitc #shaliciousmixberrypowderterbaik #shaliciousmixberrypowder200gram #shaliciousmixberrypowderreadystock #shaliciousmixberrypowderoriginal #shaliciousmixberrypowderborong #shaliciousmixberrypowderbbbp #shaliciousmixberrypowderpasirgudang #shaliciousmixberrypowderjohor . 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706. . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman. . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii . #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

Share 1 0
emaskoreabangkokonline. .ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak

.ez Emas Korea Tiada cop 9I6 ✖ . Rantai leher dewasa Panjang 60cm Tak boleh potong pendek ✖ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 70 FREE poslaju 1 Malaysia . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #promosi #instashopmalaysia #hargalelong #visitmyig #emaskoreatermurah #terlajaklaris #freeposlaju #cincinemaskorea #lakukeras #gelangdewasa #lelong #hargaborong #gelangemaskorea #emaskoreamurah #emaskorea #gelangbudak #rantaileher #rantaitangan #ajimaura #terapiinstagram #emaskoreamurahmurah #emas #emaskuning #cop916 #adacop916 #gelangfesyen #rantaitangancoco #gelangcoco

Share 1 0
emaskoreabangkokonline. .ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak

.ez Emas Korea Tiada cop 9I6 ✖ . Rantai leher dewasa Panjang 60cm Tak boleh potong pendek ✖ Tak boleh tambah panjang ✖ . Lebar : 0.5cm - RM 80 0.6cm - RM 90 FREE poslaju 1 Malaysia . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #promosi #instashopmalaysia #hargalelong #visitmyig #emaskoreatermurah #terlajaklaris #freeposlaju #cincinemaskorea #lakukeras #gelangdewasa #lelong #hargaborong #gelangemaskorea #emaskoreamurah #emaskorea #gelangbudak #rantaileher #rantaitangan #ajimaura #terapiinstagram #emaskoreamurahmurah #emas #emaskuning #cop916 #adacop916 #gelangfesyen #rantaitangancoco #gelangcoco

Share 2 0

Hari Ahad ni banyak jemputan kenduri kan. Uolss yang makan banyak di rumah kenduri sampai tak selesa perut tu jangan risau sebab uolss boleh cuba Venocut macam yang diborong oleh sis ni. Venocut ni tablet detox untuk membersihkan usus dan detox badan. Ambil 1 tablet sebelum tidur dan esoknya uolss akan dapat membuang dengan lancar dan puas hati. Whatsapp untuk cuba Venocut 📲 .www.wassap.my/+60132450222 . #venocut #postage #confirmlawas #codvenocut #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #appecutkasipecah #venocutnerrys #detox #pildetox #melaka #malaysia #kualalumpur #pahang #onlineshopping #penang #kelantan #johorbahru #bangi #putrajaya #susahlawas #sembelit #buangtoksindegil #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia

Share 0 0

Khasiat LadyUp untuk wanita yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran. Tak perlu mekap tebal hanya consume jamu perisa strawberi Ladyup kecantikan sebenar terus terpancar. Lupakan yg lain. Jom cuba now 📲 .019 677 0025 . #ladyup #jamuwanitamoden #jamu #jamumoden #jamuwanita #wanita #emak #kualalumpur #codladyup #ladyupnerrys #ladyupserikembangan #malaysia #seremban #shahalam #pahang #putrajaya #serikembangan #johorbahru #beritenaga #bangi #setiawangsa #damansara #negerisembilan #nakcantik #missv #senggugut #naksihat #keramat #viral #lakukeras

Share 0 0
emaskoreabangkokonline. .ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Lebar 0.9cm
Panj

.ez Emas Korea Tiada cop 9I6 ✖ . Gelang tangan dewasa Lebar 0.9cm Panjang 19cm Tak boleh potong pendek ✖ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 70 FREE poslaju 1 Malaysia . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #promosi #instashopmalaysia #hargalelong #visitmyig #emaskoreatermurah #terlajaklaris #freeposlaju #cincinemaskorea #lakukeras #gelangdewasa #lelong #hargaborong #gelangemaskorea #emaskoreamurah #emaskorea #gelangbudak #rantaileher #rantaitangan #ajimaura #terapiinstagram #emaskoreamurahmurah #emas #emaskuning #cop916 #adacop916 #gelangfesyen #rantaitangancoco #gelangcoco

