Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam

Bandar, Selangor, Malaysia

taman desa baiduri off jalan iskandar

92,819 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
abby_aladawiyah. She’s a jury... kami peserta pertandingan

She’s a jury... kami peserta pertandingan

Share 27 3
azunaari. Takda kat ofice sat

Takda kat ofice sat

Share 7 0
tengkulynz. Parking diri di sini setengah hari ni.
#majliskemuncakbulaninovasi #20

Parking diri di sini setengah hari ni. #majliskemuncakbulaninovasi #2019 #AnugerahKualitiNaibCanselor #PenilaiAKNC

Share 10 0
wanirham75. 14/11/2019 Bersama pasukan dari UiTM Cawangan Kedah di program Bulan I

14/11/2019 Bersama pasukan dari UiTM Cawangan Kedah di program Bulan Inovasi 2019 Universiti Teknologi Mara Malaysia

Share 15 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
unacoffeeofficial. Nampak cantik bila tengok UnaCoffee tersusun atas meja macam ni...
.
Y

Nampak cantik bila tengok UnaCoffee tersusun atas meja macam ni... . Yang nak jadikan UnaCoffee as premium gift pun boleh order tau 🤗 . Jemput datang ke Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM untuk rasa keenakan UnaCoffee percuma! 😍 . Hari ini sahaja tau... . #rechargeyourenergy #unacoffee #highprotein #increaseyourfocus #alert #focus #satiety #energybooster

Share 3 0
kawaii_scarff. MEDINE SHAWL

Material : korean chiffon
Measurements : 1.8m x 0.9m ( a

MEDINE SHAWL Material : korean chiffon Measurements : 1.8m x 0.9m ( approx ) Finishing : baby seam Opaqueness : 90% Price : RM27 each exc postage ———————- Early bird promotion : RM25 each exc postage POSTAGE : 1-4pcs (rm8 sm) (rm11 sarawak) (rm13 sabah) Colours might be slightly different due to lighting

Share 1 0
den_daniel. Be A Game Changer,
The World is Already Full of Players.

#positivevib

Be A Game Changer, The World is Already Full of Players. #positivevibes

Share 444 4
luqmanzhrl_. Black and black

Black and black

Share 131 1
narysyanordin. with my bby #majnun #uitmmocktrialix

with my bby #majnun #uitmmocktrialix

Share 191 3
sofiaissabella.

.................

Share 11 0
omgmascara.by.ira. cantiknya effect #omgmascarasixsayv2 😍

cantiknya effect #omgmascarasixsayv2 😍

Share 3 0
aiinul_. 14 Januari 2019; (perasan tak dah tukar tarikh? ni lasttt)
.
TODAY IS

14 Januari 2019; (perasan tak dah tukar tarikh? ni lasttt) . TODAY IS D-DAY! Result exam dah keluar. Tak sanggup nak pandang phone oii (result exam hantar through text) Takut terpampang tulis "FAIL"😭 - Aku memang tak yakin aku akan lulus sebab exam P5 yang aku repeat tu, exam paling susah aku pernah jawab, even lagi susah dari paper P5 yang aku fail sem lepasnya tu huhu. - Disebabkan aku tak sanggup nak tengok phone, aku pun minta tolong ayah tengokkan phone, punya lah kecut nak tengok oii. Itupun aku main "cak-cak"dengan ayah, bagi tak bagi phone, bagi tak bagi phone. - Akhirnya, ayah bacakan resultnya, tu pun aku still tak ready lagi, - "P5 53 PASS, P7 58 PASS" Allahuuuuuuuuuu, aku termenangis kat situ "MAMAAAAA, AYAAAHHHHHRGHAHAHH" peluk mama ayah, and aku dapat rasa burden selama ni aku rasa dah hilang😭 - Aku doakan everyone yang struggle dengan study sekarang, Allah mudahkan jalan study korang and bagi korang happy sehappy-happynya dengan apa yang korang buat sekarang (psst it can be different from what you study😉). Amin! . . #loveyou #mamasayacomel #ayahsayacomel

