• This account is private or have not posted yet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

✨На заказ пуховики от Валентино🤩 📐Размеры на рост 110-120-130-140-150-160 см 💫От 4 до 10 лет 💰Цена 3600 сом ✳️Артикул 187 📱0707285008

Share 128 4

Знаешь, горы по колено, горы по колено. Горы по колено, если держишь шаг. Никаких потерь, просто наступает время - Время разложить эту жизнь по местам. Волны по колено, волны по колено - Могут и свалить, ой, держи удар! Никаких потерь, просто наступает время - Время разложить нашу жизнь по местам. . #корж

Share 118 2

This Saturday 8-10 pm catch the #soulovely crew at the Brava theater showing of Dirty Computer 👛👚🌸🎟🎀💖

Share 92 6

Curso #wfr #wildernessfirstresponder en #sanpedrodeatacama junto escuela y centro de capacitación de guías de turismo #geockoi

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
alebavo. Sempre molto pettinati! 
la colonna sonora del film di @ismaelelavarde

Sempre molto pettinati! la colonna sonora del film di @ismaelelavardera_iena #ilsindaco è su spotify, iTunes, eccetera eccetera. Link in bio o su @sounzone foto di @larrybblab

Share 145 2
evafrost__. 2-0 , good job today boyssss 🥳🏈#cheer #dubs #apaches

2-0 , good job today boyssss #cheer #dubs #apaches

Share 160 0

Bila ditanya tentang SUPPORT SYSTEM, antara yang terbit dalam kepala aku adalah kawan-kawan pejabat aku. Aku tau kebanyakan orang anggap kawan pejabat tu bukan sesiapa pun. Tapi pada aku, dari pagi sampai menjelang malam aku hadap muka & kerenah kawan pejabat, aku rasa diorang tu dah macam family. Aku tak cakap kawan office aku pakat ramai-ramai datang untuk support aku di kala aku sedang menempuh dugaan hidup. Bukan. Ianya cuma aku anggap diorang ni sebagai satu anugerah yg Allah bagi kat aku untuk aku alihkan fikiran aku dari memikir segala masalah yg tak bermanfaat pun untuk aku fikir lama-lama. Kat pejabat ni, hatta kat mana2 pun, tak semua suka kita, & kita pun kadang akan ada salah faham sesama sendiri tapi pada aku, ragam tu la yang buat aku belajar & memahami manusia. Lebih baik aku fikir benda yang ada kat depan aku daripada benda yang dah jauh dari hidup aku. Gitu. Macam aku cakap sebelum ni, happiness ni kau kena bina sendiri bermula dgn diri kau. Jangan la kau berangan orang nak datang untuk hiburkan ko. Kau panas, kau pergi kedai beli kipas. Bukan kipas datang berputar ke pangkuan kau. Gitulah analogi support system ni. Kau nak support system, kau create sendiri. Tapi tu la.. aku selalu rasa kawan pejabat aku ni, walau kadang kita ada waktu turun naik tapi aku tetap bersyukur sebab Allah hadirkan diorang semua ni. Setakat ni, kalau tengah susah, tak pernah la diorang buat bodoh ngan aku. Ke aku sebenarnya perasan padahal diorang semua menyampah je ngan aku? Lantak korang la asalkan aku tau, aku syukur sebab dlm hidup aku, aku kenal korang. 😂😂😂 . NOTA: Ramai lagi takda dalam gambar. Aku sayang & hargai korang jugak. 😘 . #friendships #ladynoecakapsikit #manusiapenting #love #photooftheday #naturelover #selflove #throwback #kualakububharu #syukur #supportsystem

Share 198 9
haroun.bouchair.

.................

Share 16 0
sreejith_krshnan.

.................

Share 174 4

It’s New Music Friday! You know what that means.. Today we have new albums ‘Dawnbreaker’ by Daughter of Swords, ‘Wilderness’ by Jade Jackson as well as new tracks “A Modest Proposal” by Dan Wilson and “Head Over Heels” performed by Runaway June co-written by Jared Mullins! Swipe up in our story to hear the rest.

Share 18 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});