Share 4 0

Kelebihan *LipoCut* : 🔥Mengempiskan perut buncit 🔥Mengecilkan lengan dan peha 🔥Mengurangkan kesan selulit 🔥Melegakan sakit sendi dan otot 🔥Membuang angin dalam badan 🔥Memecahkan lemak degil 🔥Membentuk semula bentuk badan yang ideal CARA PENGGUNAAN LIPOCUT : 1- Sapukan setiap hari di waktu pagi dan petang. 2- Lebih berkesan disapu selepas mandi. 3- Letak sedikit krim LIPOCUT dan sapukan secara gerakan arah pusingan jam sehingga ia diserap dengan sempurna. . Jom! Cuba Lipocut! Whatsapp sekarang untuk dapatkan Lipocut📱012-3213910 . #lipocut #codlipocut #hotcream #lotionpanas #lipocutfeedback #ibumengandung #putrajaya #lipocutnerrys #serikembangan #malaysia #selangor #kualalumpur #johorbahru #penang #ibuberpantang #wanita #puchong #kinrara #perlis #melaka #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #viral #lakukeras

Share 0 0

Converse 70s high Chuck Taylor Maroon Renbow Quality Import Premium Made in Vietnam SIZE 37/38/39/40/41/42/43/44 Price. 355.000 💯real Picture Kelengkapan : box,double tali,kaoskaki dan stiker. Contact Person : Whatsapp:081222999043 Id line:cdgshoes pengemasan barang rapih & aman 🚚 Pengiriman Via JNE / J&T Luar & dalam kota TERIMAKASIH 😉🤗 #converseimport #jualsepatu #sneakersmurah #olshopjakarta #olshopbandung #olshopbatam #sepatupria #sepatuwanita #importwanita #murahmeriah #converseori #converseonestar #conversemurah #bestseller #spokatology

Share 30 0
bestbuybeauty_plaza. 🌷☘ MADERME MILD SOAP ☘🌷
.
Perkenalkan MADERME,sabun mandi diperkayak

🌷☘ MADERME MILD SOAP ☘🌷 . Perkenalkan MADERME,sabun mandi diperkayakan dengan khasiat semulajadi 🍒 tiada pewangi, tiada pewarna dan tiada bahan pengawet. 🍒 semua jenis kulit dan untuk. semua peringkat umur (Bayi hingga ke warga emas). . Kelebihan sabun ni adalah, boleh digunakan sebagai;- 🍒 sabun, syampoo, krim. CARA GUNA MADERME MILD SOAP : 🍒 Krim : Buihkan sabun maderma dengan sedikit air, gosok di kedua tapak tangan sehingga buih menjadi pekat seperti krim , sapu di kulit bermasalah dan biarkan kering (2-3 kali sehari) 🍒Shampoo : Untuk masalah kulit kepala , buihkan di tapak tangan, sapu di seluruh bahagian kepala sehingga rata, biarkan 10 -30 minit sebelum bilas 🍒Sabun: Sebelum mandi buihkan sabun, ratakan ke seluruh badan biarkan 5 minit dan bilas. . Nak cuba? Jom grab dengan bbbp 😘🌹 . #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #bukitdahlia #pasirgudang #maderme #madermemildsoap #madermebukitdahlia #madermepasirgudang #madermejohor #madermemartasha #madermeoriginal #madermeekzema #madermestokis #madermemildsoapbbbp #madermemildsoapbukitdahlia #madermemildsoappasirgudang . 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706. . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman. . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii . #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

Share 0 0
emaskoreabangkokonline. .ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh

.ez Emas Korea Ada cop 9I6 ✔ . Gelang tangan dewasa Kanak-kanak boleh pakai ✔ Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . Lebar : 1.5cm - RM 70 2.0cm - RM 80 FREE poslaju 1 Malaysia . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangmurah #promosi #instashopmalaysia #hargalelong #visitmyig #emaskoreatermurah #terlajaklaris #freeposlaju #cincinemaskorea #lakukeras #gelangdewasa #lelong #hargaborong #gelangemaskorea #emaskoreamurah #emaskorea #gelangbudak #rantaileher #rantaitangan #ajimaura #terapiinstagram #emaskoreamurahmurah #emas #emaskuning #cop916 #adacop916 #gelangfesyen #rantaitangancoco #gelangcoco

Share 2 0
iera_nadzierah. Jamu bukan ubat.

Jamu ni lebih kepada membantu merawat masalah dalama

Jamu bukan ubat. Jamu ni lebih kepada membantu merawat masalah dalaman wanita. Jamu ni ibarat supplement dari zaman opah-opah kita lagi. Yelah, dulu mana ada doktor moden macam sekarang..Semua penyakit nak ikhtiar sendiri cari penawar. Salah satu nya, Jamu ni lah Ikhtiar dari mereka untuk diwarisi kepada kita untuk kekal sihat cergas tubuh badan. Jangan diperlekeh herba kampung..Banyak khasiat tersembunyi yang wajib korang tahu❤️ 🌸Master Agent MJZ068🌸 #agentjuniorwanted #juanitabeauty #jamu  #jamuherba #jamuherbajuanita #jamuhomemade #jamuturuntemurun #jamulover #juanita #keputihan #wanita #wanitasexy #nakcantik  #kecantikan #jamuherbal #kurus #sakit #sakiturat #sakitotot #diet #produkviral #produkkurus #trendingnow #milkbooster #trendingmalaysia #lakukeras #beauty  #ctdk