Share 107 22
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
womenthings._. \"saya selalu pergi #VictoriaSecret dia ada jual lotion, dekat awak ada

"saya selalu pergi #VictoriaSecret dia ada jual lotion, dekat awak ada tak lotion? Kalau ada saya nak, saya nak perfume sekali.. Total saya berapa ya untuk 2item ni? " -tasya . Gila takde ? Lotion #VictoriaSecret pun hakak ada juaii tauu.. yang bestnya korang boleh mix dengan perfume sekali!😱 nak lotion saje boleh, nak mix lagi boleh.. Banyak korang boleh untung kalau korang ambil combo ni tau, hakak letak harga bawah rm80 lagii haa, murmur je ni untuk kesayangan semua😍 ☑️100% ORIGINAL ☑️BAU TAHAN 4-6JAM ☑️SEBOTOL TAHAN HINGGA 2BULAN . Haa apa tunggu lagi, siapa yang nak pikat encik somi, nak pikat hati boyprend, nak hadiahkan dekat gelprend tu meh pakat order dekat hakak, hakak bagi diskaun bayek punyerr.. Berminat atau nak tahu harga? ws atau dm je hakak, akak sedia membantu awak awak semua tu 😘 #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #perfumemurah #perfumeoriginalmurah #perfumemurahmalaysia #bodylotionvictoriasecret #lotionvictoriasecretmurah #lotionvictoriasecret

Share 0 0
hrowi. diploma ✅ degree ✅ acca ✅

diploma ✅ degree ✅ acca ✅

Share 179 40
syahmimazlan_.

.................

Share 129 2
bougasbeauty_nad. Nak make up nampak lagi smooth and tahan lama? Korang boleh guna Advan

Nak make up nampak lagi smooth and tahan lama? Korang boleh guna Advanced Serum sebagai make up based before korang apply foundation! Tak caya? Belum cuba belum tahu 😉😉 . . Whatsapp 0176547287 Whatsapp 0176547287 Whatsapp 0176547287

Share 9 1
afiqnip_. extend nose, hands in pockets, breath ok bye ...

extend nose, hands in pockets, breath ok bye ...

Share 201 0
gnodnam. 🎭 MAJNUN @mocktrialuitm, ini cerita aku .

Pertama kali dapat skrip,

🎭 MAJNUN @mocktrialuitm, ini cerita aku . Pertama kali dapat skrip, and dapat tahu cerita ni pasal mental health dan tujuan utama kami adalah untuk sebarkan kesedaran aku takut. Takut kalau aku watakkan Firman, dan tak sampai aku mungkin akan menyinggung hati orang yang tgh bertarung dgn isu ni. dan anggap aku, kami mempermainkan isu ni. Kesannya? aku tahu akan jadi sangat buruk. Bila dah persembahkan teater kami, dan Alhamdulillah rata2 audien cakap mesej sampai, aku lega. Rasa satu bebanan yang berat dekat kepala, terlepas. tapi aku minta maaf kalau ada sesetengah yang rasa apa yang aku sampaikan itu masih tak cukup tapi aku nak korang tahu aku dah cuba sebaik yang aku boleh . Bila aku dapat tahu aku akan dapat follow spotlight time aku tgh berpuisi, aku seronok gila. Sbb tu impian aku time aku pgg followspot time Sakhra. Waktu aku suluh casts Sakhra, aku rasa diorang nampak cool gila. Aku pasang cita2 nak jadi macam diorang, antara sebab aku join mocktrial tahun ni. Alhamdulillah Allah itu hebat, AKU DAPAT! . Tipulah kalau tak pernah rasa taknak datang training, tapi bila datang je training aku seronok. sebab apa? environment dalam bilik training sangat positif. Aku seronok, aku gelak. Semua orang sangat cantik luaran dan dalaman. Takde seorang pun yang aku benci dalam bilik training . Pernah aku breakdown sbb kena marah (teruk gila) sbb tak dapat2 lagi watak Firman sedangkan show days lagi sebulan, aku jadi lemah selama 3 hari. Dan diorang mungkin perasan. Sejak tu aku sedar, diorang dah tak pernah marah2 (sangat). Diorang cuba tegur sebaik yang mungkin dengan kami (casts) sbb diorang tahu diorang tak boleh go too hard on us sbb diorang nampak usaha kami. Sejak drpd tu aku tak pernah melawan n hanya menurut sbb aku nak mudahkan kerja masing2. apa yang aku boleh cakap team ni sgt supportive. . Tipulah cakap kalau tak rindu training, dan diorang. Tapi itulah ada benda yang kita kena lepaskan. Macamna Firman lepaskan tali yang terpegang pada penutup cerita Majnun. Aku sayang korang. Dan aku lepaskan Firman dalam diri aku. Firman, signing off. . #Majnun19 #uitmmocktrial

