(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

0Best Friend(s)
No content yet
1Check-in(s)
1Most Used Filter(s)
  • Normal

Ira Delight Homemade Bakery iradelightbakery iradelightbakery Posts

Kek Pandan Gula Melaka versi minipack ๐Ÿ˜ Makan sekali, esok mesti order lagi ๐Ÿ˜‰ Sebab sedap nya tu tak boleh bawak bincang ๐Ÿ˜‚ . Esok Ira ada cod Kek Pandan Gula Melaka minipack ni ye. Siapa nak, boleh whatsapp Ira cepat2. ๐Ÿ˜‰ Takut melepas ๐Ÿคฃ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 4 0

Kek Sarang Semut a.k.a Gula Hangus ๐Ÿ˜‹ Dasyat betul sarang nya tu. Jangan semut konfius dengan sarang yang betul2 sudah lah ๐Ÿคฃ . Ira ada buat Promosi Harga Pengenalan tau ๐Ÿ˜‰ โ™ฅ๏ธ Saiz 9" RM35 (HARGA ASAL RM40) โ™ฅ๏ธ Saiz 7" RM20 (HARGA ASAL RM25) . Siapa yang teringin nak makan tu, boleh grab harga promo tu tau. Lepas ni xdapat lagi da harga promo macam tu ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 11 0

Brownies minipack ๐Ÿ˜‹ Kalau rasa tak yakin nak order Brownies yang besar, boleh cuba yang minipack punya ๐Ÿ˜Š . Tapi Ira nak ingat kan tau ๐Ÿ˜‚ Selalu yang beli minipack cakap tak cukup & esoknya terus beli yang besar ๐Ÿคฃ Sebab sedap sangat2 kata nya ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kek Pandan Gula Melaka versi saiz 7" ๐Ÿ˜Š . Customer request nak kek ikut bajet yang dia ada. Maka ini la hasil nya ๐Ÿ˜Š . Harga RM40 + wording RM5 ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 9 0

Cheese Tart Mix ๐Ÿ˜‹ Siapa yang pernah makan je tau sedap nya macam mana ๐Ÿคค . Ira selalu bagi dekat customer cheese tart yang baru keluar oven. Fresh2 gitu ๐Ÿ˜˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0

Customer whatsapp last minit nak Kek Coklat yg ada deko strawberry ๐Ÿ˜‚ Maaf ye. Kalau nak yang strawberry tu memang kena order awal sebab Ira tak tanam strawberry ๐Ÿคฃ Maka Ira tukar strawberry dengan kinder buone ๐Ÿ˜‰ . Kek Coklat Moist Birthday. RM65 ๐Ÿ˜Š . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0

Kek Kukus Buah Legend ๐Ÿ˜‹ Kenapa legend? Sebab ni resepi turun temurun. Asal nya Ira xmau buat menu sebab kurang minat kek ni. Hehe . Tapi disebabkan mak Ira da pass resepi untuk teruskan jual kek kukus ni, Ira pun ambil dengan hati terbuka ๐Ÿ˜ . Alhamdulillah tak raya pun orang mintak kek ni. Ada yang request untuk buat doorgift lagi ๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 15 0

Kek Coklat Moist versi Omar & Hana ๐Ÿ˜ . Kalau nak ada gambar & nama birthday girl macam tu, kena order awal ye. Sebab Ira pun kena tempah dekat kedai untuk print ๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kek Coklat Moist ๐Ÿ˜‹ Ramai tanya ada minipack tak yang ni ๐Ÿคญ . Takut minipack pun tak cukup sebab customer beli 1 buku yang ni pun tak cukup kata nya ๐Ÿคฃ . .http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 13 0

Kek Pandan Gula Melaka untuk babies CTRM ๐Ÿ˜ . Kek Pandan Gula Melaka ni boleh tahan jugak berhantu. Yang kecik laku. Yang besar pun laku. Alhamdulillah ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 12 0