Melawati Mall

Kuala Lumpur, Malaysia

Jalan Bandar, Taman Melawati

114,083 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ainmddarus. Bila bagi troli...dia punya shoping..menurun sape la perangai lagu ni.

Bila bagi troli...dia punya shoping..menurun sape la perangai lagu ni..๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ

Share 3 4
nurin.aligrandhall. with kakak โค๏ธ

with kakak โค๏ธ

Share 5 0
norisfarahin.

.................

Share 4 0
tarshan_108. #Done prayerโค๐Ÿ‘…๐Ÿ’

#Done prayerโค๐Ÿ‘…๐Ÿ’

Share 35 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wnrsya._. Hello!!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Hello!!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Share 12 0
zxckk_99. Orang yang selalu memandang rendah orng lain tidak akan berakhir menja

Orang yang selalu memandang rendah orng lain tidak akan berakhir menjadi orang yang di pandang tinggi ๐Ÿคญ #pesanuntukdirisendiri

Share 6 0
jueeliza.

.................

Share 3 0
blackveeilofficial. Super Exclusive Bawal Shawl Chameleon .
.
.
Harini lady-boss pakai Baw

Super Exclusive Bawal Shawl Chameleon . . . Harini lady-boss pakai Bawal Shawl Chameleon warna Nude Brown. Siapa yang suka pakai nude color, wajib ada color ni !!!! . . . #bawalshawl #tudunglabuh #tudunglace #tudungsarung #tudungbawal #tudungshawl. #tudung #bawal #shawl #scarf #tudungmelayu #tudung #jilbab #hijab #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalshiffonmurah

Share 21 1
erin.aline. I am one of the fanatic fan of @kru.music

Bila Emcee putar lagu ni ma

I am one of the fanatic fan of @kru.music Bila Emcee putar lagu ni masa awal2 tadi, mmg kita sorg yg beria-ria nyanyi. I can sing almost all of their songs. Mana tak nya, membesar dgn lagu2 rap. Dulu siap hafal kot! Haha ๐Ÿคฃ Maafkan sy abg2 KRU semua @norman_abdhalim @yusryabdhalim @edryabdhalim sbb tadi cuba nak rap tapi semput! ๐Ÿคฃ Terima kasih kerana ada dlm dunia seni tanah air. And I was there when your last concert was held in Istana Budaya. โ˜บ๏ธ #FightTheFightFindTheCure #BreastCancerMonthAwareness #PinkOctoberRoadshow2019 #CancerFighter #KeepStrongAndMoveOn

Share 18 4
erin.aline. Thanks for being my personal photographer today. And of course, youโ€™ll

Thanks for being my personal photographer today. And of course, youโ€™ll be my supporter forever. Love you Mr Fiancรฉ! โค๏ธ #PinkOctoberRoadshow2019 #BreastCancerMonthAwareness #PinkRockTeam #FightTheFightFindTheCure

Share 9 0
shamzaliah_ibu. 20. Sept 19
Nur Natasya
Penghibur hati.

20. Sept 19 Nur Natasya Penghibur hati.

Share 9 0
eima_said. Tewas ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

Tewas ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
shakilarahim. .
Congrats @_syifaanas_ ๐Ÿ’— 
First family picture ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง

. Congrats @_syifaanas_ ๐Ÿ’— First family picture ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง

Share 31 1
melawatikebab2. WE ARE OPEN TONITE! 
One of those rare Sundays we are open. Hopefully

WE ARE OPEN TONITE! One of those rare Sundays we are open. Hopefully the weather holds.

Share 4 0
myera_khai. After 9 years๐Ÿ˜ข๐Ÿ’•

After 9 years๐Ÿ˜ข๐Ÿ’•

Share 56 0
nuarironman. Zassssss

Zassssss

Share 4 0
nuarironman. #Korean_Food...
Zassssss

#Korean_Food... Zassssss

Share 5 0
shazwan_shamsudin. Pencuci mulut.. Hehe

Pencuci mulut.. Hehe

Share 2 0
h_saifulyazan. Ahad 20/10/1019: Majlis Walimatul Urus anakanda Pn Aishah bt Osman, Kg

Ahad 20/10/1019: Majlis Walimatul Urus anakanda Pn Aishah bt Osman, Kg Paya, Renggoh. Kami semua sama sebaya bersekolah di Sek. Keb. Nuri, Air Mawang. Tahniah..

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
eetazzi. Saranghae food!

Saranghae food!

Share 9 4
jadz_jaafar. Hip hip hurray malam minggu

Malificent : Mistress of Evil

Nak mintak

Hip hip hurray malam minggu Malificent : Mistress of Evil Nak mintak panggil Kak Long dan Kak Ngah pulak.... Nope, always my Debot and Lil Monster

Share 20 1
aliaalia_. Alhamdulillah 2 ketul ni suka pegi pasar ๐Ÿ˜Š #calonmenantupilihan ๐Ÿคฃ

Alhamdulillah 2 ketul ni suka pegi pasar ๐Ÿ˜Š #calonmenantupilihan ๐Ÿคฃ

Share 26 1
alva.profix. Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk t

Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’–COD 1 KUALA LUMPUR ๐Ÿ’–COD SEREMBAN . . Whatsap 0196916921 or click link di bio instagram @alva.profix . . NAK 3 FREE GIFTS? order di โžก๏ธ alva2u.com . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah

Share 37 1
alaenamirza. Ohh yeahh ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹.. kat #MelawatiMall ada  chocolate cake ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #alaenamir

Ohh yeahh ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹.. kat #MelawatiMall ada chocolate cake ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #alaenamirzacakes #MelawatiMall #Desserts #yummy

Share 6 0
dicky_427. Ape ape trjd sekali pon jgn lah kte iri hati atau sedih dengki bagai2

Ape ape trjd sekali pon jgn lah kte iri hati atau sedih dengki bagai2 better kita jaga solat... Ape2 pon solat lah 5 waktu dn berdoa insha allah cukup dan dapat ... #janganputusaa #terusdanteruscuba

Share 21 0
hafizsalimm. Congratulations ma boyy .

Congratulations ma boyy .

Share 67 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
profixfeedback.official. Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk t

Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’–COD 1 KUALA LUMPUR ๐Ÿ’–COD SEREMBAN . . Whatsap 0196916921 or click link di bio instagram @alva.profix . . NAK 3 FREE GIFTS? order di โžก๏ธ alva2u.com . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah

Share 0 0
profixfeedback.official. Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk t

Profix mmg dah banyak sgt testimoni, alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’–COD 1 KUALA LUMPUR ๐Ÿ’–COD SEREMBAN . . Whatsap 0196916921 or click link di bio instagram @alva.profix . . NAK 3 FREE GIFTS? order di โžก๏ธ alva2u.com . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah

Share 0 0