Share 3 0

Bila keluar pakai AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN rasa confident ja nak tadah muka dekat matahari 🌞 . Sebelum nak dapatkan sun kissed wajib pakai AINAA SUNSCREEN supaya skin kita di protect 😍 . Alhamdulillah selama Ieka pakai ni takde burn pada muka hehe happy sangat 🥰 Ieka share apa yang Ieka pakai jugak sebab nak sama2 skin sihat dengan u guyss 😉 . So u guyss nak sun kissed jugak make sure jangan skip sunscreen okay 👌🏻 . Just click link di bio for oder ❤️ . #meletop #teamroketnsa #nsastokisserum #ainaaserum #ainaaserumselangor #ainaa serum feedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum #serum #serummukapalingberkesan #ainaserumjb #ainaserumpasirgudang #ainaserumipoh #ainaserumuum #utm #uum # #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumrawang #ainaserumrapatsetia #ainaserumcodipoh #lakukeras

Share 6 0
herbamagic. Saya beli hari tu dekat moa( kementerian pertanian dimaha... Dah lama

Saya beli hari tu dekat moa( kementerian pertanian dimaha... Dah lama saya pakai.. Saya pakai untuk sakit sengugut... Gatal gatal..lepas tu saya kerja luar Selalu pening kepala bila kena panas😌 Bila saya sapu rasa sejuk jer kepala selesa sanggat..👍 Lepas tu saya bagi dekat mak ayah .. Dekat kampung.. Diorg semua pakai termasuk suami saya..👍 Satu lagi saya suka dia tak berminyak dan tak meleket pun.. Bau dia pun wangi jer❗️❗️ #agenwanted #pemborong #lakukeras #herbal #bestproduk #no1 #produkmalaysia

Share 0 0

Bertingkek-tingkek Appecut kat kedai nie..Sambil shopping baju jangan lupa shopping Appecut Max sekali..💃🏾💃🏾💃🏾 Sis kita nie jual bagi membantu ramai kat luar sana yang mengalami masalah berat badan yang membimbangkan.. So Appecut Max dapat membantu menurunkan berat badan 3-7 kg hanya dalam masa 15 hari sahaja...🥳🥳 Jom order sekarang📲 .www.wassap.my/+60132450222 #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutkasipecah #appecutmaxnerrys #appecutlovers #nakkurus #nakdiet #johor #labuan #bangi #kajang #nilai #segamat #tangkak #kelantan #naknikah #naktunang #melaka #selangor #kawalseleramakan #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bestbuybeauty_plaza. F BEAU SHOT by FAZURA 💐🔝
.
🍅 F BeauShot adalah minuman berasaskan t

F BEAU SHOT by FAZURA 💐🔝 . 🍅 F BeauShot adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 Hari ❄‼ . 🍅 Kelebihan F Beaushot - Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah - Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam. - Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah - Merawat masalah jeragat dan jerawat - Menjadikan tona kulit lebih sekata - Memudarkan parut muka dan badan - Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah - Merawat masalah kulit kusam. . 🍅 Cara pengambilan: Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari . #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #bukitdahlia #pasirgudang #beaushotbyfazura #fatzura #supplimentkecantikkan #beaushotfazuraterbaik #fbeaushotfazuraoriginal #beaushotbyfazurastokis #beaushotbyfazurabbbp #beaushotbyfazuraputihgebu #beaushotbyfazurapasirgudang #beaushotbyfazurajohor . 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706. . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman. . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii . #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

Share 0 0

Kenduri pertunangan atau perkahwinan dah nak dekat??? Tak kisahlah uolss yang si pengantin ke bridesmade ke atau tetamu. Yang penting uolss nak nampak kurus dan cantik dalam gambar. Sempat lagi tau uolss nak cuba Appecut. 2-6 kg mudah je nak hilangkam sebelum majlis nanti. . Jom dapatkan Appecut dan cuba sekarang ok 📲 011-16983188 . . #appecut #cod #confirmkurus #codappecut #appecutnerrys #appecutmaxnerrys #appecutkasipecah #appecutlovers #weightloss #melaka #malaysia #johor #pahang #onlineshopping #kluang #perling #kulai #nakkurus #nakdiet #kawalseleramakan #kurussebelomraya #nakkahwin #nakbertunang #raya2019 #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia #postageseluruhmalaysia

Share 2 0
clvbeautifulforall. Matanya lirik-lirik selalu, wajahnya manis- manis ayu😘😘 Bertambah ay

