Kg Gangsa

165 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
iradelightbakery. Cheese Tart Mix 😋
Siapa yang pernah makan je tau sedap nya macam mana

Cheese Tart Mix 😋 Siapa yang pernah makan je tau sedap nya macam mana 🤤 . Ira selalu bagi dekat customer cheese tart yang baru keluar oven. Fresh2 gitu 😘 . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0
iradelightbakery. Customer whatsapp last minit nak Kek Coklat yg ada deko strawberry 😂

Customer whatsapp last minit nak Kek Coklat yg ada deko strawberry 😂 Maaf ye. Kalau nak yang strawberry tu memang kena order awal sebab Ira tak tanam strawberry 🤣 Maka Ira tukar strawberry dengan kinder buone 😉 . Kek Coklat Moist Birthday. RM65 😊 . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0
zaidsafuan. Solat isyak di awal waktu ya :)

Solat isyak di awal waktu ya :)

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_.dynaaaa. ᴸᵁᴷᴬ ᴰᴵ ᵀᴬᴺᴳᴬᴺ , ᴼᴿᴬᴺᴳ ᴮᴼᴸᴱᴴ ᴺᴬᴹᴾᴬᴷ , ᴮᴼᴸᴱ ᴰᴵᴿᴬᵂᴬᵀ . ᵀᴬᴾᴵ ᴸᵁᴷᴬ ᴰᴶ ᴴᴬᵀᴵ

ᴸᵁᴷᴬ ᴰᴵ ᵀᴬᴺᴳᴬᴺ , ᴼᴿᴬᴺᴳ ᴮᴼᴸᴱᴴ ᴺᴬᴹᴾᴬᴷ , ᴮᴼᴸᴱ ᴰᴵᴿᴬᵂᴬᵀ . ᵀᴬᴾᴵ ᴸᵁᴷᴬ ᴰᴶ ᴴᴬᵀᴵ , ᴷᴵᵀᴬ ᴶᴬ ᵞᴬᴺᴳ ᵀᴬᴴᵁ , ᴷᴵᵀᴬ ᴶᴬ ᵞᴬᴺᴳ ᴿᴬˢᴬ 😌

Share 271 2
_.dynaaaa. 🥵

🥵

Share 360 5
haikal_hamira. 1000 pcs normal size mooncake utk Sime Darby Property event 💕 .
.
As

1000 pcs normal size mooncake utk Sime Darby Property event 💕 . . As per request, plastic seal setiap pcs. In shaa Allah tahan until one month in room temp. ❤️ . For more details, please wsp👇 www.wasap.my/60102697239/MoonCake

Share 8 0
_.dynaaaa. ᴍᴜɴɢᴋɪɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴊᴀᴅɪ ᴋᴜᴀᴛ ʏᴀɴɢ ʟᴜᴀʀ ʙɪᴀsᴀ , ʜᴀᴛɪ ᴘᴇʀʟᴜ ʀᴀʙᴀᴋ ʙᴇʀᴋᴀʟɪ ᴋᴀʟ

ᴍᴜɴɢᴋɪɴ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴊᴀᴅɪ ᴋᴜᴀᴛ ʏᴀɴɢ ʟᴜᴀʀ ʙɪᴀsᴀ , ʜᴀᴛɪ ᴘᴇʀʟᴜ ʀᴀʙᴀᴋ ʙᴇʀᴋᴀʟɪ ᴋᴀʟɪ 😌

Share 426 1
zaidsafuan. bila dapat wassap mcm ni, especially ada ayat “tu yg buntu”, boleh x k

bila dapat wassap mcm ni, especially ada ayat “tu yg buntu”, boleh x kwan2 bayangkan betapa seksa dan susahnya jika kita sebagai waris kita kena menghadap ujian sebegini. memg betul, ujian tu datang dari Allah swt. cuma kita diberi pilihan. ada pilihan sekarang, buatlah keputusan sebaiknya. apa keadaan ibu dan ayahnya sekarang agaknya. adik beradik lain. semoga Allah berikan kekuatan kepada keluarga beliau Ameeen

Share 10 0
hud_babyfoodmelaka. Official Instagram @hud_babyfoodmelaka untuk semua mommies tersayang!

