(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sugarpapee. Happy birthday Firdhan ๐Ÿฅฐ #pocoyo #pocoyocake #birthdaycake #kuantanba

Happy birthday Firdhan ๐Ÿฅฐ #pocoyo #pocoyocake #birthdaycake #kuantanbaker #kekkuantan #kuantancakes

Share 0 0
sugarpapee. All the rainbows you can get ๐ŸŒˆ๐Ÿฆ„ #rainbow #rainbowcake #ponycake #uni

All the rainbows you can get ๐ŸŒˆ๐Ÿฆ„ #rainbow #rainbowcake #ponycake #unicorncake #unicorn #birthdaycake #dripcake #kuantanbaker #kekkuantan #kuantancakes

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cakeland_homemade. ๐Ÿฆ„ cupcakes
.
Utk sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0189133029 @ kl

๐Ÿฆ„ cupcakes . Utk sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0189133029 @ klik whatsapp link di profile #cakeland #birthdaycake #kekharijadi #kidscakes #customcakes #kuantanbaker #kekkuantan #homebaker #homemade

Share 9 0
cakeland_homemade. Hello Kitty.. ๐Ÿ˜บ
.
Utk sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0189133029

Hello Kitty.. ๐Ÿ˜บ . Utk sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0189133029 @ klik whatsapp link di profile #cakeland #birthdaycake #kekharijadi #kidscakes #customcakes #kuantanbaker #kekkuantan #homebaker #homemade

Share 0 0
cakeland_homemade. Ultraman
.
Whatsapp utk sebarang pertanyaan atau klik whatsapp link di

Ultraman . Whatsapp utk sebarang pertanyaan atau klik whatsapp link di profile www.wasap.my/60189133029 #cakeland #birthdaycake #kekharijadi #kidscakes #customcakes #kuantanbaker #kekkuantan #homebaker #homemade

Share 6 0
cakeland_homemade. Unicorn ๐Ÿฆ„
.
.
Whatsapp utk sebarang pertanyaan atau klik whatsapp lin

Unicorn ๐Ÿฆ„ . . Whatsapp utk sebarang pertanyaan atau klik whatsapp link di profile www.wasap.my/60189133029 #cakeland #birthdaycake #anniversarycake #kekharijadi #kidscakes #customcakes #kuantanbaker #kekkuantan #homebaker #homemade

Share 5 0
cthome_bake. Memenuhi permintaan anak2 dan anak tekak..hihi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#kekbatik

Memenuhi permintaan anak2 dan anak tekak..hihi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . #kekbatik #kekbatikcoklatganache #homebaker #kuantanbaker #kuantantown

Share 19 4
cooknbake_ktn. Our another signature make a comeback, 'Vanilla Mille Crepe cake with

Our another signature make a comeback, 'Vanilla Mille Crepe cake with mix berries'. Thank you again for ordering & supporting us. Have a blast birthday dear customersโค๏ธโค๏ธโค๏ธ #happybirthday #birthdaycake #millecrepecake #crepecake #beautiful #freshcream #strawberry #berries #madewithlove #generous #happybirthday #cakedecorating #cakes #cooknbakepassion #sweetness #happiness #kuantanbaker #instacakes #kuantancakes #kuantancafe #kekkuantan #kuantanfood #kuantan #kuantanfoodie #wargakuantan #instalove #instagood #instagrammer #instapic #beautiful #kekcantik

Share 28 0

For our Pahang football player's son bday, and mama ordered pandan gula melaka cake without deco (sbb nak letak topper sendiri) ..she said the cake gone within 5mins ๐Ÿ˜ฑ Next bday pls order yg besar ok mamakin ๐Ÿ˜ Thank you sbb order dgn kita ๐Ÿ˜˜ Happy bday Zaydan! #istpandangulamelaka #kuantan #kuantanfa #kuantanbaker #kekkuantan #kuantancakes #pahangfa

Share 34 1

Salam isnin.. Esok 15hb Oct 19 ada cheese cake ye... Bgtau awal ye...senang mama nk plan masa..maklumlah anak koi tiga ๐Ÿคญ Kalau dekat2 akak anta...kalau jauh ada delivery cas RM3..tq ๐ŸŒน Wasap : www.wasap.my/601116858698 #cakekuantan #kuantanbaker #kekmurahkuantan

Share 4 0
yummybite_dessert. Tart Shell hari ini 14.10.2019 (Isnin)
.
Restock untuk @rea.taste ๐Ÿ’•๐Ÿ’•

Tart Shell hari ini 14.10.2019 (Isnin) . Restock untuk @rea.taste ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Tart Shell saiz 4.5cm . PLain ๐Ÿช RM16 (50biji) ๐Ÿช RM 30 (100biji) . . . Place ur Order...Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 016 208 9550 . Bagi date utk pickup ๐ŸŒบ 50% deposit or full payment for confirmation and proceed order . ๐ŸŒบSelf pickup or COD with charge . โŒ NO DM โŒNO CALL โŒNO FUSSY BUYER . #tart #tartshell #yummybite_kitchen #kulittart #cheesetart #cheesetartmontok #sayajual #shelltart #kuantanbaker #kuantanfood #kuantan #kekkuantan #keksedapkuantan #keksedap #wargakuantan #foodie #sayajualkeksedap #sayajualkeksedap

Share 7 0
yummybite_dessert. Apam Polkadot..
.
Tq2 sis Haza..๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜
.
.
.
Place ur Order 3 hari awal.