Matanya lirik-lirik selalu, wajahnya manis- manis ayu😘😘 Bertambah ayunya, makin terserlah bibirnya yang menawan. Ini semua kerana #MashoraliquidmatteCLV . Korang nak rasa tak macam ni? Calit ja Liquidmatte , tapi pastikan Mashora liquidmatte by CLV . #CLV #produkjamucantikdansihat #lakukeras #produkjamucantikdansihat #jamulagendaayu #jamuseripemikat #shahalam #jamu #putih #bajuraya #negerisembilan #jamu #pahang #kelantan #terengganu #jamusakticinta #skincare #nona #wanita #liquidmatte #jamulagendaayu #tv3 #era #hotfm #jomkurus #setbersalin

Share 2 0
planz_nirf. ⚠️ NEW ARRIVAL!!! Ok kalini kami sediakn free stokin untuk korang tau

⚠️ NEW ARRIVAL!!! Ok kalini kami sediakn free stokin untuk korang tau tau tau!!! - Fyi,design ini adalah yg paling limited!! So siapa cepat dia dapat dulu gaiss!!! And kasut ni, kalau tk cantik pun boleh cantik tau!! Ala ala Blackpink gittuww gaiss!! - Dapat harga promo paling jimat sekarang!! dan, setiap pembelian korang akan dapat free sticker dari kami!! - Kenapa korang kene beli dengan kami?? √Harga murah (affordable) √All ready stock!! √Servis laju (order harini pos besok) √Free sticker n stokin Cepat DM admin untuk order gaiss!! - #kasuthot

Share 0 0

Assalamualaikum salam hujung minggu. Apa aktiviti korang harini? Just nak berkongsi sikit tips harini pada korang yang mana nak mulakan bisnes online ni tidak perlulah berhempas-pulas dan memeningkan kepala dengan mencipta jenama (branding) dan membangunkan R&D untuk menghasilkan produk korang sendiri. Cukup dengan menjual produk yang sudah mempunyai pengikutnya sendiri. • Customer ni lebih suka dan yakin untuk beli barangan yang sudah mempunyai jenama yang kukuh berbanding jenama yang baru. Jadi tidak salah rasanya untuk menjual barangan orang lain asalkan ia tidak melanggar sebarang polisi perniagaan. • Dalam masa yang sama dengan produk orang lain ni juga kita akan belajar macam mana nak kita nak menjual sesuatu barang tu. So kalau kita dah boleh menjual barang orang tak mustahil korang boleh apply pada produk korang sendiri suatu hari nanti inshaAllah. • #appecut #appecutmax #appecuthalal #appecutselangor #appecutbangi #appecutkajang #appecutputrajaya #appecutmelaka #appecuttangkak #appecutmuar #cashondelivery #appecutfaizi #teamfaizisue #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #dropshiptanpamodal #dropshipwanted #agentwanted #bangi #kajang #putrajaya #muar #slim #viral #kurus #lakukeras #jomkurus1malaysia

Share 4 0
produkpenjagaandiriorganik. Masak-masak tadi, tengok bawah blender ni dah berkeladak. Picit sikit

Masak-masak tadi, tengok bawah blender ni dah berkeladak. Picit sikit detergent SONA, letak air dan biar. Lepas makan, nak cuci pinggan..baru teringat blender tadi. Tengok air dah keruh. Berus sikit, bilas...hasilnya.. Wow!! Putih blender I tau😂😂 . Mudahnya dengan Sabun Sona. Alhamdulillah

Share 1 1
bestbuybeauty_plaza. KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION 🦚
.
Set Tulus box Hijau ada kod [MER

KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION 🦚 . Set Tulus box Hijau ada kod [MERPATI, PIPIT] Set Suci box Ungu ada kod [MERAK, PUNGGUK] . Diperbuat dari👇🏻 🌸Vitamin E 🌸Argan Oil 🌸Shea Butter . Kelebihan KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION : 💋Ada 4 warna. 💋Long lasting. 💋Water proof 💋Bersifat Lightweight 💋Tak melekit & tak melekat. 💋Tekstur yang sangat ringan 💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir 💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir. 💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben. 💋Bau wangi iaitu bau strawberi 💋Mudah dibersihkan dengan jari basah . Cantik kan lipmatte kekasih by the melvins ni😍, apalagi jim grab you allss 🌹 . #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #bukitdahlia #pasirgudang #kekasihlipmatte #kekasihlipmatte #kekasihlipmattereadystock #kekasihlipmattebythemelvins #kekasihlipmatteoriginal #kekasihlipmattepeacockedition #kekasihlipmattetamanbukitdahlia #kekasihlipmattejohor #kekasihlipmattepasirgudang . 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706. . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman. . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii . #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

Share 1 0