Share 249 46
sexycurve.nurul. LAPAR TGH MALAM!
.
.
Siapa selalu camni? sep sket.
Esp bila i pregnant

LAPAR TGH MALAM! . . Siapa selalu camni? sep sket. Esp bila i pregnant ni mmg i slalu lapar mlm2. . Tq #sexycurve for the #kokohake #mealReplacement 😊 . . Nak try? Boleh whatsapp Nurul now! .📲 017-2894088 (link in bio) . . #sexycurveshahalam

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wilayahaksara19. Apa? Tinggal 25 hari je lagi Wilayah Aksara akan menemui ada. Macam-ma

Apa? Tinggal 25 hari je lagi Wilayah Aksara akan menemui ada. Macam-macam aktiviti menarik dan santai yang kami anjurkan. . Save the date: 6&7 Disember 2019 DATC, UiTM Shah Alam. . Ikuti socmed kami di: Twitter: @wilayahaksara19 Instagram: wilayahaksara19 . #WilayahAksara2019 #fita #palam #pundana #uitm #uitminduk #poetryslam #event #poetry #art #artistic #countingdays #karyaone22

Share 21 0
fyza.ayb.

.................

Share 137 0
hikinnn. i did it🥰👩🏼‍🎓

i did it🥰👩🏼‍🎓

Share 494 22
mohdaidil094. menuju ke syurgawi pelangi.. wowu😄😎
#matmalam

menuju ke syurgawi pelangi.. wowu😄😎 #matmalam

Share 32 0
acapdelasoul. Quarter finals here we go

Quarter finals here we go

Share 123 0
meispopsicle. | 6pm | “Aku tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan,
Tapi,

| 6pm | “Aku tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan, Tapi, apa yang aku tahu, Ia tidak pernah membunuh mimpi dan harapan. Adakah hari ini masih sama dengan hari kemarin? Aku harap ia masih sama.” Everyone work so hard to earn the magic ✨ i love you guys so much 💕Thankyou for your hardwork❤️ -Afiqah Ari, Creative director signing off🎬 #mocktrialuitm #majnun19

Share 164 20
aisyaazhr__. majnun ! 
also yes we've adopted tengku

majnun ! also yes we've adopted tengku

Share 196 1
farzanafadzlishah. Yesterday’s #majnun19

Yesterday’s #majnun19

Share 188 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
khairin.jpg. so so impressed with the students at @lawsocuitm for the amazing work

so so impressed with the students at @lawsocuitm for the amazing work they did on @mocktrialuitm #MAJNUN. from the cast to the crew to the wonderful playwright, thank you for putting on such an captivating show that also delivered an important message on the malaysian outlook towards mental health. see yall next year 🤟🏼

Share 221 0
sobella.by.ira. HAIIII MASIH ON YAA COD SAMPAI ESOK 😘😘

HAIIII MASIH ON YAA COD SAMPAI ESOK 😘😘

Share 1 0