Apam Polkadot.. . Tq2 sis Haza..๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ . . . Place ur Order 3 hari awal... Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 016 208 9550 . . Tarikh utk pickup ๐ŸŒบ 50% deposit or full payment for confirmation and proceed order . ๐ŸŒบSelf pickup or COD with charge . โŒ NO DM โŒNO CALL โŒNO FUSSY BUYER . . #yummybite_kitchen #apampolkadotmurah #apam #apampolkadot #apamcoklat #apamsedap #apamgebu #apamgulahangus #kuantanbaker #kuantanfood #kuantan #kekkuantan #keksedapkuantan #keksedap #wargakuantan #foodie #sayajualkeksedap #sayajualkeksedap

Share 7 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

_ Cistat montok emoji .. Tq sis order .. Maaf kalo ade tercomot skit .. . How to order ..?? ๐Ÿ“ฒ wassap 0179127720 (click link di Bio) ๐Ÿ“ self pick up kubang buaya โ€ผ๏ธ order seawal 5-7 hari โŒ no dm/pm/call, wassap sahaja . #kekkuantan #kuantanbaker #telukcempedak #kuantan #kubangbuaya #kekhantarankuantan #cheesetartmontok #cistatmontok #cheesetartkuantan #cistatkuantan

Share 6 0

_ Kek hantaran kawin untuk minggu ni .. . Tq dik order & for your trust .. Congratulations .. ๐Ÿ’•๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿคต๐Ÿป Mintak halal jika ade terkurang .. . How to order ..?? ๐Ÿ“ฒ wassap 0179127720 (click link di Bio) ๐Ÿ“ self pick up kubang buaya โ€ผ๏ธ order seawal 5-7 hari โŒ no dm/pm/call, wassap sahaja . #kekkuantan #kuantanbaker #telukcempedak #kuantan #kubangbuaya #kekhantarankuantan

Share 7 0
eats2treats. Son wants Mortal Kombat, he gets Mortal Kombat ๐Ÿ˜„

#bakerylife #cake #

Son wants Mortal Kombat, he gets Mortal Kombat ๐Ÿ˜„ #bakerylife #cake #customcakes #cakes #desserts #birthday #kuantanfood #kuantan #kuantanbaker #kuantanviral #wargakuantan #mortalkombat Photocredits @theladydorre

Share 5 1

Happy Sunday gais! Harini stock chicken tarik sangaaaaaaaat terhad. Kalini betul-betul terhad, and available untuk Combo Box dan Sewaktu dengannya sahaja untuk Cash On Deiveru Harini. Whatsapp 0139647494 #kuantanfood #kuantanpahang #kuantanfood #kuantandessert #redvelvet #cheesecake #cheesecakeinjar #chocolatecake #ComboBox #brownies #kuantan #bomboloni #Kuantanbaker #macandcheese #maracaroniandcheese #macaronipasta #KuihRaya #RayaHaji #NutellaCrepe #NutellaBananaCrepe #Crepe #CakesBae #Browtella #NutellaPod #KualaLumpur #chickencheese #corndog #mozarella #Resepi #Nutellago

Share 36 1

#blueberrymuffins Muka hodoh takpe..janji hati baik๐Ÿ˜Š

Share 49 7

#fudgybrownies utk Haneem. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ Tqsm ๐Ÿฅฐ

Share 20 1
theopsroomcafe. [#congobars] - PEDIA CHOCOLATE & BUTTERSCOTCH CONGO BAR NI? ๐Ÿค”
.
Bandi

#congobars] - PEDIA CHOCOLATE & BUTTERSCOTCH CONGO BAR NI? ๐Ÿค” . Banding dengan brownie, congo bar ni agak tak berapa popular. . Ada je orang tak pernah dengar nama, tak pernah rasa pun! Pastu diorang tak berani nak order pasal takut tak best. . Okey meh sis cerita apa ni congo bar? . Congo bar ni secara mudah kata dia lebih kurang macam brownie juga. Cuma kita tak ada gunakan chocolate & cocoa powder. . Congo bar sis buat special dengan dengan sedikit rasa vanilla pada asas adunannya. Kemudian, digaulkan sekali dengan butterscotch & dark chocolate chips. Secukupnya & tak kedekut hokey!! Setiap gigitan mesti akan dapat rasa kedua chips tersebut. . Dan sebelum dibakar, atasnya ditabur dengan chips & almonds flakes. . Bagi yang gemarkan rasa vanilla, boleh cuba congo bar ni. Sis jamin korang puas hati & takkan sama kat mana-mana! . Belum cuba belum tahu. Nak cuba pm la tepi. Eh?!! ๐Ÿ˜… . #theopsroom #jascakebymamamika #mamamika #plainbrownies #fudgybrownies #chewybrownies #brownies #congobars #congobar #brownieskedut #browniestower #browniessedap #creamcheesebrownies #creamcheese โ € #kuantan #kuantanpahang #kuantanbaker #kuantankek #kekkuantan #codkuantan #kuantanfooddelivery #kuantanfoodie #klfood #klfoodies #homebake #homebakedcakes

Share 8 0