Official Instagram @hud_babyfoodmelaka untuk semua mommies tersayang! Whatsap: +60 17-6577612 Instagram: @hud_babyfoodmelaka jom DM lekas, macam-macam produk makanan bayi terbaik untuk anak anda! Diskaun 5% untuk setiap pembelian sebanyak RM80 sehingga 30 September 2019 Jemput cuci mata ya! Follow ig @hud_babyfoodmelaka untuk info lanjut. #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #igshopmalaysia #kedaionline #travelwithbaby #travelfood #babyfirstfood #solidfood #babyshopmalaysia #babyfoodnatural #babyfoodmalaysia #babyfoodmelaka

Share 3 0
zaidsafuan. Alhamdulillah. satu family ambil medical card dengan coverage rm150,00

Alhamdulillah. satu family ambil medical card dengan coverage rm150,000 setahun setiap seorang. AIA ada menyediakan package untuk 1. suami dan isteri 2. suami dan anak2 (4orang) 3. isteri dan anak2 (4orang) 4. suami + isteri + anak2 (4orang) semua dapat manfaat dan benefit individu yg sama. bukan sharing. keterangan lanjut sila hubungi sy Ahmad Zaid Safuan LIFE Associates #aiapublictakaful 0133152603

Share 12 0
pelesitkota11. Perlu kan perkhidmatan towing.car carrier@accident clim coll.sham(bota

Perlu kan perkhidmatan towing.car carrier@accident clim coll.sham(botak)/pelesit kota.0176471603-0162264734-0167704734

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
safwan_sap.

.................

Share 20 6
mahirah88. Nasi lemak utk lunch pun boleh kn. Eh lupa goreng ikan bilis 😄. #nasi

Nasi lemak utk lunch pun boleh kn. Eh lupa goreng ikan bilis 😄. #nasilemak #sambalsotong #dapurmahirah

Share 33 2
iradelightbakery. Kek Kukus Buah Legend 😋
Kenapa legend?
Sebab ni resepi turun temurun.

Kek Kukus Buah Legend 😋 Kenapa legend? Sebab ni resepi turun temurun. Asal nya Ira xmau buat menu sebab kurang minat kek ni. Hehe . Tapi disebabkan mak Ira da pass resepi untuk teruskan jual kek kukus ni, Ira pun ambil dengan hati terbuka 😍 . Alhamdulillah tak raya pun orang mintak kek ni. Ada yang request untuk buat doorgift lagi 😉 . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 15 0
zaidsafuan. ISTERI SOLEHAH dan MEDICAL CARD

Pagi ni tengah siap2kan anak2, Naufal

ISTERI SOLEHAH dan MEDICAL CARD Pagi ni tengah siap2kan anak2, Naufal nak school, nak pg pasar dan sebagainya ada 1 whatsapp masuk. Seorang isteri Solehah bertanya kepada sy tentang medical card. setelah ditanya, rupanya nak dibelikan kepada SUAMINYA YG SUDAHPUN 6 BULAN TERLANTAR KERANA STROK. korang bacalah sendiri perbualan sy dalam gambar. sahabat2 sekelian, bukanlah sy nak bukakan aib sesiapa. dan taknak pun sy ketengahkan apa IMPAK KEPADA ANDA JIKA ANDA SENDIRI TAK AMBIL TAKAFUL.. tetapi sy nak sharekan APA IMPAKNYA KEPADA ORANG SEKELILING JIKA ANDA TAK AMBIL TAKAFUL. tak kesahlah pampasan atau pun medical card. Apa impaknya kepada org sekeliling anda.. 1. Anda telah menyusahkan suami atau isteri anda. jika suami atau isteri anda sedang bekerja. mungkin dia kena buat 2 3 kerja. nak pastikan anak2 dpaat makan lagi. nak bayar hutang kau yg dah tak boleh buat kerja tu lagi. nak tanggung kos kau lagi. dan sebagainya. kalau ada bantuan pun, sejauh mana pun bantuan tu boleh membantu padahal kos nak tanggung semua tu jauh lagi tinggi.. 2. anak anak. anak2 yg masih kecil lagi mungkin akan terganggu terjejas pembelajarannya sebab nk jaga kau. mungkin juga berhenti sekolah sbb nak cari duit tolong pasangan kau cari duit. kasih sayang pun apatah lagi. memg dah takdapat nak bagi. ni dua impak yg pasti akan jadi kalau ko x kesah langsung pasal protection. kalau x kena xpe. dh kena, baru tahu.. guys, sebanyak client sy, x sampai pun 10% dari income bulanan mereka, mereka simpan pada takaful. untuk perlindungan. rata2 5 ke 7 percent je.. ambillah takaful. ambil pengajaran dari apa yg berlaku. sy tulis bukan sebab sy agent atau life planner takaful, sy share benda ni sebab sy KESIANKAN PENGORBANAN ATAUPUN KESENGSARAAN, DUGAAN DAN UJIAN YG SEDANG DIHADAPI KELUARGA NYA. Zaid

Share 12 0
colinadali. Harummmmmmmm
Mana-mana pun mesti ada #kopitenaga.

New goods feedback.

Harummmmmmmm Mana-mana pun mesti ada #kopitenaga. New goods feedback. Alhamdulillah "Ma dah tak gastrik dah lepas consume #MinKaffe dengan #garlictablet “ Bermula minum #kopiviral dari Ramadhan 2017. Berterusan sampai sekarang jadi pengguna tegar. Sekarang dah nampak hasil setelah Tiga Bulan dengan #setpkp 🤗 ~Cc to Nur'ain Abd Rahim~ Dapatkan SEGERA stok #setpkp anda hari ini 📲 http://www.wasap.my/60123435930 Real Product, Real Income , Real Biz via #ProjekRM1000seMinggu

Share 6 0
hanatomei. hmmmmm.......

hmmmmm.......

Share 11 0
hanatomei. jogging jap kasi peluh keluar...

jogging jap kasi peluh keluar...

Share 14 0
irnaena. Finally.. congrats dear👰🏻🥳 antara kite bertiga,kmu yg jalan dlu.. y

Finally.. congrats dear👰🏻🥳 antara kite bertiga,kmu yg jalan dlu.. yg dinanti2kan selama ni... who’s next..??🤔 #gengkakilepak #bestieforever

Share 27 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
irnaena. Congrats adek i @izzah.azmyyy selamat pengantin baru @izzah.azmyyy & p

Congrats adek i @izzah.azmyyy selamat pengantin baru @izzah.azmyyy & pasangan...🤵🏼👰🏻semoga berbahagia hingga ke syurga.. amin..

Share 34 0
zairel.el. takde keje le tu

takde keje le tu

Share 15 0
iradelightbakery. Kek Pandan Gula Melaka untuk babies CTRM 😍
.
Kek Pandan Gula Melaka n

Kek Pandan Gula Melaka untuk babies CTRM 😍 . Kek Pandan Gula Melaka ni boleh tahan jugak berhantu. Yang kecik laku. Yang besar pun laku. Alhamdulillah 😍 . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 12 0
haikal_hamira. Assalamualaikum hai 🙋🏼 .
.
Rambang mata taktau nak pilih filling apa

Assalamualaikum hai 🙋🏼 . . Rambang mata taktau nak pilih filling apa? Kenapa perlu pilih? Ambil je semua dalam 1 box set!!! . . RM30/set (1set 6pcs mini mooncake) original flavour ✔redbean ✔pandan ✔douyong *boleh pilih filling sendiri. Utk tambahan eggyolk@doubleggyolk@nuts harga beza tau! Nak beli by pcs? Boleh sahaja. Tp biasa laaa. Org kata beli banyak lg berganda jimat. Meh pakat share dgn kawan2 nak rasa. Tak muak uolls. Ada yg tanya, tak pecah ke kalau pos? Tuuu haaa food container yg sis guna skrg. Klau pecah gak, taktau nak habaq lagumana dah. hehe. in shaa Allah dijamin selamat. whatsapp sis www.wasap.my/60102697239 utk info lbh details okay syg😍

Share 5 0
haikal_hamira. Lebih 30 flavour utk dipilih bagi modern flavour ♥
.
.
Nk more details

Lebih 30 flavour utk dipilih bagi modern flavour ♥ . . Nk more details boleh click kat bio. Bila dah bnyak sgt flavour jgn rambang mataa pulak 😅 Dari traditional ke modern, semua mmg puas hati 😍 . . NO DM NO PM. POSTAGE EVERY SUN, TUE AND THURS ♥

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
iradelightbakery. Kek Pandan Gula Melaka versi minipack 😋
.
Ramai yang tunggu si kecik

Kek Pandan Gula Melaka versi minipack 😋 . Ramai yang tunggu si kecik molek ni. Hari ni Ira buat tak banyak. Licin terus lepas 1 jam promote 😂 . Berat 200g. RM12 je 😉 . Yang ni Ira tak cod. Ira utamakan yang self pick dekat2 area rumah Ira 😍 Kalau nak cod jgk, kena beli minimum 2 box ye 😘 . . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 5
sharifahfahimah_official. Sekarang ni semua nya online ....nak beli baju, handbag, makanan, poko

Sekarang ni semua nya online ....nak beli baju, handbag, makanan, pokok bunga pon semua dihujung jari anda.. online je dah dpt beli !! Betul ke betul ?? 😀😀😎 ... . Haa sama jgak nak kurus pon 100% online je tau.. cukup bulan je dah kurus 😉🔥🔥💪💪 ... jom klik link bio ig sy utk details 😊 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Share 6 0